Scappaticci de iş var gibi![]()
Scappaticci de iş var gibi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
THİS İS CATANZARO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İTALYA SEÇMELERİNDEN BİR TRANSFER DAHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TD AST Perugia macıyla morallerin bozuldugunu bu maglubiyetin takımın tecrübesizliginden kaynaklamdıgını,fakat lige galibiyetle başlamalarının takımdaki moralleri üst seviyeye cıkardıgını soyledi...Bu sene özellikle genç oyunculara yöneldiğini ifade eden teknik adam tecrübe ve genç yetenek karışımı bir takım yaratmak istedigini soyledi...son olarak kendi açısından herseyin istedigi yolda gittigini soyleyen teknik adam yönetimle sorunu olmadıgınıda sözcüklerine ekledi...
![]()
Last edited by alisefer : 30.Kasım.2008 at 17:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FAVORİ SALERNİTANA YA TEK KURŞUN
HAKEM 45+2 DEDİ CENSORİ 45+4' DE VURDU!!!
abi senin takımda caputo tam bir baş belası, adam bana rezil etti oyunumu. Ağlamaktan 10 dk kendime gelemedim. 2-1 galipken 90+5 te attı da![]()
Eheheh sat satBaşka ligler açıkmıydı senin oyunda, teklif aldınmı kalifiye olduktan sonra?
türkiye acık sadece ..daha almadım ya...gitmem ama oyunu seri a ya cıkmak için actım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
64 ÖLDÜK 84 DE GÖMÜLDÜK...
YAZIK OLDU
PERUGİA2
CATANZARO2
![]()
Last edited by alisefer : 30.Kasım.2008 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
BİRİ BU ÇOCUGU DURDURSUN
![]()
CATANZARO DAN TEKLİ OYUN
![]()
Soyunma odasına 1-0 maglup giren ev sahibi takımda,TD AST nin soyunma odasında oyuncularına kazanma hırsınız nerde diye sorması galibiyeti getiren en buyuk etkendi...
![]()
yuh o kadar emek veriyoruz takip eden yok...:S
SERİ B YOLUNDA...
![]()
Çok çok iyi gidiyorsun abi bu arada 3d resmi atari oyunu gibi çıkmış![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
resimleri göremiyorum sorun bende mi arkadaşlar?
------------------------------------------------------------------
SERİ B İÇİN SERİYR BAĞLA
![]()
__SON SAVAŞ__
![]()
Alırsın maçı![]()
Futbolcu Bilgileri
güzel kariyer italyada başarılar dilerim benimde kariyeri gördün zaten italya çok zor lig...
Abi ben takip ediyorum sıkma canını ya.. İdolümsün valla![]()
yazmayın baba yazmayın.......
SERİ B DE GÜÇLÜ DİRENİŞ...
ss ler yolda.
TEK ŞUT TEK GOL....
![]()
34. HAFTA GERİDE KALIRKEN...UMUTLALAR TÜKENİYOR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VERONA MAÇI 3 GÜN SONRAYA ERTELENDİ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SERİ B CATANZARO TAKIM BİLGİLERİ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CENSORİ NİN SATILIŞI...
![]()
Last edited by alisefer : 13.Aralık.2008 at 03:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)