Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

5 55.56%
  • Kocaelispor

2 22.22%
  • Beraberlik

2 22.22%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Trabzonspor - Kocaelispor [ TSL 14. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Trabzonspor - Kocaelispor [ TSL 14. Hafta ]

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bilgilendirme:

Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

Spor Taraftarlığı

- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.

Maç Başlamadan Önceki Yorumlar

- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır

- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.

Maç Başladığı Anda ki Yorumlar

- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.

- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.

Maç Sonrası

- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.

- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.

- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.

Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Son 2 hafta ki beraberliklerden sonra bu maçı kazanırız , kazanmamız gerekiyor.

14.Kocaeli içerde
    15.Bursa deplasman
    16.E.Şehir içerde

Bu 3 maçın sonunda İlk yarıyı lider kapatmamamız için hiçbir engel görmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bu maçı alaıcaz başka yolu yok

emrah sendemi unutuyosun ya fener maçı varya son hafta ilk yarı geçen gün bi tv kanalıda fener maçını sölylemeden geçtti

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu sene iLk yarı 16.haftada bitecek , yani 2.yarı Fener ile 2 maç yapmış olacaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bak ben blmiyodum bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serhan Akın oynarsa işler değişir Bolşans Kocalespor..

Serhat nerede ben orada.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla Kocaeli taraftarının hakkını vermiyor. Lige oyun olarak yakışmıyorlar. Trabzon atamadıgı tüm golleri bu macta atar. 3-0 , 4-1 gibi bir skor ile galip gelir düşüncesindeyim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Trabzon her türlü kazanır.Umut,Gökhan,Yattara 3'lüsünden 2 si formda olursa fark olur gibime geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kocaelispor Sürpriz Yapamaz Trabzonspor Yıldız Futbolcularıyla Kazanır Birde Taner Gülleri Gol Atarsa Trabzon Farka Gider

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

kocaeli yenilmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kocaelispor son 3 haftada 7 puan toplamıs ve ılk yarıyı mumkun olan en yuksek puanda ve sırada bıtırmek ısteyeceklerdır her ne kadar zor gözükse de ve avnı akerde bu sezon galıp gelen tek takım (kupada, resmı mac olarak dıyorum) besıktas olsa da kocaeli sürpriz yapabilir kontr-ataklardan bıseler beklıyorum ben acıkcası serhat akınla .. bır beraberlık hıc fena olmaz dogrusu =)

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

trabzonspor sivasspor maçındaki gibi ilk 15 dakikadaki oyununu oynarsa maç ilk yarıda biter.gökhan ünaldan bu maçta patlama bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aynı şekilde bende Gökhan'dan artık bir patlama bekliyorum.Maçında kolay geçeceğini sanmıyorum ama golü erken bulursak farkı yakalayabiliriz.Penaltı olursa Yattara atsın.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ligde yaptığı son 2 maçta Sivasspor ve Kocaelispor karşısında sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, son sıradaki rakibini yenerek zirve yarışında yara almamak istiyor.

Sahasında yaklaşık 320 gündür yenilgi görmeyen Karadeniz ekibinde, kart cezalıları Egemen ve Colman takımdaki yerlerini alamayacaklar.

-MUHTEMEL 11-

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya, Sylva, Tayfun, Song, Giray, Cale, Hüseyin, Serkan, Selçuk, Yattara, Gökhan ve Umut 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

3 maç sonunda devreyi lider kapatacagımızı düşünüyorum .. Kocaeli maçınıda kazanmak gerekiyor lider kalmak için .. Kazanabileceğimiz bir maç .. Etkili başlıyoruz maçlara birde golü erken bulursak şölen izleriz ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Şip şak

Son 2 maçında 4 puan yitiren Fırtına, suskunluğunu bozmak için sahne alıyor. Trabzon´un hocası Ersun Yanal´ın taktiği ise belli: Kontrol bizde olmalı, işi ilk yarım saatte çözmeliyiz.

Her şey 3 puan için

Önce Sivasspor, ardından da Kayserispor beraberliği... İki maçta 4 puan yitiren, ancak bu önemli kayıplara rağmen zirvedeki yerini korumayı başaran Trabzonspor, suskunluğunu bozmak için Kocaelispor karşısına çıkıyor. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren teknik direktör Yılmaz Vural’ın takımını ağırlayacak olan Karadeniz temsilcisi, taraftar desteğine güveniyor, galibiyet dışındaki hiçbir alternatifi başarı olarak görmüyor.

‘Çabuk çözülürler’

Maç öncesinde hem Trabzonspor’da hem de rakibinde eksikler var. Kocaelispor’da Muhammet Özdin ve Serhat Akın sakat, Musa cezalı... Bordo-Mavililer’de ise Egemen ve Colman kart problemleri nedeniyle formadan uzak durumdalar. Hafta başından bu yana özellikle gol varyasyonları üzerinde duran Ersun Yanal’ın sistemi ise netleşti. Erken golle rakibin çabuk çözüleceğini belirten tecrübeli hoca takımına, “Top ve oyun hakimiyeti bizde olmalı” telkini yaptığı gözlendi.

TRABZONSPOR
    Sylva
    Tayfun
    Song
    Giray
    Cale
    Serkan
    Hüseyin
    Selçuk
    Yattara
    Umut
    Gökhan

KOCAELİSPOR
    Serdar Kulbilge
    Serkan
    Özgür
    Tolga
    Volkan
    Kemal
    Semavi
    Murat Hacıoğlu
    Serdar T.
    Taner Gülleri
    Ahmet Dursun

STAT:
    AVNİ AKER
    YAYIN:
    LİG TV
    SAAT:
    15.00
    HAKEMLER:
    Deniz ÇOBAN
    Asım Yusuf Öz
    Ö.Fatih Kalaycı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Taner Attı..0-1

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Taner bu sene 4 büyüklerede gol atmıs oldu .Güzel bir istatistik
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dakika 63.1-1 devam ediyor karşılaşma.Umarım böyle de biter.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Maç 1-1 Devam Ediyor Dakika 63 TSnin Beraberlik Golü UMUTTAN Geldi 31.Dakikada Attı Umut

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gökhan Ünal ve Umut Bulut cömertçe kaçırıyorlar golleri.(:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Derken Tayfun Cora durumu 2-1 yaptı.
    Last edited by RaSenGan : 07.Aralık.2008 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ben Dedim Taner Gülleri Atarsa Trabzon Bişekilde Alır Diye Ahada Öne Geçtiler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demin Hatlar Karıştı Sanırım Spikerin Sesi Gitti ve Birden Bir Kadın This İs Premier League Gibi Birşeyler Dedi Trabzon 2. yarı çok pozisyon harcadı gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yattara Yattara Yattara ..! Mükemmeldi , futbol adına herşeyi yaptı. Çalımlarını attı , Muz ortalarını kesti , al da at dercesine pozisyonlar hazırladı ama yine Umut Bulut & Gökhan Ünal gol kaçırma rekoru kırdılar. Yattara'yı izlemek bizlerin ayrıcalığıdır.Mest oldum mest..

Gökhan Ünal daha çok gol kaçırdı gibi görüldü ama bence bu maç çok iyiydi. İlk golde Umut'a asisti yaptı , benzer pozisyonda Umut ise bomboş Gökhan'a pası veremedi.. artık pas mı verdi , şut mu çekti anlıyamadım.Attığı golde de topu kontrol edişi rezildi neyse ki skoru 1-1 e getirdi.

Kocaeli kalecisi Kılıçarslan öyle toplar çıkardı ki keşke kalede Serdar olsaydı dedim.

Ayrıca Trabzonspor'un sol kanadı yok evet ama kimsenin sahip olmadığı Yattara gibi bir silahı var.Umarım hep böyle devam eder.

Şu hücüm hattımız form tutsa , bu kadar gol kaçırmasa yada Gökhan'ın yanına Isaac'ı monte etse Ersun Yanal çok daha iyi olacak çok..!

Devre arası Fatih Tekke'yi bir geri getirebilsek artık tadından yenmez

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Maçtaydım.. Taraftar harika sesim gitti o ayrı..

Maçtan konuşacak oLursak..

Taner' in 0 dan attıgı gole bayagı bi sövdüm çok şanssız bir goldü..

Gol dışında KocaeLi pek etkin degiLdi.

Golü attıktan sonra KocaeLi skora yatar gibi oldu iLk yarı berabere bitti.. iLk yarıda goL atsaydık daha farkLı oLabiLirdi çok pozisyon harcadık.

2. yarıya geLirsek..

Yattara bu maç bence iyiydi defansı yıpratan oyuncuydu zaten tüm atakLar neredeyse onun kanadında geLişti Serkan sakatLandıktan sonra.. Gökhan' ın bi kafa vuruşu vardı.. Umut yetişemedi, kaynadı gitti.. Gökhan' ın formunu pek beğenmiyorum.. Eğer böyLe giderse çok iyide olacak gibi gözükmüyor onun için..

Bu arada kaLe arkasındaki dev bayrağın aLtındaydık Bağırmaktan acayip sesim kısıLdı.

GeneLini söyLersek..

Maç Trabzonspor' un hakkıydı KocaeLi iLk goLü attıkdan sonra üstüne yatmak istedi. Golü attıktan sonra maçı kazanacak hareket/hareketLer yapmadı bence.. İyi oynandı kazanıLdı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şu maçı 10'a 1 falan kazanmamız gerekirdi inanılmaz goller kaçtı.Ama sonuçta hakettiğimiz 3 puana zorda olsa ulaştık.Maça çok hızlı başladık ve Gökhanla inanılmaz pozisyonlar kaçırdık.İlk golde Sylva'nın pozisyon hatası vardı yoksa çok rahat çıkartırdı o topu.Golden sonra oyundan düşmedik Gökhan Umut sezon başından beri ilkkez bu kadar uyumlu bir şekilde oynadı ve ilk golüde bu sayede attık.(Gökhanda asist kralı olucak bu gidişle ) Golün ardından yine pozisyoları değerlendiremedik.İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi hızlı başladık ardından Kocaeli maçta dengeyi sağlamaya çalıştı tam bu anda Ersun Hoca bence çok doğru bir hamleyle Hüseyin'i çıkartıp Ceyhun'u aldı oyuna bu sayede topu ileriye taşıyacak bir ortasahamız daha oldu.Derken onca müsait pozisyondan sonra çok daha zor bir pozisyonda Tayfun çok iyi bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.Bu dakikadan sonra ben Umut veya Gökhan'ın yerine İsaac'ın girmesini beklerdim fakat Ersun hoca İsaac'ı taa 87'de soktu oyuna neyse sonuçta yine rahat rahat maç izleyemedik zaten maç esnasında 2 paket Lays yedim heyecandan

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sylva'dan önce Song gibi bir adamın o pozisyonda müdahale etmesi gerekiyordu.Forvetlerimizin yapamadığını Tayfun Cora yaptı sırtı kaleye dönük jenerik bir kafa golü attı. Fatih Tekke misali

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

nasıl kactı ya merak ettım şimdi valla 10-1 felan dıyonuz Hayırlı olsun 3 pun

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Golüde zaten Gökhan'ın direkten dönen şutundan sonra yedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Gökhan çok kaçırıyor be abi..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri