Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 134 sonuç

Konu: Hertha Berlin - Galatasaray | UEFA Kupası B Grubu 4. Maç

Harika top oynadik. Keske her mac boyle oynayabilsek helal olsun cocuklara. Burda haksiz galibiyet diyenlere cevap bile vermicem komik bir durum cunku. Ayrica Lincoln'u attigi o calimlardan dolayi kiniyorum 40 metre cizgide top surulur mu ya da sol acikta oyle calim atilir mi rakibi rencide etmeye ne hakki var anlamiyorum!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada Baros'u atlamışım. O da gayet iyi oynadı. Her aldığı topta rakibin sert müdahelelerine maruz kaldı. Penaltıyı cok sakin gole cevirdi. İyi bir mac cıkardı.

2.bir Berlin zaferine taniklik ettik bu macta.

70.000 kisilik Berlin Olimpiyat stadinda 40.000 Türk vardi,Galatasarayi macin basindan sonuna kadar harika desteklediler,macin sonlarinda klasik Auf Wiedersehen(güle güle) eksik olmadi tabi ki. (=

Mactan önce kadrolari görünce cok umutlandim,cünkü orta sahamiz da dinamik,pres yapan,cok kosan Baris-Mehmet Topal ikilisi vardi.Hakan Balta´nin da sakatligini atlatip ilk 11de olmasi iyice heyecanlandirdi beni.O kadrolari gördügümde anladim,bizim bu macta bir daha tarih yazacagimizi.

ilk 20 dakika kontrollü gecti oyun her 2 taraf adina da,Hertha Pantelic ile sansini yoklarken,biz Sabri ile tribünleri asmayi planliyorduk.=)

Sonra iste gercek futbolumuzu oynamaya basladik.Lincoln sazi eline aldi ve takimi sef gibi yönetti,bütün ataklari o yönetti,cok tehlikeli sutlar cekti,takimin cosmasinda bas etkenlerden birisiydi.

Belki ilk yarida golü bulabilirdik ama oynanan futbol,ortaya konulan futbol bizi daha da ümitlendirdi maci kazanacagimiz konusunda.Mutlaka golümüz gelecekti,öyle ya da böyle.Bu cok net bir sekilde belli oluyordu.

Nitekim 2.yariya tempolu basladik,Lincoln sovlarina devam etti,Kewell bu dakikalarda etkili göründü sol kanatta.Baris-Topal ikilisi orta sahaya inanilmaz dinamizm getirdiler,Hertha takimini kendi yari sahasina hapsoldu.Ve Baros´un golüyle öne gectik.Golü bulduktan sonra kontrollü futbolumuza devam etmemiz cok önemliydi,takim mücadeleyi bir an bile elden birakmadi.Hakan Balta,Servet,Baris,Mehmet Topal defansta cok kritik müdahalelerde bulundular,Sanctis cok tehlikeli sutlar cikardi.Macta zor anlar yasamamiza ragmen kazanmamiz cok iyi oldu.
    Nitekim bugün maci kazanmamizda en büyük etkenlerden birisi cok iyi dayanisma,mücadele ve konsantrasyondu bana kalirsa.Kewell,Lincoln tecrübeleriyle hücumda takimi organize ettiler,cok sogukkanli davrandilar pozisyonlarda.Lincoln´e kaptanlik yaradi.

Servet haddini bilerek oynadigi zaman,ruhunu ortaya koydugu zaman inanilmaz isler basariyor,bu bilinen birsey zaten.Bugün de cok yerinde müdahalelerde bulundu,defansin en önemli parcasiydi.

Baris ve Mehmet Topal macin yildizlariydilar bana göre.Bu 2li defansa cok yardim ettikleri gibi,hücumda da iyi isler yaptilar,topu cok iyi ileri tasidilar,Lincoln bugün bu kadar etkili olduysa bu ikilinin payi büyüktür!

Lincoln bugün gercekten cok terbiyesizce oynadi,kardesim sen deplasmandasin,rakip takim maglup durumda,yakisiyor mu sana o hareketler ? Bak degerli(!) spor yazarlarindan laflar yiyeceksin yine,o sovlar yakisti mi ?

Coooook yakistiiiii ....

Artik Metalist-Benfica macini bekliyoruz,gruptan ciktik ama 1. ya da 2.olmamiz bu maca bagli.2.olsak bile bizim bu serüvenimiz devam edecektir bana kalirsa,Avrupa da baska bir ruhla oynuyoruz,cok iyi mücadele ediyoruz.Bu oyunu sürdürdügümüz takdirde yolumuza emin adimlarla ilerlemeye devam ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok iyi oynadık ve kazandık.Fazla söze gerek yok hakeden kazandı.Tebrik ediyorum takımımızı.Umarım grupta lider oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Galatasarayı tebrik ederim valla acıkcası bekledigimden daha iyi ve cesur bi futbol oynadı Lincoln ü begendim ben şahsen takımını fevkalade atağa kaldırdı GS nin 10 numarasının hakkını verdi Birde sahada hakem vardı ki evlere şenlik bence iki taraf adınada oyunun hakimiyetini kaybetti.. Sonuc olarak R. Carlos gibi benim hayalimde Gs ile kadıköyde final oynamak
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıne Muthıs Oynadık

Hertha Berlin Bızım Son Dakkalarda Gerı Cekılmemız Sayesınde Pozıyonlar Buldu Zorladı Bıraz
    Onun Dısında 3 Pas Yapamadılar Doru Duzgun

Lincoln Harıkaydı Buqun Kaptanlıkta Ayrı Bı Hava Katmıstı
    Ama Kendını Cok Cabuk Yere Bırakıyor Bazı Pozısyonlarda Sarı Kart Gordugu Pozısyondada Haken Doğru Karar Verdi

En Onemlı ve Kilit Adamımız Barış
    Adam Yorulmak Tukenmek Bılmıyor Cokta Akıllıca Kullanıyor Kazandıgı/Ayağındakı Topu
    Orta Sahamızda Onun Gıbı Bı Adam Daha Olsa Gecılmez Olur

Baros 30-35. Dakkadan Sonra Toparladı Baya İyi Toparladı Hatta Cok İyi Oynadı

Avrupa Kupalarında Bu Oyun Bu Istek Olursa Her Macta Cok Buyuk Isler Basarırız Kesınlıkle

İnşallah Bu Sekılde Devam Ederız Hep

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Affınıza sığınarak sormak istiyorum. Galatasarayın formasındaki o arka kısım. Ense kısmı, defo mu yoksa formanın orjinalindede var mı o minik kumaş fazlası?
    Galatasaray'dan başka hiçbir takımın bu sene V yaka diye tabir edilen bir şekilde Adidas tarafından üretilmiş forması yok.V yaka şeklinin sağlanabilmesi için yakanın arka kısmının biraz daha yukarda kalmasını sağlamak için kullanılan bir parça bana göre.
    Defo değil orjinal formalarda da var aynı parça.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu Volkan yaman bayaa kiloluymus ha
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Meco nasıl matematigin var ! 4-0 galibiyet yeter Benficaya 4 fark olunca Metalden 4 silindigi gibi; Benficaya da 4 ekleniyor

isterse metalisten -15 silinsin! benficanin rakibi metalist değil...artık benfica atarsa sadece kendi için ve tek umudu için atacak ki 15-0 yense bile olimpiyakos kazandığı sürece benfica nal toplar...ancak ve ancak olimpiyakos maçı berabere biterse benficanin farkli yenmesine bakilacak....ama 1-0 yada 25-* bilemem ama benfica evinda prestij için o maçı alır...

Tebrikler cimbomum.Takimda öyle biri vardiki iyiki sahalara döndü.heryere ucuyor,daliyor,top kapiyor.Helal sana be Bariş.diğer en iyi oyuncumuz ise kuşkusuz kaptan lincoln idi.Diğerleri de takim olarak cok iyilerdi,yardmlaşma superdi.tebrikler GaLaTaSaRaY.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maç kadrosunu görünce Galatasaray'ın yine maça iyi başlayacağını tahmin etmiştim. Galatasaray'ın kadrosu çok iyi. Hemen her pozisyonda direkt oynayabilecek ikişer oyuncuları var. Örnek olarak orta sahanın ortasını verebiliriz. Ayhan, Barış, Mehmet Topal, Meira ve sakatlıktan kurtulabilirse Linderoth o bölgede oynayabiliyor. Bu iki 5 oyuncudan herhangi ikisi diğer iki büyük takımda olsa, en iyi orta saha bizde demekten asla çekinmez o takımın taraftarları.

Galatasaray'ın en büyük sorunu, Skibbe'nin ısrar ettiği anlayış. Galatasaray çok iyi pas yapıyor, burası bir gerçek. Topu ileri taşıyabilecek yetenekli oyuncuları da mevcut. Ancak Galatasaray topu ileri taşımada değil, tutmada sorun yaşıyor. Baros bugün forvette yine çok yalnız kaldı. Dizilişte yanında gözüken Lincoln çoğu kez ön libero mevkiisine gelip top aldı, dağıttı. Lincoln bir forvet değil. Serbest bir oyuncu.

Kadroda Kewell, Lincoln ve Arda'dan biri fazla. Bu üçünden ikisi oynamalı ve forvet sayısı ikiye çıkmalıdır diye düşünüyorum. Barış, oynarsa Ayhan zaten hücuma muazzam katkı yapan oyuncular. Bu şekilde de Galatasaray iyi pas yapacaktır, hücuma top taşıyacaktır, aynı zamanda ileride top da tutabilecek, daha çok gol pozisyonuna da girebilecektir. Pozisyonlar sadece uzaktan şutlardan ibaret olmayacaktır.

Galatasaray'ın kadrosu UEFA'da final oynamayı hakeden bir kadro.

Arda dün özellikle 70'ten sonra çok yoruldu. Sahada yürüdü adeta. Zaten yakın zamanda rahatsızlık geçirmiş birini bu kadar sahada tutmak yanlış. Aydın'ı sokmalıydı Skibbe, bilmiyorum kadroda var mıydı, varsa 60'da Arda'nın yerine girmeliydi Aydın.

Barış, Galatasaray'ın son yıllardaki en büyük transfer başarılarından biri olarak gördüğüm yetenekli futbolcu, dün de harikaydı bence. Sert oyunuyla, defansif müdahelelerdeki başarısıyla, top kesmeleriyle, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sahanın en iyisiydi. Almanya Milli takımını seçme kararından döndürülecebilecekse, döndürülmelidir diye düşünüyorum. Milli takımda böyle oyunculara ihtiyacı var Terim'in.

Berlin'de Pantelic'in topsuz alan becerisi çok hoşuma gitti. Defanstaki boşluklara çok iyi giriyor, çok çabuk yer değiştirebiliyor. Ancak Voronin çok statik kaldığından dolayı Servet ve Meira karşısında etkisiz kaldılar.

Servet'e sanırım bir uyarı gelmiş. Aldığı bütün topları Meira'ya verdi. Enerjisini sadece savunmayı düşünerek harcadığı için de çok etkili oldu. Kafa vuruşlarında topa katettirdiği mesafeler muazzamdı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

galatasarayı tebrık ederım güzel galibiyet.Arda yine çok yorgun geld bana sakatlandı çıktı bişe olcak bu çocuğa diye korkuyorum ya mlli servet bıyerde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Avrupada kimse kimseye maç hediye etmez..(iddiası kalmasada)Bordeaux da panionios'a satacaktı..Ne oldu adamlar çıkıp çatır çatır oynadılar..Buyüzden benfica maçından umutluyum

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Dünde yazmıştım biz kendi kendimize oynar gibiyiz ya oynayıp kazanıyoruz yada oynamayıp kaybediyoruz. Akşamda motive olduk oynadık ve kazandık. De sancisin boşa çıktığı ve Servetin direk dibinde karşıladığı pozisyonda yüreğim ağzıma geldi. Akşam servet çok iyi toplar kesti Lincoln ile iyi çıktık ve kendi sahamızda iyi pozisyon alıp rahat oynamalarına müsade etmedik 1-2 pozisyon hariç kontraya çıkma fırsatıda vermedik. Güzel bir galibiyet, sahamızdaki maçı alamayıp işin matematiğine kendimizi mahkum etmemiz üzücü. Kuralar çekildiğinde fikstür avantajı var kolay maçları içerde zorları dışarda oynayacağız dedik ama sanki bize zor gözükenler daha kolay oldu

Ben 3. lük 2. likten daha iyi ŞL den gelen takımlarla oynamak kötü diyenlere Gruplara göz atmalarını öneririm. ŞL den Man. City, Milan, Sevilla ayarında kaç takım gelebilirki?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uaemrah View Post
    isterse metalisten -15 silinsin! benficanin rakibi metalist değil...artık benfica atarsa sadece kendi için ve tek umudu için atacak ki 15-0 yense bile olimpiyakos kazandığı sürece benfica nal toplar...ancak ve ancak olimpiyakos maçı berabere biterse benficanin farkli yenmesine bakilacak....ama 1-0 yada 25-* bilemem ama benfica evinda prestij için o maçı alır...
    Haklısın. Bende ne diye Metal ile Benficayı kıyaslıyorsam Benficanın derdi Oli ile ve 8 atması lazım Tabi Oli-Hertha da 0 bitmeli (:

Kalp atacak AGA !

Last edited by PesimiSTyLa : 04.Aralık.2008 at 15:09

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AbartıLacak bir oLay değiL. GaLatasaray BerLin den 5 gömLek daha büyük ve iyi bir takım. Bu gaLibiyet normaL ve sıradan bir gaLibiyettir bence. Eğer puan veya puanLar kaybetseydi o zaman aksi bir durum oLmuş oLurdur.

TebirkLer GaLatasaray.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Sıradan yenilgiler bile abartılırken böylesine güzel bir oyunla elde edilmiş bir galibiyeti küçük görmek de yanlış. Şu andaki Nonda ve Ümit'tense Kewell'ı tercih ederim ama çift forvet oynamamız gerekiyor bence de. Lincoln'ün arkasına Barış-Ayhan-Arda-Topal dörtlüsünden üçünü koyarsak pekala da olur. Ama dediğim gibi Nonda böyle oynayacaksa tek forvet oynamak daha iyi. Baros en azından gol atıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

61.dk da güzel goruntuler oldu ts traftarları ordada şovunu yaptı trtde soylemıslerdı sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Galatasarayı tebrik ederim dün gerçekten iyi bir mücadele verdiler.Özellikle baros lincoln ve servet çok iyiydi.Maçı hakkıyla aldı kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Skibbe'ye ve birkaç oyuncu dısında güvenmiyorum .İnşAllah kazanırız ama beraberlikte çok iyi olur.Servet bence bu maçta müsade almalıdır 2-3 ay dinlendirilmedilir.Oynarsada saçma sapan hatalar yapmasın..
    Keşke Servet'i 2-3 dinlendirseydik te. Simuniç bize 2-3 kafa golü atsaydı yenilseydik ne güzel olurdu dimi.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tebrikler Galatasaray Lincoln'u bu sene izlemek keyif veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Keşke Servet'i 2-3 dinlendirseydik te. Simuniç bize 2-3 kafa golü atsaydı yenilseydik ne güzel olurdu dimi.
    + Servet çizgide ayağını koymasaydı Kacar o golü atsaydı (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Servet'in nesini tartışıyoruz hala.Bu ülkede Servet tartışılacaksa vay diğer stoperlerin haline...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    [B]Galatasaray topu ileri taşımada değil, tutmada sorun yaşıyor.
    İlerde top tutabilecek nitelikte oyuncusuda var Galatasaray'ın. Örnek Ümit'le Nonda o tarz adamlar. Ancak onlarda çok ağır kalıyor. Sanırım bu sistem için yaratılmış en baba adam Mehmet Yıldız.

ama söylediğinde haklısın İlhancım.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bildiğin haksız yenildi işte eraycım. Lamı cimi yok bu işin. Adamlar koskoca 10 dakika boyunca baskı yaptı atak yaptı şut bile çekti. Sen daha neyin hakkından bahsediyorsun. Dile kolay 10 dakika top oynadı adamlar!!!
    Abi adamların bildiğin penaltısı verilmedi işte. Buz gibi penaltıydı. Neyse yendik, mutluyum fakat umutlu değilim fazla.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Abi adamların bildiğin penaltısı verilmedi işte. Buz gibi penaltıydı. Neyse yendik, mutluyum fakat umutlu değilim fazla.
    Orası muhakkak 1 net, diğeri tartışılacak penaltı pozisyonları var. Ama bu sonucu değiştirse bile Gs'nin Berlinden iyi oynadığı gerçeğini değiştirmezdi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orası muhakkak 1 net, diğeri tartışılacak penaltı pozisyonları var. Ama bu sonucu değiştirse bile Gs'nin Berlinden iyi oynadığı gerçeğini değiştirmezdi.
    İyi oynadı ama iyi oynamak da bazen yetmiyor. Biz bir penaltı kazanamasaydık golü bulamayacaktık belki de(ki penaltımız da yoruma açık bi pozisyon, yüzünü koruduğu şeklinde de yorumlanabilir). Ayrıca aynısı bize olsaydı böyle tepki vermezdik. Onun için bana karşı alaycı konuşan arkadaşları da kınıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla biraz rakip taraftar forumlarına baktım bazısı hakeme sallamış, baya üzgünler. İçinde biraz objektiflik olan da dünkü oyunumuzu imrenerek izlemiş ve sende bir Galatasaraylı olarak böyle düşünüyorsan sana diyecek söz bulamıyorum 2 deplasman macı oynadık; 2 sini de ezici bir sekilde kazandık. Hani bir laf var: Bazıları bunu komik bulsana "Galatasaray gibi oynamak" diye onu oynadık biz bu 2 macta. Metal macını da gayet lakayitce kaybettik. O yüzden rakibi ciddiye aldıgımızda canlarını cok yakıyoruz bu da su götürmez bir gercek...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri