Maç kadrosunu görünce Galatasaray'ın yine maça iyi başlayacağını tahmin etmiştim. Galatasaray'ın kadrosu çok iyi. Hemen her pozisyonda direkt oynayabilecek ikişer oyuncuları var. Örnek olarak orta sahanın ortasını verebiliriz. Ayhan, Barış, Mehmet Topal, Meira ve sakatlıktan kurtulabilirse Linderoth o bölgede oynayabiliyor. Bu iki 5 oyuncudan herhangi ikisi diğer iki büyük takımda olsa, en iyi orta saha bizde demekten asla çekinmez o takımın taraftarları.
Galatasaray'ın en büyük sorunu, Skibbe'nin ısrar ettiği anlayış. Galatasaray çok iyi pas yapıyor, burası bir gerçek. Topu ileri taşıyabilecek yetenekli oyuncuları da mevcut. Ancak Galatasaray topu ileri taşımada değil, tutmada sorun yaşıyor. Baros bugün forvette yine çok yalnız kaldı. Dizilişte yanında gözüken Lincoln çoğu kez ön libero mevkiisine gelip top aldı, dağıttı. Lincoln bir forvet değil. Serbest bir oyuncu.
Kadroda Kewell, Lincoln ve Arda'dan biri fazla. Bu üçünden ikisi oynamalı ve forvet sayısı ikiye çıkmalıdır diye düşünüyorum. Barış, oynarsa Ayhan zaten hücuma muazzam katkı yapan oyuncular. Bu şekilde de Galatasaray iyi pas yapacaktır, hücuma top taşıyacaktır, aynı zamanda ileride top da tutabilecek, daha çok gol pozisyonuna da girebilecektir. Pozisyonlar sadece uzaktan şutlardan ibaret olmayacaktır.
Galatasaray'ın kadrosu UEFA'da final oynamayı hakeden bir kadro.
Arda dün özellikle 70'ten sonra çok yoruldu. Sahada yürüdü adeta. Zaten yakın zamanda rahatsızlık geçirmiş birini bu kadar sahada tutmak yanlış. Aydın'ı sokmalıydı Skibbe, bilmiyorum kadroda var mıydı, varsa 60'da Arda'nın yerine girmeliydi Aydın.
Barış, Galatasaray'ın son yıllardaki en büyük transfer başarılarından biri olarak gördüğüm yetenekli futbolcu, dün de harikaydı bence. Sert oyunuyla, defansif müdahelelerdeki başarısıyla, top kesmeleriyle, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sahanın en iyisiydi. Almanya Milli takımını seçme kararından döndürülecebilecekse, döndürülmelidir diye düşünüyorum. Milli takımda böyle oyunculara ihtiyacı var Terim'in.
Berlin'de Pantelic'in topsuz alan becerisi çok hoşuma gitti. Defanstaki boşluklara çok iyi giriyor, çok çabuk yer değiştirebiliyor. Ancak Voronin çok statik kaldığından dolayı Servet ve Meira karşısında etkisiz kaldılar.
Servet'e sanırım bir uyarı gelmiş. Aldığı bütün topları Meira'ya verdi. Enerjisini sadece savunmayı düşünerek harcadığı için de çok etkili oldu. Kafa vuruşlarında topa katettirdiği mesafeler muazzamdı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi