Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Monica nın da amma taLibi varmış yahu. Demek Türkiye ye kaza iLe geLse çıkamayacak kızcağız.

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

İki abime de yürekten başarılar,iyi olan kızı götürsün.

evet arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim iki değerli fmci yalnız baba hamdinin yesteyi kadrosuna katması durumunda ortalığı dumana katacagını tahmin ediyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    İki abime de yürekten başarılar,iyi olan kızı götürsün.
    Çekinme abisi,sen götür de

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    evet arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim iki değerli fmci yalnız baba hamdinin yesteyi kadrosuna katması durumunda ortalığı dumana katacagını tahmin ediyorum .
    Valla abisi eğer bir ayrılırsa Atletico'dan Bordo'ya zaten sadece bilfgisayar başında uyusam bile takım kazanır zaten ama çok zor

üstad takıma sadakatı cok yüksek ondan gelmez diyorsun sanırım.ama adam sende resmen psikolojik infial yaratmış hayali kanka yapmışsın adamı kendine

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mevlüt Erdinç i alan alsın ya adam süper oynuyo oyunda bide bunun için kapışın

Başarılar ikinizede
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Şşt Ses yapma No:6 Junior sen karıştırmasana ortalığı. Kaandan rüşvet mi aldın benim kulüp daha zendin ben sana 2 mislini vereyim
    Kaan abi bana dopingi sağlıyor abi Bolt'tan daha hızlı koşmamı sağlayacaksan sen ver

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Aslanım İlhanım en doğru yorumu sen yapmışsın abisi Zaten baktım benden önde bitirdi açacam bir telefon,yenge bir oklava mesafede zaten

Aynen öyle zaten abi plan o
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Daha maçlara başlamadık 3 sayfa oldu Başlasak kim bilir ne olur. Kankamın internette sorun varmış o yüzden dün akşam oyuna giremedik. Netteki sorun hallolursa bu akşam kesin devam ederiz

İlhancım ben anlamam öle şeylerden Kaan abine desteğe devam et sen sezon sonu görcem ben sizi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben bu kabloneti çok seviyorum.Sorun çıkmaz çıkmaz sorun çıktığında da haberleri olmaz.Adamları aradım genel arıza var mı diye.Dediler modemin fişini sökün sonra takın.Şimdi sinyali bekleyelim.Evet modeminizde bir sorun var biz arıza kaydı alalım yarın sabah geliyoruz iyi akşamlar.Dur bir kapama nereye geliyosun ben işteyim.O zaman beyefendi lutfen işten eve geliş vaktinize göre ararsanız arkadaşlarımız ona göre gelirler.Peki dedim kapadım.Sabah net kendiliğinden gelmişti.Ust kattaki cocuktada calışmamış benim tanıdığım civardaki arkadaşımda da.Bölgesel arıza var ama sistemin haberi yok Neyse neticede geldi Internet yok diye Atlethic'e devam edeyim bari dedim ,steamden kurduğum için başta bir net onayı gerekiyordu o da kaldı.Sayfa boş durmasın diye sabahtan tek maç yaptım bari işe gelirken

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BeLki de biri suikast düzenLemiş oLabiLir
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Doğru diyosun abisi.Bu Marsilya mafyasından her şey beklenir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçları bugün bekliyoruz artık abi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    BeLki de biri suikast düzenLemiş oLabiLir
    Bak o marsilya mafyası senin mekanıda göçertecek yakında demedi deme İbrahim

Hem diğer kariyerlere baktımda herkes müzesini doldurmuş . Bizde Marsilya ile bir lig şampiyonluğu alırız heralde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla kankacım herkes kupaları toparlamış hemen.Bir biz yaya kalacaz gibi geliyor

Bu arada kankacım nerde mafya şehri varsa onu seçiyosun.Bi de mafyanla mücadele ediyorum.Palermo'yu unutmadım (Palermo'yu unutmak filmini tavsiye ederim ) Marsilya ile ilgilide çok iyi bir tane biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Valla kankacım herkes kupaları toparlamış hemen.Bir biz yaya kalacaz gibi geliyor

Bu arada kankacım nerde mafya şehri varsa onu seçiyosun.Bi de mafyanla mücadele ediyorum.Palermo'yu unutmadım (Palermo'yu unutmak filmini tavsiye ederim ) Marsilya ile ilgilide çok iyi bir tane biliyorum
    Hep mafya hep mafya nereye kadar Bir sonraki kariyerde değişiklik yapıp Ajax ı alacam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ajax'ın bulunduğu yerde de bir mafya var kankacım ama söylemeyeyim

Serkan Abi ve Marsiyla favorim.Nedenine gelirsek Serkan Abim çok iyi bilir.Ama Hamdi Baba'nın zorlu bir rakip olduğunu kabul etmekte fayda var.O Athletic'e uyguladığı acayip taktikle yarışa girerse ortalık karışabilir.Siz yarışa dururken Monica Benim

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Ajax'ın bulunduğu yerde de bir mafya var kankacım ama söylemeyeyim
    Red Light Bölgesi Mafyası Mı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Marsilya Daha Üstte Bitirir Bordo'dan. Monica'da Sezon Bitene Kadar Çoktan Yeni Sevgilisiyle Amerika'ya kaçar Hatta Bebek Bile Bekleyebilir . Sizde Küme Düşüp Rezil Olduğunuzla Kalırsınız Şaka Bir Yana Favorim Marsilya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Hazırlık maçında takıma benim için olmasa bile Monica için oynayın dedim sonuç ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Maçlarda genel oyundan memnunum ama sonuca yansıtamıyoruz henüz bunda birazda samassa nın ilerde zayıf kalması etkili oldu iyi bir transferle etkili olacağız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Serkan Abi ve Marsiyla favorim.Nedenine gelirsek Serkan Abim çok iyi bilir.Ama Hamdi Baba'nın zorlu bir rakip olduğunu kabul etmekte fayda var.O Athletic'e uyguladığı acayip taktikle yarışa girerse ortalık karışabilir.Siz yarışa dururken Monica Benim
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Marsilya Daha Üstte Bitirir Bordo'dan. Monica'da Sezon Bitene Kadar Çoktan Yeni Sevgilisiyle Amerika'ya kaçar Hatta Bebek Bile Bekleyebilir . Sizde Küme Düşüp Rezil Olduğunuzla Kalırsınız Şaka Bir Yana Favorim Marsilya
    Teşekkürler sizleri mahçup etmeyeceğiz. İlk kez FM2009 kariyeri açıyorum o yüzden tüm taktik denemeleri yapmaya mecburum sezona bomba gibi gireceğiz
    Last edited by King_Theoden : 05.Aralık.2008 at 03:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

ne demiş ünlü teknik direktör Fatih Terim "L'importante el mariachi del costa quato lama de alfa romeo"

Oyundan memnunum ama skordan değil Taraftarda oyundan çok memnun.Bunu yolun başındayken hazırlık maçında yapılan bir kaza olarak kabul ediyoruz. Bu arada Stefan Defour'u renklerimize bağladık.Genç bir DC ile transferi noktalayacağız.

hazirlik macida olsa basladigini gormek guzel defour cok iyi transfer olmus ..... Terimin lafi mukememmeldi abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by ozgurstar View Post
    hazirlik macida olsa basladigini gormek guzel defour cok iyi transfer olmus ..... Terimin lafi mukememmeldi abi
    Ne demişler abisi: Geç olsun ama güç olmasın Artık net engelleride kalktı çift koldan ilerliyoruz

Bu arada transferlerimiz :

Vincent Enyeama

Steven Defour

3. oyuncumuz 5. defans olarak Güney Afrika'dan aramıza katılacak.Transfer gerçekleştiğinde ekleyeceğim fakat bu ikisi gibi onunda küçük fotosunu bulur muyum bilemiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Tahminim efsanevi katır "Samba".
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Rakibimiz güzel transferler yaptı ama bizde boş durmuyoruz henüz kimseyi alamadık ama yakında noktalarız transferi. Enyeama ve Defoura Marsilya maçları haricindeki maçlarda başarılar dileriz

Bordeaux un 3. transferi olacak DC'nin ismi çok güzel gelecek vadediyor, eminim oda faydalı olacak takımına.

Bize gelince Pogrebnyak ile anlaştım ama son anda vazgeçtim almaktan ve Cardozoya yöneldim kendisi kontrat teklifimizi kabul ederse bu sezon bizim formamızı giyecek. Gelmek istemezsede alternatifler hazır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bordeaux güzel transferleri olmuş takımda iyi oynuyor.marsilyadanda iyi transferler bekliyoruz Cardozo iy bir transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet abisi iyi kapadık .Bu kadro ilede devam edebilirdik ama her şey Monicacım canım benim için

Chamakh şu an için gitmekten vazgeçmiş durumda giderse diye alternatifini hazırladım.C&C arasında Gouffran bayağı bir kendini buldu. Şu an için takımda en az 3 senenin kadrosu var.Seneye ya da Ocak ayında önceliğimiz sadece defans olacak.

iki tarafada başarılar dilerim defansa botafogodan eduardoyu öneririm abi çok yetenekli
    monica gizliden ikinizden birini destekliyordur abi eminim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar beyler konu monica deil de hilary duff fln olsaydı daha iyi olurdu ama olsun monica da iyidir bu arada kariyer biraz fazla yavaş ilerliyor gibi geldi bana

Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri