Monica nın da amma taLibi varmış yahu. Demek Türkiye ye kaza iLe geLse çıkamayacak kızcağız.
![]()
Monica nın da amma taLibi varmış yahu. Demek Türkiye ye kaza iLe geLse çıkamayacak kızcağız.
![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İki abime de yürekten başarılar,iyi olan kızı götürsün.![]()
evet arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim iki değerli fmci yalnız baba hamdinin yesteyi kadrosuna katması durumunda ortalığı dumana katacagını tahmin ediyorum.
üstad takıma sadakatı cok yüksek ondan gelmez diyorsun sanırım.ama adam sende resmen psikolojik infial yaratmış hayali kanka yapmışsın adamı kendine![]()
Mevlüt Erdinç i alan alsın ya adam süper oynuyo oyunda bide bunun için kapışın
Başarılar ikinizede![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Daha maçlara başlamadık 3 sayfa olduBaşlasak kim bilir ne olur. Kankamın internette sorun varmış o yüzden dün akşam oyuna giremedik. Netteki sorun hallolursa bu akşam kesin devam ederiz
![]()
İlhancım ben anlamam öle şeylerdenKaan abine desteğe devam et sen sezon sonu görcem ben sizi
![]()
Ben bu kabloneti çok seviyorum.Sorun çıkmaz çıkmaz sorun çıktığında da haberleri olmaz.Adamları aradım genel arıza var mı diye.Dediler modemin fişini sökün sonra takın.Şimdi sinyali bekleyelim.Evet modeminizde bir sorun var biz arıza kaydı alalım yarın sabah geliyoruz iyi akşamlar.Dur bir kapama nereye geliyosun ben işteyim.O zaman beyefendi lutfen işten eve geliş vaktinize göre ararsanız arkadaşlarımız ona göre gelirler.Peki dedim kapadım.Sabah net kendiliğinden gelmişti.Ust kattaki cocuktada calışmamış benim tanıdığım civardaki arkadaşımda da.Bölgesel arıza var ama sistemin haberi yokNeyse neticede geldi
Internet yok diye Atlethic'e devam edeyim bari dedim ,steamden kurduğum için başta bir net onayı gerekiyordu o da kaldı.Sayfa boş durmasın diye sabahtan tek maç yaptım bari işe gelirken
![]()
BeLki de biri suikast düzenLemiş oLabiLir![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Doğru diyosun abisi.Bu Marsilya mafyasından her şey beklenir![]()
Maçları bugün bekliyoruz artık abi![]()
Valla kankacım herkes kupaları toparlamış hemen.Bir biz yaya kalacaz gibi geliyor
Bu arada kankacım nerde mafya şehri varsa onu seçiyosun.Bi de mafyanla mücadele ediyorum.Palermo'yu unutmadım(Palermo'yu unutmak filmini tavsiye ederim )
Marsilya ile ilgilide çok iyi bir tane biliyorum
Ajax'ın bulunduğu yerde de bir mafya var kankacım ama söylemeyeyim![]()
Serkan Abi ve Marsiyla favorim.Nedenine gelirsek Serkan Abim çok iyi bilir.Ama Hamdi Baba'nın zorlu bir rakip olduğunu kabul etmekte fayda var.O Athletic'e uyguladığı acayip taktikle yarışa girerse ortalık karışabilir.Siz yarışa dururken Monica Benim
![]()
Marsilya Daha Üstte Bitirir Bordo'dan. Monica'da Sezon Bitene Kadar Çoktan Yeni Sevgilisiyle Amerika'ya kaçar Hatta Bebek Bile Bekleyebilir. Sizde Küme Düşüp Rezil Olduğunuzla Kalırsınız
Şaka Bir Yana Favorim Marsilya
![]()
Hazırlık maçında takıma benim için olmasa bile Monica için oynayın dedim sonuç ortada
![]()
Maçlarda genel oyundan memnunum ama sonuca yansıtamıyoruz henüz bunda birazda samassa nın ilerde zayıf kalması etkili oldu iyi bir transferle etkili olacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler sizleri mahçup etmeyeceğiz. İlk kez FM2009 kariyeri açıyorum o yüzden tüm taktik denemeleri yapmaya mecburum sezona bomba gibi gireceğiz![]()
Last edited by King_Theoden : 05.Aralık.2008 at 03:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ne demiş ünlü teknik direktör Fatih Terim "L'importante el mariachi del costa quato lama de alfa romeo"
Oyundan memnunum ama skordan değilTaraftarda oyundan çok memnun.Bunu yolun başındayken hazırlık maçında yapılan bir kaza olarak kabul ediyoruz. Bu arada Stefan Defour'u renklerimize bağladık.Genç bir DC ile transferi noktalayacağız.
hazirlik macida olsa basladigini gormek guzeldefour cok iyi transfer olmus ..... Terimin lafi mukememmeldi abi
Ne demişler abisi: Geç olsun ama güç olmasınArtık net engelleride kalktı çift koldan ilerliyoruz
Bu arada transferlerimiz :
Vincent Enyeama
Steven Defour
3. oyuncumuz 5. defans olarak Güney Afrika'dan aramıza katılacak.Transfer gerçekleştiğinde ekleyeceğim fakat bu ikisi gibi onunda küçük fotosunu bulur muyum bilemiyorum
Tahminim efsanevi katır "Samba".
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Rakibimiz güzel transferler yaptı ama bizde boş durmuyoruz henüz kimseyi alamadık ama yakında noktalarız transferi. Enyeama ve Defoura Marsilya maçları haricindeki maçlarda başarılar dileriz![]()
Bordeaux un 3. transferi olacak DC'nin ismi çok güzel gelecek vadediyor, eminim oda faydalı olacak takımına.
Bize gelince Pogrebnyak ile anlaştım ama son anda vazgeçtim almaktan ve Cardozoya yöneldim kendisi kontrat teklifimizi kabul ederse bu sezon bizim formamızı giyecek. Gelmek istemezsede alternatifler hazır.
bordeaux güzel transferleri olmuş takımda iyi oynuyor.marsilyadanda iyi transferler bekliyoruz Cardozo iy bir transfer olur
Evet abisi iyi kapadık .Bu kadro ilede devam edebilirdik ama her şey Monicacım canım benim için
Chamakh şu an için gitmekten vazgeçmiş durumda giderse diye alternatifini hazırladım.C&C arasında Gouffran bayağı bir kendini buldu. Şu an için takımda en az 3 senenin kadrosu var.Seneye ya da Ocak ayında önceliğimiz sadece defans olacak.
iki tarafada başarılar dilerim defansa botafogodan eduardoyu öneririm abi çok yetenekli
monica gizliden ikinizden birini destekliyordur abi eminim![]()
başarılar beyler konu monica deil de hilary duff fln olsaydı daha iyi olurdu ama olsun monica da iyidirbu arada kariyer biraz fazla yavaş ilerliyor gibi geldi bana