2. sezonda devam edecek arkadaslar. Meco buraya yazıp oynamıyorum desede aldırmayın, saman alevi o![]()
2. sezonda devam edecek arkadaslar. Meco buraya yazıp oynamıyorum desede aldırmayın, saman alevi o![]()
İSTİKRAR !
Takımımızın genç Teknik direktörü Mertcan Dönmez hakkında çıkan istifa dedikodularına inanmıyoruz,inanmak istemiyoruz ! Teknik direktörümüz Mertcan Dönmez'in sonuna kadar arkasındayız.Ancak sezon sonunda yapılacağı iddaa edilen revizyonu istemiyor,desteklemiyoruz.Kadromuzun gayet iyi olduğunu düşünüp,bu sezonun alışma süreci olarak kabul ediyor.Sezon sonunda eksik bölgelere kaliteli transferler bekliyoruz.Saygılarımızla.
daha heyşey belli değil 8 maç 24 puan demek aradaki fark 20 mucize beklerim kerem abi:![]()
![]()
Siz istesenizde istemesenizde yapıcam revizyonu.Hatta daha önceki mesajlarımdan birinde yazmıştım Edu ve Emre revizyonun ilk kurbanı oldu ikiside sene sonu takımdan ayrılıyor.
şimdi yaparsın revizyonu iyi transferler yaparsın 2.sezon gene bi kötü gidiş tam olur![]()
galatasarayı tebrik etmek istiyorum harika oynuyor beşiktaşımıza istikrar diyorum fenere allah sabır versin diyorum![]()
Defansa Leo almışsınBende onu almak için büyül çaba sarfediyorum su anda,bide Tuncay'la anlaşmak üzereyiz.
İS-TE-Mİ-YO-RUZ
Bir zamanlar kulübümüzde oynayan Tuncay Şanlı'nın bize para kazandırmadan giden Tuncay Şanlı'nın transfer listemizde olduğu dedikoduları biz GFB grubunu derinden yaralamıştır.Kulübümüzden bedelsiz olarak ayrılıp,kulübe para kazandırmayan Tuncay Şanlı'ya bonservis bedeli verilmesini doğru bulmuyoruz.O formayı giymeyi hak etmediğini düşünüyoruz.Saygılarımızla.
Ümit Özat'ı geri istiyoruzBüyük Kaptan geri gelsin.En azından abilik yapsın takıma
![]()
TSL 27. Hafta
Galatasaray : 1-0 : Trabzonspor
Macın Adamı: Giray [7.4]
Macta sakatlanan oyuncumuz Mehmet Topal 2-3 hafta takımdan ayrı kalacak...
galatasraay için 2 puan yetiyor şampiyonulk için
Kerem yine yenilmiş ve ss eklemiyor galiba![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu zor deplasmandan 3 puanla dönmesini bildik![]()
Puan durumunu en son güncel olarak bi daha alabilirmiyiz arkadaşlar![]()
Tuncaydan her an vazgeçebeliriz,Boro cok yüksek bir bonservis bedeli istiyor.
TSL 27. Hafta
Bursaspor : 0-1 : Galatasaray
Macın Adamı: Meira [7.1]
Bu sside gördükten sonra keremle benim çıldırmakta ne kadar haklı oldugumuzu anlamışsınızdır herhalde.
Gecikmiş bir gol işte. Hem büyük takım olmak her sartta galibiyeti almayı gerektirir !![]()
Baya da atak yapmış 90+4'de atmış adam işte ne var bunda..![]()
Yemin ederim böyle bir olay yok.90dk boyunca ezdik, büzdük.Direkten döndü, boş kaleye kaçtı.Tek kale top oynandı bütün maç boyunca.Dk 90'da bir kontra atak ,Alex'in 25 metreden aşırtma golüyle 1-0 yenildik.Yeter artık oyunu silmeyi ciddi ciddi düşünüyorum.9.0.2 çıkana kadar Fm'ye veda etcem bu gidişle.Maçın nasıl oynandığını kimin hakettiğini Gs menajeri Emre'ye de sorabilirsiniz.Valla yok böyle bir olay ya...