Sayfa 32 / 50 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler yardımın için abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ohaa yaw.... 50 milyon €'ya Laurito Barça'ya transfer oldu valla para olsa 20-25 arasına alacaktım ben onu...

benim gözlemciler de hakiki canavar valla devleri peşine düşürecek oyuncuları devlerden önce ben buluyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kıskanmıcaksanız bir tane daha yavru var benim 2 yıldır eğittiğim durun onun da SS'ini koyayım... eğitimde hala eleman... son hız gelişiyor 1-2 sezon sonra bir Laurito'da bende olacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "MEHMET ŞİMŞEK"

Bu ismi hafızanızda tutun... Tutmasanız da o size unatamayacağınız bir kariyer sunmaya hazırlanıyor...

Last edited by nannar : 07.Aralık.2008 at 00:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hızını 13lere çıkarsın, o arada diğer özellikleri de gelişince, 1-2 yıl içinde tutulmaz..

yaw bu gelistirme tekniklerini kisaca aciklarmisin hasan abi

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Hasan kardeşim cidden mükemmelsin
    Rica etsem staff listenin resmini yollarmısın?
    bir de bu mesaj kısmına resim nasıl eklenir merak ediyorum daha önce denemedim vaktin olunca onu da açıklarsan sevinirim kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

GELECEĞİN BERLİN DUVARI: "LACEY"

Bakın bu oğlanı da Saprissa diye bir takımdan bedavaya aldım ve koçların eline verdim... Bu da çok iyi gelişim gösteriyor

Staff listesinin listesini basayım .... Siz o arada Lacey'i değerlendirin bakalım...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    en altta da gözlemcilerim var 11 tane ama onlar resime sıgmadı

Last edited by nannar : 07.Aralık.2008 at 00:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

yuhh artık bu ne yaaa fabrika mı oldun naptın sen? bunlar cyborg olmasın sakın bu kadar yıldız adayı bir alt yapıda olsun cidden inanılmaz birşey al yapı anrenörlerinin kontratını uzat bence kaçmasınlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ahmetkok View Post
    yaw bu gelistirme tekniklerini kisaca aciklarmisin hasan abi

aslında çok da zor değil.. önemli olan dogru oyuncuları bulup dogru hocalara teslim etmek ve zamanında oyuncuyu kiraya yollamak ya da As takıma çekmek. tabiki de en önemlisi gençlere uyguladıgın antreman programı ben her zaman kendi mantıgımla gençlere mevkilerine göre antreman programı hazırlıyorum... DC,DMC,DRL,AMC,MRL,FC/SC şeklinde programlar hazılrıyorum ve oyuncuları dağıtıyorum işte
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    yuhh artık bu ne yaaa fabrika mı oldun naptın sen? bunlar cyborg olmasın sakın bu kadar yıldız adayı bir alt yapıda olsun cidden inanılmaz birşey al yapı anrenörlerinin kontratını uzat bence kaçmasınlar

size amacımın devlere 5 er 5 er sallamaya başlamak oldugunu yazmıştım bu amaç için onlarla yarışacaksam buna param yetmez... en dogrusu oyuncuları gençken yakalauyıp elde pişirmek ilk 11 e giremeyenleri de satıp yerlerine hem daha kaliteli gençler almak hem de mali yapıyı her zaman ayakta tutmak... şu anda kulüp "rich" yani zengin statüsünde görünüyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GALATASARAY YARI FİNALDE

Türkiye kupasında ilk maçta 4-1 yendiği Beşiktaş'a konuk olan cimbom 2-2'lik maç sonunda yarı finale çıkmayı başardı. Karşılaşmanın son 13 dakikasında yeni iyileşen Matias Fernandes de forma giydi...

Last edited by nannar : 07.Aralık.2008 at 00:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hava mı atıon hüseyin abi benimkinde de iyi yazıyor

bu besiktas hic mi transfer yapmio

ayrica aydinlattigin icin cok tesekkurler abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hava mı atıon hüseyin abi benimkinde de iyi yazıyor
    ne havası yaww sadece oyun anlayışımızdan bahsettik yoksa kasada sadece 6.5 milyon var...
    Quote Originally Posted by ahmetkok View Post
    bu besiktas hic mi transfer yapmio

ayrica aydinlattigin icin cok tesekkurler abi
    rica ederim... yapıyor da benim takım baya güçlü bjk'nin şansı benle eşleşmesi olsu

bakın bu da As kadroya bu sene çektiğim bir genç... bazı maçlarda forma veriyorum ama şu anda fiziksel olarak istediğim seviyede değilm.... Yalnız bu adam dehşet bir sağ bek olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok başarılısın ben de fm 2008 8.0.0 versiyonunda böyleydim tek fark ben genie scout la buluodum sen kendin buluosun bu daha zevkli bişey

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by juanov View Post
    çok başarılısın ben de fm 2008 8.0.0 versiyonunda böyleydim tek fark ben genie scout la buluodum sen kendin buluosun bu daha zevkli bişey

Arkadaşlar aslında iş sadece bulmakda değil... aşağıdaki resim benim gençlerin antremanlarına ait... kaleci antremanında yıldız sayısının azlıgı o antremanda çalışan oyuncu olmayışından diğerleri gördüğünüz gibi sonda... yani antreman programının yanında koçların da çok iyi olması lazım. her yönde entrenörleriniz olması lazım. taktiği de iyi verecek,zihinsel gelişimi de, fiziksel gelişimi de... yani zaten bu sene oyun tam benim istediğim gibi baya çok sayıda koça izin veriyor. ben 6-7 tanesini genç koçlarına ayırıyorum ve her türlü özellik için ayrı ayrı koçlar buluyorum... bunun da karşılıgını alıyorum şükür

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Beşiktaşın alt yapısında bir adam buldum. teklifi yolladık bakalım bize 1 milyon € civarına patlar gibi ama değer bu oğlana henüz 17 yaşında... alırsam SS basarım birazdan... Deli oğlan valla...

Ligde de şimdi BJK maçı var... bunları sahasında yenersek satmazlar o çocugu bana maçta yatsakmı ki?
    Last edited by nannar : 07.Aralık.2008 at 00:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ne havası yaww sadece oyun anlayışımızdan bahsettik yoksa kasada sadece 6.5 milyon var...

rica ederim... yapıyor da benim takım baya güçlü bjk'nin şansı benle eşleşmesi olsu

bakın bu da As kadroya bu sene çektiğim bir genç... bazı maçlarda forma veriyorum ama şu anda fiziksel olarak istediğim seviyede değilm.... Yalnız bu adam dehşet bir sağ bek olacak...

iyi görünüyor ama pek de o kadar iyi olacağını sanmıyorum bunun zıplaması çok zayıf vede güçsüz (cılız çelimsiz ) ayrıca kırmızı olan özellikler pek de işe yarayanlar değil bir defans için yani penatlı - uzun atmak - frikik bunlar daha çok arta saha oyuncularına yakışır ama yinede zıplaması hızı vede gücü artarsa o zaman mükemmel olur
    bu benim görüşüm tabi katılmayabilirsiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ASLAN'I KİM DURDURACAK?

Galatasaray ligde 19 maç sonunda henüz yenilgi yüzü görmedi. 3 beraberlik 15 galibiyet alan cimbom bu akşam da en yakın takipçisi Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yenerek arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı. Bu gidişle bu sezon şampiyonluk kutlamaları çok erken yapılacak!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    iyi görünüyor ama pek de o kadar iyi olacağını sanmıyorum bunun zıplaması çok zayıf vede güçsüz (cılız çelimsiz ) ayrıca kırmızı olan özellikler pek de işe yarayanlar değil bir defans için yani penatlı - uzun atmak - frikik bunlar daha çok arta saha oyuncularına yakışır ama yinede zıplaması hızı vede gücü artarsa o zaman mükemmel olur
    bu benim görüşüm tabi katılmayabilirsiniz

kuş sütüyle bersler zıplatırız onu inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar herkese iyi geceler ben yatar... acil çıkış gerekti... tam da FB maçında kaldı yani hadi görüşmek üzere... herkese saygılar sevgiler...
    Last edited by nannar : 07.Aralık.2008 at 01:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Şu Esteban'ı beğendim Hasan, iyi bir defans olabilir güzel eğitimle. Mehmet de fena değil. Bu arada Cevat hoca da "World Class" olmuş. Arkadaşlar coach'lara önem verin, onlardan para da kazanılabiliyor, ben zamanında Köpke'yi kaleci antrenörü olarak getirmiştim, bir sene sonra Arsenal 1 milyon 300 bin euro (!!!) vererek aldı adamı. Sonra baktım oradan da Inter'e gitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Şu Esteban'ı beğendim Hasan, iyi bir defans olabilir güzel eğitimle. Mehmet de fena değil. Bu arada Cevat hoca da "World Class" olmuş. Arkadaşlar coach'lara önem verin, onlardan para da kazanılabiliyor, ben zamanında Köpke'yi kaleci antrenörü olarak getirmiştim, bir sene sonra Arsenal 1 milyon 300 bin euro (!!!) vererek aldı adamı. Sonra baktım oradan da Inter'e gitmiş.

sağolasın...köpke iyi kaleci antrenörü zaten...

günaydın millet.... hayvan pazarına gideceğim ben... gelince belki gireriz oyuna... bu aralar yogunluk malum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de koçlara çok önem veriyorum Hasan abi ve internette bulduğum güzel bir idman programını kullanıyorum. Neredeyse bütün idman yıldızları full oyuncularda gelişim olup olmayacağını tam bilmiyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende valla Hüseyin abime özenip GS kariyeri açtım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

selamlar millet. gs maçına bakıyorum, özelden mesaj atan 2 kişi olmuş.. onlara gece cevap yazayım oyunu açınca.... ankaragücü'nü yensek bari yaww

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

abi antreman programı kullanıorsan paylasırmsın :P

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

nasıl bir topçudur bu lincoln yaww? adam tek başına yıktı ankaragücünü... 3 asist

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

BÜYÜK GÜN GELDİ ÇATTI

Galatasaray Şampiyonlar ligi 2. tur maçında Valencia ile bu akşam karşılaşacak... Kaçıranlar için Galatasaray'ın son haftalarda yaptıgı maçlar aşağıda veriliştir

VS

Mati'den iddaalı açıklamalar:

"Bu akşam saha ve seyirci avantajını kullanıp 2. maç için avantajlı bir skorla İspanya'ya gideceğimizden eminim. İspanya'da futbol oynadıgım dönemde sık sık karşılaştıgım Valencia'ya sürprizim var."

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

hadi bakalım Mati umarım be defa da sakatlanmazsın
    bu arada bende biraz önce Şamp. ligi finalinde man utd ı 2-0 geçtim oysaki aynı grupta başlamıştık ve beni 2 maçta da yenmişlerdi intikamım acı oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hadi bakalım Mati umarım be defa da sakatlanmazsın
    bu arada bende biraz önce Şamp. ligi finalinde man utd ı 2-0 geçtim oysaki aynı grupta başlamıştık ve beni 2 maçta da yenmişlerdi intikamım acı oldu

oooo tebrikler

maç öncesi ilk 11 ler

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

SABIRLI OYUN GALİBİYETİ GETİRDİ

Galatasaray maç boyu kontrollü oyunu tercih ederek Valencia'nın gol yollarını başarılı bir şekilde kapattı. Maçın 87. dakikasında kazanılan kornerden gelen topa kafayı vuran Hyland cimboma galibiyeti getirdi. Maçtan önce bir açıklama yapan Fernandes maçta etkisiz bir oyun ortaya koydu.Bunun sebebi olarak da Hasan Hüseyin Coşkun'un bu maçta kontrollü bir oyun anlayışını benimsemesinden dolayı rahatça yeteneklerini ortaya koyamadıgı yönünde açıklamalarda bulundu.

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

hasan kardeş cidden senden çok faydalı bilgiler edindim senin de emeğin büyük bu başarıda
    senin oyuna bakmaktan kendi oyunumu bile unutuyordum
    şimdi bende de alt yapıdan sağlam adamlar çıkmaya başladı hadi hayırlısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hasan kardeş cidden senden çok faydalı bilgiler edindim senin de emeğin büyük bu başarıda
    senin oyuna bakmaktan kendi oyunumu bile unutuyordum
    şimdi bende de alt yapıdan sağlam adamlar çıkmaya başladı hadi hayırlısı

paylaştıkça çoğalan belki de tek şey bilgidir bilgi paylaşımından kimseye zarar gelmez... ben de burada kardeşlerimizin yorumlarından yeni yeni şeyler öğreniyorum bazen...

Arkadaşlar Abdulkadir'i artık ilk 11'e soksam mı , ne dersiniz? ön liberoda yabancı oyuncum var... kaleye yabancı almak için abdulkadir'i hazırlıyordum ön liberoya... sizce vakti gelmiş mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence abdülkadir rahatlıkla oynayabilir determination özelliği 13-14 civarı olsa şahane olurmuş

abi lukman'ı yolla bu çocuk iş yapar bu arada Ş.L. de yarı finalden sonra bu sene final için kapışıyorum real madrid, liverpool, kobenhavn grubum lider çıktım başarılar...

Sayfa 32 / 50 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Mesaj Yetkileri