Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

8 57.14%
  • Ankaraspor

5 35.71%
  • Beraberlik

1 7.14%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 131 arası toplam 131 sonuç

Konu: Beşiktaş - Ankaraspor [ TSL 14. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Böyle saçma haberleri taşımasak şuraya.Adi herifler ne sallayacaklarını şaşırdılar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet doğru olaylar var ama Alen abi ile alakası yok olayın.Alen abi setteydi bu maçta.Bir ara koridorda olay oldu onu ayırmaya indiler.Yoksa Alen abi setteydi...

Ama farklı olaylar ve olmayada devam edecek.Önümüzdeki haftalarda canlar yanabilir...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Evet doğru olaylar var ama Alen abi ile alakası yok olayın.Alen abi setteydi bu maçta.Bir ara koridorda olay oldu onu ayırmaya indiler.Yoksa Alen abi setteydi...

Ama farklı olaylar ve olmayada devam edecek.Önümüzdeki haftalarda canlar yanabilir...
    İşin içine son 2 maçtır silah girdi bu çok kötü. Biz tribünleri az çok doğrulttuk bu konudan, darısı çarşıya.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olacak gibi değil Eren.Olsa sezon başından beri olurdu.Olmuyor,sonu kötü yani bu işin...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

E. Saglam 6 macta 14 puan
    M. Denizli 8 macta 11 puan

Daha cok aricaklar cok. Demiroren kesin gitmesi lazim, futboldan pek fazla anladigini sanmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

E.Sağlam'la M.Denizli'yi kıyaslamak olmaz şu aşamada...

Ama Yıldırım Demirören'in futboldan ve yöneticilikten anlamadığı kesin...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kıyaslamak olmaz ama gelen gideni arattı orası doğru
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kıyaslamak değil de M.Denizli'nin E.Sağlam dan hiçbir artısı yok. M.Denizli ofansif oynatıyor diyordunuz ama Ankara maçında golü Zapotocny attı. Sahaya sürdüğü kadro da tartışılır. Tabi bunların hiçbiri Y.Demirören'in Kötü bir Başkan olduğunu değiştirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Kıyaslamak değil de M.Denizli'nin E.Sağlam dan hiçbir artısı yok. M.Denizli ofansif oynatıyor diyordunuz ama Ankara maçında golü Zapotocny attı. Sahaya sürdüğü kadro da tartışılır. Tabi bunların hiçbiri Y.Demirören'in Kötü bir Başkan olduğunu değiştirmez.
    Beşiktaş'ın şampiyon olması dahi bu durumu değiştiremez.
    Açıkcası şu yönetim ile Beşiktaş şampiyon olursa ileri değil geriye gidecektir!Devre arasına kalmayabilir bu durum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

M.Denizli geldiğinden beri benim tek mutsuz olduğum maç Ankara maçıydı.Yenildiğimiz Kayseri,F.Bahçe ve berabere kaldığımız Bursa ve Sivas maçlarında bile oynanan oyundan kendi adıma memnundum.Ben henüz M.Denizli'yi yargılama ve eleştirme hakkına sahip olduğumuzu düşünmüyorum.Devre arası olsun,ikinci yarıda oynandıktan sonra ancak sezon sonu onun muhasebesini yapabiliriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul hoca çok defansif oynatıyor diye şikayetçiydik.Mustafa hocada aşırı ofansif oynatıyor takımı şimdide.Öyleki Ankaraspor'a evimizde çok pozisyon verdik son karşılaşmada.Keza ondan önceki Fenerbahçe maçında yine öyle.Ondan önceki maçlarda durum pek öyle değildi aslında.Bursa ve Kayseri maçlarında pozisyon bile vermedik rakiplere.Mustafa hoca döneminde bir türlü istikrarı sağlayamadık.Zaten sorunda bu.Üst üste galibiyetimiz yok.Bu durumda sıkıntı yaratıyor.Ama Anıl'ın dediğine katılıyorum.Başarılı veya başarısız olduğu konusunda ancak sezon sonu bir şeyler söyleyebiliriz.Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak bu sezonki şampiyonluk beklentimi minimuma indirdim o ayrı konu..
    So what?
    Saike

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri