arkadaşlar bana acilen serbest kalmış oyunda orta saha yada DM özelliği olan oyuncu sölermisiniz.
Orta sahada adamım kalmadı..
hemen alabileceğim oyuncu varmı
arkadaşlar bana acilen serbest kalmış oyunda orta saha yada DM özelliği olan oyuncu sölermisiniz.
Orta sahada adamım kalmadı..
hemen alabileceğim oyuncu varmı
Eduardo Costa, Appiah
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
arkadaşlar Ben Forvete KEİRRİSON u aldım ama tam olarak verim alamıyorum ilk 4 maçta 4 gol attı ama sonra düşüşe geçti maçta ortalaması 5.9 a kadar düştü ne yapmamı önerirsiniz ..
Beşiktaşı çalıştırıyorum
Taktik değiştir
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
ronaldoyu nasıl alcan yaw ben 140m teklif ettim vermediler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pogrebnyak'ı öneren kardeş senin dediğin forvet güzelde çalışma izni yok 3 sezon bekleyemem onu çalışma izini alcak diyebaşka önerebileceğin futbolcular varmı??
taylan seninde önerdiğin futbolcular ne yalan atayım birbirinden berbat chelsea klasmanında oynayabilecek oyuncu arıyorum![]()
Last edited by slxxx : 07.Aralık.2008 at 21:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Manchester City ile 9.0.1 versiyonunda açtım oyunu ve çok kaliteli AMC , WBL , DR lazım.Sol bekte Marcelo var ama yeterli olamıyor , sol kanattan çok açık veriyorum.AMC bölgesinde Elano var milli de oldu üstelik fakat ondan daha kaliteli bir isim bulmam lazım , takımı güçlendirmek için.DR'de Zabaleta var ve çok pas hatası yapıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
WBL: Marcelo, Guilherme
DR: Bakary Sagna, Dario Srna
AMC: Wjinaldım, Alex Witsel, Alex
Futbolcu Bilgileri
pogrebnyakı 15M 'e sattım...
24m lik mükemmel bir bütçe oluştu..
Fenerbahçeye gelebilecek kalifiye bir forvet önerebilirmisiniz...,
Açıkçası şu an guısseppe rossi ile anlaştım ama kararsızım nihat ilede görüşme halindeyim...
Şıklarda bir de marquinhos var
keirrison![]()
Futbolcu Bilgileri
Mario gomeze hayatında göremeyeceği kadar dehşet bir kontrat sundum...
Şu an senede 1.700.000 alıyor...
Ben ona ''Senede 3.200.000 + %20 Yıllık Maaş Artışı + 3M '' imzalama bedeli teklif ettim...
Bu sözleşmeye göre 2013'e kadar bende kalırsa o sene 5Mya yakın para alacağını gösteriyor ki Ronaldinho bile o kadar almıyor...
Bakalım kabul edecek mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Onu biliyorum ama bana pişmiş adam lazım ...
Last edited by Fani : 08.Aralık.2008 at 16:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar ya Şu deolgado yu nasıl oynatalım ya ..biresysel taktiklerini nasıl ayarlıyım yardım edin ya oynamıyor deli ediyor beni 4 3 2 1 oynatıyorum ama tık yok adamda onun için taktik değiştirdim ama yok ..Kişisel ayarlarını ne yapmalıyım
Kadrom sonunda şekillendi...
Rossi Hoarau
Mehmet Topuz Van der Vaart Marquinhos Kazım
Vederson Serdar Taşçı Lugano Gökhan Gönül
Ustari
Forvetlerimin Yedeği ;Gigliotti
Ortasahamın yedeği; **uino ve Carioca
Bana stoper önerebilcek var mı 5 10 m$ arasında.Daha ucuzda olabilir.
Güzel![]()
Futbolcu Bilgileri
Fuentes i aldım yaslı fena degıl.Bir tane daha bulsam stoper öyle![]()
mehmet ekiciye yıllık 7m veriyorum,, gelmiyor ya,, şamp ligini aldım 09 yılındayım beğenmiyor fb yi salatalık
bu arada guizayı 40m a pazarladım reale...
keirrison u aldım henuz begenmedim performansını guiza kadar olamadı henuz nese bakıcaz bakalım da su ekiciye bi taktiğiniz var mı acaba
ben ilk sene kiraladım.
Galatasaray ile oynuyorum.
3 Forvet arasında kaldım.
Walter 9m $ istiyorlar.(19 Yaş)
Keirrison 14.5m $ istiyorlar.(19 Yaş)
Cardozo 10.5m $ istiyorlar.(25 Yaş)
Kesinlikle Keirrison'u al.
Futbolcu Bilgileri
güiza yı sattım elimde 20milyon paund var. bu paraya eski versiyonlardaki cesar delgado tevez tsigalko tarzıda beni uçuracak pahalı da olabilir ama fenere gelecek genç yabancı bir santrafor önerebilecek arkadaşım var mı
yok mu ya yardımcı olabilecek kimse