Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Çıldırmak Üzereyim Arkadaşlar

Default Çıldırmak Üzereyim Arkadaşlar

beşiktaşla oynuyorum, inanılmaz bişey yaa.kafayı yicem.hiçbir fm serisinde beşiktaşla bu kadar başarısız olduğumu hatırlamıyorum.ya beşiktaşlı oyuncuların dataları çok kötü ki kimse yanlış anlamasın ama fenerbahçe ve galatasaray 50 kerede oyun açsam mükemmel oynuyolar, yada ben fm oynamayı unuttum.bi takımla hangi taktiği denerseniz deneyin her maç ilk golü yermi kalesinde.sene başından beri 2 den fazla gol attığım maç sayısı ya 1 dir ya 2..3 değil eminim.ne denediysem olmadı.takımdaki oyuncuları değiştirmek gerekebilir yabancılar çok iyi değil onada katılıyorum ama bu takım deplasmanda gaziantepten ilk yarım saatte 3 gol birden yemez herhalde ya..oyunun kendi klasik 4-4-2 atacking taktiğiyle oynuyorum yine olmuyo.sigamesten bi taktik aldım oda olmadı.beşiktaşla başarılı olabilen bi arkadaş varsa bildiklerini, önerilerini, gördüğü farkettiği şeyleri paylaşırsa çok sevinirim.eğer hakkaten beşiktaşla başarı yakalayan birileri yoksa beşiktaş ile ilgili süper ligde oynanan oyunların benzerinin bu oyunun datası hazırlanırkende oynandığını düşünmeye başlayacağım ( 3 büyük değil 2 büyük varmış gibi bi hava yaratma çabası )..yoksa bi daha oynamicam bu oyunu...şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

aynen bi tne karsi karsi y pozisyonum gol olmuyor. Adamlarin butun statlari dusuk forveti kacirmiyor.

ne yaptıysam oyunu domine edemedim,hangi taktiği denediysem olmadı.ya kocaeli lig sonuncusu 8 haftadır puan alamıyo 14 haftadır maç kazanamamış,deplasmanda bu takıma gol atamadık ya.gelde çıldırma.pzisyon olurda gol olmaz.oda yok.nası iş bu anlamadım...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Çok ilginç benim arkadaşımda aynısını söylmeişti çoğu maç üst bitmiyor demişti hep 1-0 veya 1-1 kalıyorum diyordu..

odamı beşiktaşla oynuyodu pazzini.yoksa başka takımmı..yani bişey var gerçekten ben anlamadım.ya gol atamıyosun ya önce yiyosun onu çıkaramıyosun veya en fazla tek golle karşılık verebiliyosun.mesela aynı taktiğimle manchester city ile oynadım beşşiktaşla hazırlık maçlarında 4 maçta 6 gol atabilmişken city ile 4 maçta 17 gol attı takım.tamam kalite farkı var ama city nin hazırlık maçı yaptığı takımların kalitesiyle beşiktaşın karşılaştığı rakipler arasında fark var.( turgutluspor nereee, bristol rowers neree.. misal..)kafayı yicem ya bi taktik bulamadım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    az önce maç yaptım denizli ile sondan 3. sırada.inönüde daha maç başlar başlamaz geriye düştük, 85 te zor kurtardık 1 puanı.inanamıyorum...tüm fm serilerini oynadım ama böyle bişey ilk defa başıma geliyo beşiktaşla.böyle bi ilk sezon yaşadığımı hatırlamıyorum..12 galibiyet, 8 beraberlik, 6 yenilgi..31 gol atıp 19 gol yemişim..lider tabiiki fenerbahçe, ikinci tabiiki galatasaray ve liderle aramda 17 puan fark var..tamam gerçekçilik tamam simülasyon.ama bu kadroyla bu takımı teknik direktörsüz sahaya çıkarsan normaldede kafaya oynar.ben anlamadım gitti..
    Last edited by bloodstar : 09.Aralık.2008 at 14:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sanırım bjk ile oynayan herkes aynı durumdan şikayetçi 4 kere filan baştan açtım oyunu inat ettim bjk ile ,sonunda doru düzgün bişiler tutturdum ligde ikinici yarı 3 kulvardada devam ediyorum ligde 3. sıradayım.

dostum hangi konularda yardımcı olabilirsin bilmiyorum.taktik antreman transfer oyun kurgusu.yardımcı olursan sevinirim.ama cidden beşiktaşın durumu normal değil ben sizinde söylediklerinizden sonra bunu çok daha net anladım..bu takımın oyuncuları bu kadar kötü değil.hiçbi taktik uymadı nerdeyse...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ben sezonun ilk yarısında 17 maç oynadım 18 gol attım 4 gol yedım ş.l maçlarını katmıyorum.İlk yarıda üst 1 maçım bitti oda arsenal emirateste 3-1 kaybettik

kadroda bu bakın

............sylva.............
    abdurrahman.....song...giray....cale
    ...............selçuk......appiah.........
    moreno...........rafael sobis.......barış memiş
    ...................mehmet yıldız.....................

istisnasız üst biten maç olmadı lk yarıda.Kocaelınden tut kayser vs hepsi gol atamda geçti beni ama soradan biraz düzeldik üst bten maç sayısı arttı ama hala cok sayıda 1-0 1-1lik maçlar var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

buda takımın attığı gol yediği gol vs
    Last edited by Trabzonspor : 09.Aralık.2008 at 14:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

bekleri ileri çıkarmasam orta sahaya yardım gelmiyo pozisyon bulamıyosun.çıkarsan rakibin her aut atışı stoperlerle beraber adamları tek bırakıyo ve her aut tehlike.adam markajı veriyorum olmuyo alan savunması veriyorum oda olmuyo.ya pozisyon yok yada benim yine pozisyon yok rakibin var...ya deplasmanda 1-1 berabere kaldığım manchester city inönüde 3 tane attı ya.taktik aynı kadro aynı...ve pozisyonum bile yok maçta..

beşiktaşla oynayan fikirlerini paylaşmak isteyen kimse yokmu arkadaşlar..fenerli be gs li arkadaşlarında tabiiki fikirleri önemli ama asıl merak ettiğim beşiktaşla oynayan herkes aynı sıkıntıyı yaşıyomu onu öğrenmek..

ben galatasarayla oynadım ama öyle bir sorun çekmedim.
    4 defans 2 mc hafif davansa yönelik amc arl amr ve tek forvetle şimdiki g.saray düzeniyle oynadım. pekte sorun çekmedim. lincoln kewell arda ve baros ilk senede transfer teklifleri çok aldı hatta ardayı reala yolladım.
    beşiktaş ile başlamadım ama merak ettim böyle olunca bir denerim bende.

Nesil
    2006

bende besiktasla bir oyuna baslamistim. nuri sahin ,luchetti,mehmet topuz,appiah,fabio aurelio yu transfer ettim. sezon basinda gercekten fena gitmiyorken ilk 4-5 mactan sonra buyuk dusus yasandi her mac 1-1 1-0 bitiyordu. ligde 3.lukten 6. liga dustum. uefa kupasi gruplarinda bir puanla sonuncu oldum o puanida son macta aldim =). hic kimse bana taktik bilmiyorsun sunu dene bunu dene demesin cunku hayatim boyunca fm oynadim ve hic boyle olmadi. oyun kolay olsun demiyorum zorluk iyi tamam ama oyun motoru anormal bana gore.o kadar iyi kadroma ragmen cok ilginc ve sacma olaylar oluyor.

neyse o oyunu kapadim yeni oyun actim. yeni oyundada mehmet topuz emre gungor serkan kirintili yi aldim sadece gokhan zan ve hakan arikan i sattim. ligde 4 macta 1 galibiyet 2 beraberlik 1 maglubiyet ile 8. siradayim. uefa kupasinda ise ilk turu gectim ama ikinci turda inonude dortmund a 3-0 yenildim. hic bir macta etkisiz oynamiyorum. en az karsi takim kadar iyi oynuyor takim ama gol yok yada sacma sapan kartlar sakatliklar yada goller oluyor. umarim ilk yamada bunlar duzeltilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben fenerbahçeyle oynuyorum ama beşiktaş iyi zorluyo, ligde 28haftada 73gol attılar, 28 gol yediler 69puanla 2. sıradalar.
    3-5-2 oynuyolar 2tane wing back var sağda solda. ilk 11de Şimdiki kadrosunda ek olarak sadece lucas Neill var wbr de. Bir de mehmet yıldız var genelde sonradan giriyor.

Bu arada buraya yazdıktan sonra sivasa inönüde yemeden 6 salladılar
    Last edited by ata0105 : 09.Aralık.2008 at 19:15 Reason: Birleştirme

en son bi 3-5-2 taktiği yaptım kendime..üstteki görünen taktikle aynı dizilişte.ama yine sonuç aynı.biraz ısrar edeyim üzerinde.tabi üstteki ile diziliş aynı ama oyuncu komutlarıda önemli haliyle..değişik öneriler geldikçe benzer sorunları yaşayanlarıda gördükçe bunun benden kaynaklanmadığını gördüm.böyle bi başlangıç yapmamıştım..gerçekten şaka gibi..

bu oyuna beşiktaşla başlayıp bi taktik bulup en azından benim gibi dertli olanlardan daha başarılı olan kimse yokmu yaw koca forumda..adminlerdende yorum alamadık...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla ben karyer bölümünde de sergilediğim oyunumda GS ile 5. sezondayım ve ilk sezonda beni en çok BJK zorlamıştı... yani bilemiyorum ama ilk sezon için TSL liginde iyi bir kadro var BJK'de... yine de belki haklı olabilirsin...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

kariyerini hayranlıkla takip ediyorum emin ol.geleceğe yatırım yapman, bulduğun genç oyuncular, transfer politikan hakikaten muhteşem.ama bi taktiğin oldu ve oyuncuların buna uydular.hem gelenler hem eskiler.ama bu takıma ne denediysem olmadı.ve benim gibi diğer arkadaşlarda buna benzer sorunlar yaşamış.taktiğini paylaşırsan sevinirim bide onu denemek isterim doğrusu...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by bloodstar View Post
    kariyerini hayranlıkla takip ediyorum emin ol.geleceğe yatırım yapman, bulduğun genç oyuncular, transfer politikan hakikaten muhteşem.ama bi taktiğin oldu ve oyuncuların buna uydular.hem gelenler hem eskiler.ama bu takıma ne denediysem olmadı.ve benim gibi diğer arkadaşlarda buna benzer sorunlar yaşamış.taktiğini paylaşırsan sevinirim bide onu denemek isterim doğrusu...

kariyerim hakkındaki fikirlerinden dolayı teşekkürler... kayıtlı oyunun linkini kariyerde sanırım son sayfadadır,yolladım... son sayfa ya da bir öncesine bak benim kariyerden.... yalnız maçın başında çıktıgın taktikle bitirme maçı maç içinde de değişiklik çok yapıyorum ben skorun gidişatına göre....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

eyvallah sağolasın.gidişat çok iyi kariyerinde.tebrikler..

Fenerbahçe ile İlk 7 mçta 6 beraberlik 1 galibiyetim vardı...sabrettim...o sezon ikili averajla şampiyon oldum...şimdi 2.sezonun 2 yarısındayım...herşey daha güzel...

sabır,sabır,sabır....

Besiktasla oynuorm 1.sezonda ancak 4. olabildim son 4 macta 2.likten 4.luge dustum 4 macta yalniz 1 puan alabildim uefada ise gruptan 1.ciktim ceyrek finalde intere elendim . bir dl ve adam gibi bi kaleciyle guzel yerlere gelebilicek gibi duruo simdilik 2.sezonumdayim 2 mac eksigiyle 6.siradayim

Galatasarayla oynuyorum ilk yıl 15 puan farkla beşiktaş şampiyon oldu ikinci yılda avarajla beşiktaşın önünde ben birinci oldum

Futbolcuları öyle inanılmaz fiyatlara sattılarki aşşırdım kaldım

Yani anlayacağınız sorun oyunda değil

ben sana besiktasa tam uygun 3 taktik vericem.Onları bir dene.Aynı diziliş olacak attak normal ve defans versiyonları olacak.Yine başarılı olamassan(şampiyon zaten olamassın ilk 3 olsun hedefin) o zaman daha baska birşeyler deneriz.
    Link: http://rapidshare.com/files/172520312/3-4-1-2.rar.html

Rar dosyasının içinde 3 tane taktik var onları Belgelerim klasorunde Sports interactive klasorunun içindeki football manager 2009 klasorunun içindeki tactics klasorune atıyorsun.Tactics klasoru yoksa eger ,oluşturursun.

Not: moralinizi bozmayın.Gs'la oynadım, Fenerbahce 96 puanla şampiyon oldu.Ben 74 puanla 2. oldum.Sonra bastan basladım feneri sectim

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

kardes istrsen fm 00 veya 01 oyna.

ordaki beşiktaş çok güçlü. havutçu felan. sergen vb..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bende beşiktaşla başladım ve gayet iyi gidiyorum şuan 2 puan farkla 2.yim...

sezon başı transfer olarak boşta olan appiah'ı aldım o kadar...

.............H.Arıkan.............

S.Kurtuluş...Zapo....İ.Toraman....İ.Üzülmez....

Holosko.....Sivok....Appiah.....Tello....

................Nobre....Bobo..........

klasik 4-4-2

kontra atak ve sıkı markaj seçekneli aktif...

holosko sağ kanatta çok etkili oynuyor.çok rahat adam geçiyor.holoskoyu sağ kanatta oynat...

delgado inanılmaz derecede etkisiz oynuyor.maç içerisinde sadece geziniyor neredeyse.eğer delgadoyu oynatıyorsan bence bir daha düşün...

frikikleri ve kornerleri telloya kullandır...frikiklerden çok rahat gol atıyor...

gayet basit ve sade seçeneklerle başarılı oldum ben...ligde en fazla gol atan ikinci en az gol yiyen 3. takımım...

uefada tottenham,h.berlin,feyenord,ve l.sofya'nın olduğu gruptan nağmağlup çıktım...tabi uefada en kötü kurayı çektim milanla eşleştim orası ayrı tabi...

beyler tek transfer yaptım ılk sene cok ıı gemıo cunku rakıp fener gs cok onde oluo besıktasa karsı ama arouca yı aldım ıkıncı senede takvıyelerle 2. sene nagmalup sampıon oldum uefada fınal oynadım

Kardesh sadece BJK deyil. en once valencia aldim, hangi taktiki denersem deneyim aynen seninki gibi atamadim, David Villa gibi bi yildizin ortalamasi 5di yaa, finishing 18 ama hich bir pozisyonu deyerlendiremiyodu..fm 2008de ama valenciayla shampiyonlar ligini kazanmishdim 2 yila. Kolvuldum burdan. bi zaragoza oyunu achdim ayni hikaye.. oyunu garip koymushlar, taktikler tutmuyo..

Smile

Quote Originally Posted by MetSel View Post
    Kardesh sadece BJK deyil. en once valencia aldim, hangi taktiki denersem deneyim aynen seninki gibi atamadim, David Villa gibi bi yildizin ortalamasi 5di yaa, finishing 18 ama hich bir pozisyonu deyerlendiremiyodu..fm 2008de ama valenciayla shampiyonlar ligini kazanmishdim 2 yila. Kolvuldum burdan. bi zaragoza oyunu achdim ayni hikaye.. oyunu garip koymushlar, taktikler tutmuyo..
    Bence senin taktikte hata var.Çünkü ben valencia'dayım adamlar süper oynuyor david villa hiçbir maçını boş geçmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aynı sorun bendede var Fenerbahçe'yle oynuyorum üst biten maçların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Bitiriciliği 18 olan guiza boş kaleye dağlara taşlara vururken uzun şutu 5-6 olan adamdan 30 metreden gol yiyorum.Oyunun biraz daha zorlaştırılacağını duymuştum 09'da zorlaştırmışlar ama tabiri caizse içine de etmişler.Aynen bende arkadaşın durumundayım çıldırmak üzereyim.Hangi taktiği denediysem olmadı.Takım yendiğindede 1-0 %90 olan skor.Taktik bulmak için yeni kariyer açtım ve Trabzon'la hazırlık maçı ayarladım 8-9 maç yaptım hepsindede farklı taktikle hepsindede yenildim.Çok çok saçma goller oluyo maçların 4ünde volkan ayagının altından kaçırdı çok yavaş gelen topu kucagından sektirdi vs vs.Moralim bozuldu çıktım oyundan ve foruma bakayım dedm bu topici gördüm.İçimide döktüm rahatladım.Oh bee .Bendede Beşiktaş geçen sezon 79 golle en çok gol atan takım oldu ama 3. bitirdiler

Quote Originally Posted by turanistcephe42 View Post
    Bence senin taktikte hata var.Çünkü ben valencia'dayım adamlar süper oynuyor david villa hiçbir maçını boş geçmiyor.
    Abi valla butun taktikleri denedim, David Villa bosh kaleye atamiyor yav.
    Senin taktik nasil? pmle ulasha bilirmisin?

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri