Bayram dolayısıyla pek vakit bulamadık. Kerem bu gece 12 gibi gelirim, oynarız dedi. Gelirse devam edecegiz, olmazsa yarına kalır![]()
Bayram dolayısıyla pek vakit bulamadık. Kerem bu gece 12 gibi gelirim, oynarız dedi. Gelirse devam edecegiz, olmazsa yarına kalır![]()
galatasaray için zhirkovu çok beğenmedim ben görev adamı arshavin ve matanın gölgesinde kaldı bence fenerbahçe yine transferde iyi ama bakalım icraat yapabileceklermi beşiktaş ise bu yıl kesin şampiyon olur diyorum
BİR BOMBA DAHA MI?
Avrupa Aslanının Hatem Ben Arfa ile ilgilendiği ve resmi imzanın atılmasının an meselesi olduğu Uefa'nın resmi sitesinden duyuruldu.Ben Arfa'nın Galatasaray'a gelmesine tek engelin karısı olduğu ve Haldun Üstünel'in bu karıyı ikna etmesi için Fransaya uçtuğu öğrenildi.Gelişmelerle 23.30'da Bizim Klübedeyiz.
![]()
Hatem ben Arfa evli mi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aziz Yıldırım: Kapat Çeneni ve İşine bak!
Son zamanlarda transfer bütçesi konusunda bir çok yerde sitemkar açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Mertcan Dönmez'in hedefindeki adam başkan Aziz Yıldırım Mertcan Dönmez'i fena fırçaladı..
Daha Ne İstiyorsun?
Başkanın Dönmez'i odasına çağırıp son zamanlarda basında bahsi geçen konuşmaların kendisine ait olup olmadığını sorduğu öğrenildi.Evet yanıtını alması üzerinede çok sinirlenince daha ne istiyorsun be adam deyip üzerine yürüdüğü iddia edildi.() 2 liyi genel menajer Volkan Ballı'nın ayırdığı öğrenildi.
Kapat Çeneni ve İşini Bak!
Bu arbedenin ardından birazcıkta olsa sakinleşen Aziz Yıldırım'ın "Bu sene son şansın.Eğer bu sene şampiyonluk gelmezse olacaklardan sorumlu değilim." dediği öğrenildi.Bunun üzerine Mertcan'ın geçen sene Galatasaray'ın çok ballı olduğundan dolayı şampiyon olduğunu yoksa kendilerinin şampiyonluğu hak ettiğinden bahsetmesi üzerine tekrar sinirlen başkan Aziz Yıldırım sert bir şekilde "Kapat çeneni ve işine bak" dediği ve Mertcan Dönmez'in bu ifadeye acayip bozulduğu gelen haberler arasında..
So what?
Saike
Caner Erkin Beşiktaş'ta!
3.5m Euro bonservis bedeli ödendi.Kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz.
Sivok 4m Euro karşılığında Nice takımına satıldı.
Yedek ön libero olarak İnter'den Dacourt kiralandı.1 sene oynasa yeter, tecrübesiyle özellikle de avrupa maçlarında takıma çok güç katacaktır...
Bu gece kadromun son halini de koyacağım buraya, bir transfer daha düşünüyorum.Onun için de adam satmam lazım, bu olayların gelişimini bekliyorum![]()
Gelen ve Giden Oyuncular:
Kadromuz cok geniş oldugundan fazlaca transfer yapma geregi duymadık. 2 oyuncu alarak işimizi bitirdik... Kadromuz ve oynayacagımız taktik asagıda.
İdeal 11 imizin kalitesi ortada. Bununla birlikte de yedek kulübesinin zenginliği göze carpıyor. Aykut, Emre G, Volkan Y, Ugur, Barıs, Yaser, Sercan, Baros, Alpaslan, Serkan K, Hasan, Ayhan vs... Cok geniş bir kadroya sahibiz. O yüzden 10-15 transfer yapıp takımın kimyasını bozmadım. Bu kadro ile lige baslayıp sampiyon olacagız... belki eger olursa ucuza kaliteli Dm yada DC bulursak alabilir yada kiralayabiliriz...
Bize güvenenleri mahçup etmeyecegiz...
Emre söyle bakayım Mehmet ile Arda neden mutsuz ne yaptın onlara![]()
![]()
Juventus Arda'ya 13milyon Euro önerdi. Bende 20Milyon fiyat cektim Arda ondan Mutsuz. Memo'nun derdini anlayamadık. Zamanla düzelirler. Ayrıca Arda sahada kaptanımız bu sene.
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçı
D.Kiev 0-0 Fenerbahçe
Gelenler-Gidenler
Kendi transfer bütçemizi kendimiz yarattık diyebilirimHala da yastık altında param var
Beşiktaş JK 08-09 Sezonu Takım Kadrosu
Bu diziliş ligde genelde kullanacağım diziliş.Avrupada ve büyük maçlarda tek forvete dönüp, orta sahayı kuvvetlendirebilirim.İlk 11'de 7 yabancı olduğunun da farkındayımFakat form durumuna göre birini yedek kulübesine göndereceğiz.İlk başlarda bunu ayarlamakta zorlanabilirim.Ama onların yedeği olan Türk oyuncularımın da kaliteli olduğunu düşünüyorum.Bu sene istediğim gibi bir kadro kurdum.Başarı gelecektir , taraftarımız merak etmesin.
Bunlar da kiraladığım oyuncular Perea ve Kennedy Bakırcıoğlu;
![]()
Şampiyonlar Ligi Ön ELeme
Fenerbahce 3-2 D.Kiev
3.Ön eleme turudaki rakibimiz Celtic oldu.
Ben az önce kadromun son durumunu ekledim ama başkan sağolsun Tuna için Bursa'dan gelen 1.1m euroluk teklifi kabul etti
Genç ve iyi bir yedek stoper bulabilirsem alabilirim.Önerileriniz varsa yazın lütfen.Türk stoper...?
Alpaslan Erdem Bursaspora 1.5 Milyon Euro Bonservis bedeli ile satıldı.
Ayrıca Oğuz Sabankay da 600k Euro bedel ile Beylerbeyine satıldı.
2 oyuncumuza da yeni kulüplerinde basarılar dileriz.
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme
Çok iyi bir hazırlık kampı gecirdik:
![]()
galatasarayın kadrosunu çok beğendim taktik dizilişide güzel gs ligi siler süpürürhedef avrupada başarı
![]()
Süper Kupa'da Dev Randevu
Fenerbahçe-Galatasaray
Yer Atatürk Olimpiyat Stadı
Saat 20:00
Bu sene yaptıkları transferlerle dikkat çeken iki takım Süper Kupa için Atatürk Olimpiyat stadında karsı karsıya geliyor.
Bu büyük maç öncesi Galatasaray'da Zhirkov ve Asenjo sakat,Servet ve Barış Özbek cezalı durumda Fenerbahçe'de ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.
Bu büyük derbinin sonucu ne olacak? Tahminler Neler ?
Beyler yenildiginiz yada berabere kaldıgınız maçların ss'inide koyun![]()
O Maçı Unutamıyorum !
G.Saray'ın başarılı filebekçisi Aykut Erçetin Fenerbahçe maçlarında yaşadıgı heyecanları bize anlattı,Unutumadagı maçlardan biri geçen sene Mustafa Akman In yönettigi Fenerbahçe'yle yaptıkları ve 7-1 yenildikleri maçta kendisinin çok hatası olduugnu belirten Erçetin;Bu kupa maçından elimden gelenin en iyisini yapacagım Osenjo sakatken formayı tekrardan kapmalıyım'' dedi.
Arşivleri karıstırdım.Emre moralini bozma
Fenerbahçe ŞLde kötü sonuçlar almış.Kiev'i zor elemiş.FB için zor bir sezon geçecek gibi duruyor.GS süper kupayı alır.
Kerem abi ise süper kadro kurmuş taktikte iyi gibi şampiyonluk bekliyoruz bu sene
Emre zorlanmadan kupaya uzanır..
Mertcan fena başlamamış Celtic'i eleyecek gibi duruyor.Ama çok gol yiyorsun gibi geldi bana.Süper kupayıda kaldırır sezona iyi başlar inş.
Kerem bence Aydın satmasaydın işine yarardı.