Teknik Direktörümüzün arkasındayız ne yapsa doğrudur![]()
Derbi mac öncesi eksiklerimiz var; ama takım olarak maca cok iyi hazırlanıyoruz. Milli takımda sakatlanan Asenjo'nun yerine Kalede Aykut oynayacak. Kendisine güveniyoruz. Seervet'in de cezası var ; bu durumda onun yerinde Emre Güngör'ü oynatacagız. Bir diger yeni Transferimiz Zhirkov da dünkü antrenmanda sakatlandı; gecen sene cok iyi bir sezon geciren Aydın'a ilk 11 yolu göründü. Yani macta yeni transferlerimiz olmayacak. + olarak gecen seneki kadrodan Servet ve kalecimiz de eksik; fakat kupaya uzanan taraf biz olacagız.
Sezonun İlk Kupası Fenerbahçe'nin !
Galatasaray 1-2 Fenerbahçe
Bravo Mertcan.Sezonun ilk kupası hayırlı olsun.
Bu kadar ballı adam görmedim. Macta atagı falan yok; mac boyu ezdim. Lincolnu de sakatladı. Yine olmadı yine ezdim. 2 top direkten döndü. 1 golüm sayılmadı. Volkan 3-4 karsı karsıya pozisyon cıkardı. Atak yapmadan 2 gol buldu. Bundan sonrada buraya gelip ballı Emre diye aglamaz inşallah. İsteyen olursa macı upload edeyim. Haketmediğimiz sekilde yenildik. He sunu da gördüm bu takıma 0 transfer yapsaydım bile ligi rahat götürürdüm. Bugun yine o kadar eksikle + Lincolnun de sakatlanmasına ragmen full kadro feneri ezdim.
Acısını ligden cıkaracagım. Kimse sampiyonluk için heveslenmesin![]()
Bravo Mertcan önemli olan kazanmak.Oyun sezon içinde düzelir.
Mertcan'ı Kiev maçında 3 dakikada 2 gol olunca ve Galatasaray maçındaki son dakika golünden sonra görmek isterdim doğrusu.Galatasaray bu sezon yine şampiyon olacak gibi..
Kerem'in yerine geçebilmem için önce bilgisayarımın Fm 09'u kaldırması lazım.Sonrada kariyere katılabilmek için vaktim olması gerekiyor.Bu 2 side maalesef bende mevcut değil.![]()
So what?
Saike
cimbom için beklenenler oldu ilk fire verildi bile bu yıl kimse beşiktaşımızı durduramayacak caner erkin ve dacourt harıka transferler olmuş
GS tökezlemeye baslamıs çoğu zaman çok iyi bir sezondan sonra çok kötü bir sezon oluyor GS'den böyle bir durum bekliyorum![]()
galatasarayın iyi oynayıpta 90+3 de gol yemesi kötü olmuş fenerbahçe için iyi bir başlangıç olmuş
kadrolar güzel çok çekişmeli bir yıl bekliyoruz
başarılar
Francesco Bolzoni Fenerbahce'de
İnter'in genç yıldızı Bolzoni kadroya derinlik katmak için 1 yıllıgına kiralanmıştır.
Kaç yabancı olduki?
Mertcan bide senin kadroyu görelim.
Taktik diziliş ve 11 görelim.
Yönetimin Tuna'yı 1.1m euro karşılığında satmasının ardından, Kayserispor'un başarılı savunma oyuncusu Aydın'ı 1.9m euro karşılığında kadromuza kattık.
Bu arada kaptan Matias Emilio Delgado Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçti...Bu olay beni kadro seçimi konusunda oldukça rahatlattı![]()
Hepinize başarılar arkadaşlar. Favorim Galatasaray.![]()
hayırlı olsun Delgadobendede türklüğe geçti ama hayırlı olmadı pek
![]()
bende ondan çok verim aldımda takım berbat oynadı![]()
inşallah şampiyonluğa inanıyoruz
İnanmış Çocuklar![]()
TSL 1.Hafta
Fenerbahçe 2-0 Ankaraspor
Transferlerim daha bitmedi bitirince koyucam.Mertcan bide senin kadroyu görelim.
Taktik diziliş ve 11 görelim.
İlk maçta galibiyet önemliydi, D'Alessandro futbol resitali sunduAh bir de Mata penaltıyı kaçırmasaydı...
Hadi bakalım Kerem ama sanki yine zorlanmışsın gibi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yok aslında maça iyi başladık, Mata ile bir top direkten döndü, bir de penaltı kaçtı.Ama yine de 2 gol bulmayı bildik.Devre arasına 2-0lık rahat bir skorla girecekken Sedat 25-30 metre civarından bir füze yolladı.Bu golle umutlandı adamlar, 2. yarı kaleme yüklendiler biraz.Ama net pozisyon bulduklarını söyleyemem.Fakat şöyle bir sorunum var uzun şutlardan çok gol yiyorum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben şiddetle Koevermans diyorum !
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk haftaki galibiyetimiz güzel olmuş..Zor da olsa kazanmışız..Ama önemli olan kazanmak..
TSL 1. Hafta
Galatasaray : 1-1 : Bursaspor
Macın Adamı : Aydın Yılmaz [7.5]
Yine sezona gecen seneki gibi puan kaybı ile baasladık. Asenjo, Lincoln, Zhirkov oynamadılar. Oyuncuları sert bir dille uyardım...
Jose Sosa Galatasaray'da!
Bayern'in satılığa koydugu Arjantinliyi Lincoln'e alternatif olsun diye 1 yıllık kiraladık...