Sayfa 18 / 50 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bu jumping meselesi cok gereksiz yere uzadi... Bi kere oyundaki boy ozelligi sadece kosmetik mac motorunda su anda hic bi etkisi yok. Yani eski CM'lerde oyuncularin boy bilgielri yoktu ya onun gibi dusunun. Ha yeni 3-D ile oyuncularin boylarini goruyoruz ama su anda yanilmiyorsam hic bi etki yapmiyor goruntuden baska. Yani olay arastirmaciya kaliyor jumping oyuncunun boy+ziplama yeteneginin karisimi bu kadar basit arastirmaci bu degeri verirken belli bi kritere gore gorudugune gore veriyor. Gercekde 181 olan adama jumping icin 1 veriyorsa arastirmaci onun kendi bilecegi is resmen sacmalik iyi sicrayamasa bile en azindan asagi yukari 8-9 alir o adam sirf boyu yuzunden. Uzatmaya gerek yok artik anlamiyorsaniz su topikde bir cumlelik basit aciklamayi anlayana kadar tekrar tekrar okuyun. Mantiginiza uymuyor diye gelip yanlis biliyorsunuz diyorsunuz arastirmacilara resmen komedi baska bisey degil...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Luciano Araujo diye bir adam var, boyu 181 cm, jumping 1. Şimdi diyeceksiniz ki bu adamın hiç zıplama yeteneği yok, sadece boyundan dolayı o değer verilmiş. O halde boyu 160 olup ta yeteneği olmayan bir adan eksi değer falan alması lazım artık. Yanlış bilgi veriyosunuz bence.
    Bir ithamda bulunmadan önce editörden nasıl olduğuna bakmanız gerekir.Her şey için araştırma yapın, üşenmeyin.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

0 yani rastgele bi ozellik oldugunu tahmin etmistim zaten ama benim gordugum gneelde oyunda boya gore ideal bi jumping ozelligi veriliyo demek bu sefer tutmamis...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Lincoln icin bi sey daha eklemek istiyoum teknik 19 olmaz mi sizce? Gerci bi puan cok da onemli degil ama sormak istedim.
    Arkadaş Lincoln için 18 olan tekniğini 19 olmazmı diye soruyorsun e o zaman ben daha Yattara'nın 15 lik orta açması konusunda hakketten birşey demiyeyim. 18 az tabi 1 puan artırılsa nolacak 19 olsun.

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Arkadaş Lincoln için 18 olan tekniğini 19 olmazmı diye soruyorsun e o zaman ben daha Yattara'nın 15 lik orta açması konusunda hakketten birşey demiyeyim. 18 az tabi 1 puan artırılsa nolacak 19 olsun.
    Yattara'nın ortaları ile Lincoln'ün tekniğinin nasıl bir bağlantısı var acaba? Gidin Yattara'nın ortalarını o konuda tartışın, araştırmaya katkısı olmayan söylemleri bırakın. (ki bence Yattara'nnı crossingi de artabilir)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

lincoln ün tekniği 18 de 19 da olsa itiraz etmem ama c.ronaldonun tekniğide 19 lincolnle ronaldonun seviyesi aynı mı emin değilim.

ömer abi kızmazsın umarım bir şey sorcam
    geçen gün uefa finalini bir kez daha izledim hagiyi bir kere daha hayranlıkla izledim.imkanın varsa haginin 2000 yılındaki tahmini profilini yapabilirmisin.şuandaki arşatırmayla bir alakası yok ama yaparsan çok sevnirim.şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Batuhandemirel View Post
    Yattara'nın ortaları ile Lincoln'ün tekniğinin nasıl bir bağlantısı var acaba? Gidin Yattara'nın ortalarını o konuda tartışın, araştırmaya katkısı olmayan söylemleri bırakın. (ki bence Yattara'nnı crossingi de artabilir)
    Varan 2..

Tabikide alakası yok. Ama bu arkadaş Lincoln'ün 18 olan tekniğini 19 olamazmı diyor fakat ben Yattara'nın 15 olan orta yapmasını az bulduğum için karşı çıkıyor ben dahil bir çok kişiye. Bak sende demişin crossingi artabilir diye.

15 i az bulduğum için fanatik oluyorum ama arkadaş Lincoln'ün 18 olan tekniğini 19 yaptırma niyetinde.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bu arada daha önceden yazıldımı hatırlayamadım da lincolnün hızlanması 17 bence kesinlikle bir soru işareti bu ,messiden yalnızca 1 puan düşük ve ben iddaa ediyorum 200 metre yarışı yapsalar lincoln messinin çok çok gerisinde kalır.
    aydın kadar iyi değil hızlanması,lincolnün.

hız 13 ya da hızlanma 16 olmalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ömer abi sabrının ozel yetenek bıraz fazla degılmı 13 bıde dayanıklılık neden 19 dan 18 e cekıldı onu sorabılırmıyım

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

shamur1 ben Lincoln'nun teknigi kesin artmali demedim artar mi acaba diye sordum bu bir. mesajimin son cumlesi cok acik ve net "gerci bi puan cok onemli degil sadece sormak istedim." Artmis veya artmamis cok da umrumda degil bu sadece bi soru idi ki Omer abi cevap vermemis ya okumadi ya da ciddiye almadi yani ya artmistir ya da artmicaktir zaten cok onemli degil diyorum. Yani benimle kisisel problem yasamak icin o kadar caba sarf ediyosun ki cok komik oluyosun artik. kendini rezil ediyosun sadece. Ben sana karsi bisey yapmiyorum ama senin yanlis zihniyetinin ne bu arastirmaya ne de oyuna faydasi var onu gostermeye calistim biraz.

Iki yazilarimi iyi okuyup algilayamiyorsan ve kendi yazdiklarini dahi algilicak kapasiten yoksa yorum yazma. Sen resmen bi yazinda konu Yattara olunca eminim oyuncuyu mac motorunda dikkatli izlemiyorsunuzdur baskalarina gelince soyle bizimkine gelince boyle gibi bi yorum yaptin bu fanatik bir dusunce yapisinin cok acik olmasa da ip ucudur. Ben sana fanatik demedim zaten ama fanatiklige dogru giden bi fikir yansitigini belirttim arada fark var.

Uc ayni seyi defalarca yazmaktan biktim ben hic bi zaman Yattara artsin veya artmasin demedim sadece senin gibi oyunu daha oynamamis birisi olarak artis isteme sebeplerinin dogru olmadigini ve artis icin ne tur bi bakis acisi ve anlayisa sahip olman gerektigini anlatdim. Neden dogru degil cunku cok yuzeysel ve ezbere. Neden oyle cunku oyundaki bi cok onemli faktoru hesaba katmadan yapilmis. Iyi cok guzel hos Yattara'yi yillardir takip ediyorsun bu onemli ama bi de oyunu iyi bi sekilde anlamak Yattara'nin sahada yaptiklarinin nasil oyuna cevirilcegini de bilmek lazim asil sorun burada zaten. Ama sen nedense olayi abska yerlere cekmekte israr ediyosun...

Dort, ayrica teknik ve orta acma cok farkli ozellikler mesela teknik istatistik ile olculemez bi oyuncuda ya vardir ya yoktur kimisi daha tekniktir kimisi daha az tabi dereceleri herkezin bakis acisina gore degisir ama orta acma ozelligi biraz daha istatistiksel bi olaydir. Ama teknik icin bile bi oyuncunun teknigi oyunda fazla yuksek veya dusuk ise bu mac motorunda ve oyundaki istatistiklere de yansir o zaman dusmesi veya artmasi gerekebilir... Sonucta her ozellik virbirini etkiliyor amac en gercekci oyuncu profilini cizmek ise hersye hesaba katilmali.
    Last edited by Vieri : 11.Aralık.2008 at 01:21

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    ömer abi sabrının ozel yetenek bıraz fazla degılmı 13 bıde dayanıklılık neden 19 dan 18 e cekıldı onu sorabılırmıyım
    Aslinda flair'e bence ozel yetenek olarak bakmamak lazim sonucta bu oyuncunun rakibe karsi beklenmedik haraket yapma istegi ile alakali zaten karar verme ozelligi dusuk ise bu oyuncu genelde o hareketleri yanlis zaman ve yerlerde yapma olsailigi yuksektir (mesela Sabri'nin karar verme ozelligi 8 oldukca dusuk) ayrica o haraketleri ne kadar iyi yapip yapmicagi da teknik ile baglantili (Sabri'nin teknigi 11 gene oldukca dusuk). Yani flair konusu olunca aklimiza genelde bi Ronaldo veya Messi vari goze hos gelen haraketler gelir ama bu oyuncunun teknik becerisine gore degisir bence. Tabi teknik kapasitesi ne kadar yuksek ise genelde oyuncunun flair'i daha yuksek olabilir sonucta beklenmedik haraketler yapmasi daha rahat olucagi icin bu tur istekleri de artabilir ama teknik kapasitesi bi o kadar da yuksek olup flair'i dusuk olan oyuncualr da var yani zihinsel bi ozellik zaten biraz da oyuncunun kisiligine bagli.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    bu arada daha önceden yazıldımı hatırlayamadım da lincolnün hızlanması 17 bence kesinlikle bir soru işareti bu ,messiden yalnızca 1 puan düşük ve ben iddaa ediyorum 200 metre yarışı yapsalar lincoln messinin çok çok gerisinde kalır.

Futbol sahasi zaten 100 metre... 200 metre nereden cikti?

5 metrede ikisi arasinda buyuk fark varsa, hizlanma arasinda buyuk fark olur demek mantikli olur..

Lincoln yavas bir oyuncu degil ayrica. Ozellikle kontra ataklarda dikkat etmek lazim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    19'dan 18'e cekilmedi hatirladigim kadariyla.

Ozel yetenek -> Flair -> yani beklenmedik hareket deneme ihtimali...

Sabri duz bir oyuncu tekniginde olsa da, kendisinin duz bir oyuncu oldugunu fark etmeden oynayan bir oyuncu. Burada flair'in yuksek olmasi Sabri'nin yararina olmaktan daha ziyade zararina calisiyor. Beklenmedik hareketler deniyor, basarisiz oluyor, sac bas yoldurtuyor. Bazen tutarsa da iyi isler yapmis oluyor (yazin Semih'e orta yapmadan once Lahm'i gecmesi mesela).

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Varsaydiginiz bu oyuncuya bu degeri veren kisinin bu degeri vererek dogru isi yapmis oldugu. Bunu varsayarak bizim yanlis bilgi verdigimizi soylemeniz bence gayet garipsenecek bir durum.

Ben de bu durumda bir baska soru sorayim. Jumping degeri 1 olan kac tane 1.90m boyu uzerinde oyuncu buluyorsunuz veritabaninda?
    Bu değerlerin random verilebileceği gerçeğini bir an yoksaydım, kusura bakmayın. Fakat yinede çelişiyor gibi. Yani 190 boyla jumping 1se, ve 160 boyla jumping 1'se aralarında bir farkı yok demektir oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Evet aynen ole aralarinda hic bi fark yok. Boy ozelligi oyunda kozmetik yani hic bi etkisi yok... Aslinda oyunda boyun olmadigini dusunursen daha rahat olur bu gercege kabullenmek.

Nesil
    2003

Bu değerlerin random verilebileceği gerçeğini bir an yoksaydım, kusura bakmayın. Fakat yinede çelişiyor gibi. Yani 190 boyla jumping 1se, ve 160 boyla jumping 1'se aralarında bir farkı yok demektir oluyor.
    Sistem bu. Cunku kimin ayaklarinin yerden ne kadar yukseldigini olcmek, bir oyuncunun kafasinin hangi seviyeye yukseldigini olcmekten daha zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post

Hızlanma 200 metrede değil 10 metrede ölçülür. Zira bence Messi bu hususta dünyanın en iyisidir 20 olmalıdır.
    Lincoln'de çok iyi hızlanır. Örneğin Ankaragücü maçında Serkan Kırıntılı'nın kafasına çarpan topta lincoln içeri süzülebilir. Ancak Alex denge ve gücünü kullanmaya çalışır, içeri öyle süzülemez.
    Last edited by extensor : 11.Aralık.2008 at 23:54 Reason: yazım yanlışı
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ben 200 metreyi yanlış söylemişim kabul ediyoyorum.

hızlanma çabukluktur.messiyi 18 olarak düşündüğüm için lincoln 17 olunca fazla geldi bana messi 20 olursa aradaki fark normaldir.bunu ispanyol araştırmacısına söylemeyi düşünüyorum si forumda.

ama yinede aydının hızlanmasını bir miktar daha fazla görüyorum lincolnnden lincoln çok kıvrak artı birden bire çok çabuk kontra atağa kalkabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Google`ye Göre En Çok Aranan: "Galatasaray"

İnternetin en çok kullanılan arama motoru Google, dünyada ve Türkiye'de 2008 yılının en çok aranan terimlerini duyurdu.

GoogleTürkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Googlenin her gün arama motoruna yazılan milyonlarca sorguya dayanarak derlediği internet ''Zeitgeist''ını (zamanın ruhu anlamına gelen Almanca kelime) açıkladığı belirtildi.

Açıklamada, 2008 Türkiye listesinde sosyal ağ siteleri, oyun, video paylaşım sitesi ve dizi terimlerinin öne çıktığı bildirildi.

''Zeitgeist 2008: Türkiye'' basın sitesinde, Googlenin, arama sonuçlarını analiz ederek 2008 yılı içerisinde Türkiye'de internet kullanıcılarının en çok arama yaptıkları başlıklarla ilgili liste, grafik ve bilgileri bir araya getirdiği kaydedildi.

Futbol takımları kategorisinde sıra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Sivasspor, Eskişehirspor, Ankaragücü, Kocaelispor ve Kayserispor şeklinde oluşurken, Galatasaray en çok arananlar arasında ilk sırada yer aldı.

Sitede yer alan bilgilere göre, Türkiye'de en popüler 10 arama ''facebook'', ''oyun'', ''mynet'', ''youtube'', ''oyunlar'', ''msn'', ''indir'', ''tv'', ''hürriyet'' ve ''haber'' olarak sıralandı.

En hızlı yükselen aramalar, ''hi5'', ''facebook'', ''key'', ''netlog'', ''sahibinden'', ''dizi'', ''kurtlar vadisi'', ''kpss'', ''oyunlar 1'' ve ''vatan'' oldu.

Türkiye'den aranan ünlüler, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş, Hadise, Sibel Can, Gökhan Özen, Hülya Avşar ve Şahan iken, Türk dizileri ise ''Kurtlar Vadisi'', ''Kavak Yelleri'', ''Yaprak Dökümü'', ''Selena'', ''Asi'', ''Avrupa Yakası'', ''Arka Sokaklar'', ''Adanalı'', ''Binbir Gece'' ile ''Gece Gündüz'' şeklinde sıralandı.

Ekonomide, ''iş'', ''kariyer'', ''kredi'', ''altın'', ''para'', ''finans'', ''euro'', ''borç'', ''dolar'', ''banka'' en çok aranan kelimeler oldu.

Buda taraftar sayısının kimin fazla olduğunu bir kez daha gösteriyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Google`ye Göre En Çok Aranan: "Galatasaray"

İnternetin en çok kullanılan arama motoru Google, dünyada ve Türkiye'de 2008 yılının en çok aranan terimlerini duyurdu.

GoogleTürkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Googlenin her gün arama motoruna yazılan milyonlarca sorguya dayanarak derlediği internet ''Zeitgeist''ını (zamanın ruhu anlamına gelen Almanca kelime) açıkladığı belirtildi.

Açıklamada, 2008 Türkiye listesinde sosyal ağ siteleri, oyun, video paylaşım sitesi ve dizi terimlerinin öne çıktığı bildirildi.

''Zeitgeist 2008: Türkiye'' basın sitesinde, Googlenin, arama sonuçlarını analiz ederek 2008 yılı içerisinde Türkiye'de internet kullanıcılarının en çok arama yaptıkları başlıklarla ilgili liste, grafik ve bilgileri bir araya getirdiği kaydedildi.

Futbol takımları kategorisinde sıra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Sivasspor, Eskişehirspor, Ankaragücü, Kocaelispor ve Kayserispor şeklinde oluşurken, Galatasaray en çok arananlar arasında ilk sırada yer aldı.

Sitede yer alan bilgilere göre, Türkiye'de en popüler 10 arama ''facebook'', ''oyun'', ''mynet'', ''youtube'', ''oyunlar'', ''msn'', ''indir'', ''tv'', ''hürriyet'' ve ''haber'' olarak sıralandı.

En hızlı yükselen aramalar, ''hi5'', ''facebook'', ''key'', ''netlog'', ''sahibinden'', ''dizi'', ''kurtlar vadisi'', ''kpss'', ''oyunlar 1'' ve ''vatan'' oldu.

Türkiye'den aranan ünlüler, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş, Hadise, Sibel Can, Gökhan Özen, Hülya Avşar ve Şahan iken, Türk dizileri ise ''Kurtlar Vadisi'', ''Kavak Yelleri'', ''Yaprak Dökümü'', ''Selena'', ''Asi'', ''Avrupa Yakası'', ''Arka Sokaklar'', ''Adanalı'', ''Binbir Gece'' ile ''Gece Gündüz'' şeklinde sıralandı.

Ekonomide, ''iş'', ''kariyer'', ''kredi'', ''altın'', ''para'', ''finans'', ''euro'', ''borç'', ''dolar'', ''banka'' en çok aranan kelimeler oldu.

Buda taraftar sayısının kimin fazla olduğunu bir kez daha gösteriyor
    Hiç alakası yok.
    Çin'de 1 milyar insan var, en çok reput. sahibi oyuncu Yao Ming olur o zaman.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Doğrudur.Herkes mutlaka arıyordur merak eden yabancılar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lincoln'ün fiziksel özellikleri neden bukadar düşük..?.Kıyaslama manasında söylemiyorum herkes Alex ile Lincoln ün fiziksel özellikler çok düşük diyorsunuz ama Alex'ten bile düşük Lincoln'ün fiziksel özellikler kaldı ki kendini bu sene çok geliştirdi.Fiziksel yönden.Ayrıca ben Meira'nın hız ve hızlanma özeliklerinin biraz daha düşürülmesi kanaatindeyim..İzledigim kadarı ilen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet lincoln'ü ben oynatmıyorum zira eziliyor. Keza Kewell da öyle. İki maç üst üste oynatamıyorum adamı. Staminası sizce de düşük değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Kewell zaten iki mac ust uste pek iyi oynayamiyor du su an bence... Macin belirli anlarinda sahneye cikip enrjisini en efektif sekilde kullanmaya calisiyor.

Onceki sayfalari okumuyorsunuz sanirim... Lincoln icin staminasinda artis oldugunu acikladi Omer Abi ve onunla birlikte bazi baska degisikler daha olucakmis arama yap bulursun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Kewell zaten iki mac ust uste pek iyi oynayamiyor du su an bence... Macin belirli anlarinda sahneye cikip enrjisini en efektif sekilde kullanmaya calisiyor.

Onceki sayfalari okumuyorsunuz sanirim... Lincoln icin staminasinda artis oldugunu acikladi Omer Abi ve onunla birlikte bazi baska degisikler daha olucakmis arama yap bulursun...
    Arama yapıp da bulunabiliniyorsa eğer, lütfen arama linkini koyarmısın önüne çıkmış şekilde? Eğer bunu yaptıysan hepinizden özür dileyeceğim ve bir daha arama yapmadan soru sormayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hiç alakası yok.
    Çin'de 1 milyar insan var, en çok reput. sahibi oyuncu Yao Ming olur o zaman.
    Abooo
    Sana inandırmak için tek tek saydıracaksın bana..
    Sıralama gayet gerçekteki gibi..Verdiğin örneğede bi anlama veremedim..
    O zaman bizim world rep inde daha fazla olması gerekiyor..

Evet lincoln'ü ben oynatmıyorum zira eziliyor. Keza Kewell da öyle. İki maç üst üste oynatamıyorum adamı. Staminası sizce de düşük değil mi?
    Ömer abi staminada artış olacağını söylemişti..
    Last edited by Onurap : 12.Aralık.2008 at 13:13

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

tama teşekkürler o zaman...

Sakarya'ya kiralık gönderilen Özgür Can Özcan şu ana kadar 14 maçta 8 gol attı. Bence potansiyeli en az 5-6 değer artırılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

barosun ozellıklerı hakkında 1-2 sey yazmak istiyorum baros cok hızlı bi oyuncu hız 16 hızlanma 17 verılebılır aynı zamanda teknıkte 15 drıblıng yapabılecek teknık kapasıteye sahıp olmasına ragmen bu ısı beceremedıgını dusunuyorum drıplıngı 12 olabılır agım şahım bı bıtırıcılıge sahıp degıl 12-13 verılebılır kafa vurmasıda 11 olur....penaltıları gayet duzgun ve ısabetlı kullanıo 16-17 verılebılırr....

lıncolne gelınce rakıbın beklemedıgı hareketlerı yapmakta ustune yok 20 dıcem ama bı yattara degıl turkıye lıgını goz onune alırsak 19 olabılır top ayagındayken cok rahat kesınlıkle 19 olmalı top surmesı 16 dan 15 e cekılebılır lıncolnun hızlanmasının 17 olduguna hatılıyorum fakat hızı 13-14 olur ... dayanıklılıgı 11 uygun aslında fakat oyunda 2 macı ust uste kaldıramıyo 12-13 olabılır....

mehmet topala gelınce kesınlıkle pozısyon alması 10 olmamalı nerde duracagını cok ıyı bılıo 14 verılebılır markajı ve top kapması 15 olabılır.....gucu 13 tu sanırım oyunda onun fızıgındekı bı oyuncu ıcın az degılmı

bıde omer abı lınderohtun ozellıklerını dusurucem demıssın ızlemedıgın bı oyuncunun ozellıklerını nasıl dusurebılırsınkı?en fazla saglıkla ılgılı ozellıklerınde oynama yaparsın dıye dusunuyorum.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de Baros'un en iyi yaptığı şey dribbling 15 gayet uygun bir değer onun dışında yazdığın herşeye katılıyorum...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 18 / 50 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri