bana nasıl kurulacağını biri anlatabilir mi?
bana nasıl kurulacağını biri anlatabilir mi?
şöyle bi hata veriyo:
fm.exe - file size/ version missmatch!
fm91_t1' e basınca
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama önceden oyunu oynuyordum
bu yamayı çalıştırdıktan sonra ...............
bide orjinal alsam sorun kalkar mı çünkü belki ben yanlış yapıyorum
Last edited by lliinnccoollnn : 20.Aralık.2008 at 01:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oyunu açanlar, editörden Fenerbahçe'deki Nuh Aşkın'a left foot:20, right foot:8 girebilirsiniz kendi oyununuz için.Kendi databaseimi gece yarısı, 05:30'da teslim ettiğim için girdiğim ayarı silmişim ne hikmetse.
Bu aralar yine tansiyon sorunum başladı, iş stresinden tansiyonum oynuyor, geç cevap verirsem kusura bakmayın.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Çok geçmiş olsun Cengizcim.Dikkat et kendine.Boşver bir oyuncununda değişmeyiversin.
Ne demek abisi.Ama gece saat biraz geç.Bence yat biraz vucudunu dinlendir iyice.
Herkese iyi geceler.Ben kaçtım.
Arkadaşlar Rapid'e upload ettim. Premium olduğu için silinme ihtimali yok !
http://rapidshare.com/files/17501624..._Installer.rar
baba hamdi 902 yamasına gosterdiğin ilgi ve bize verdiğin bilgiler için ayrıca sana bir teşekkür etmek gerekir![]()
Rapidden indirmek istemeyenler için alternatif link, kendi uploadım, 100MB:
http://uploading.com/files/IWRP6PC1/...aller.rar.html
KayıtLı oyunLarLa uyumLu oLması güzeL oLmuş..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
canalkan34
arkadaşım verdiğin linkten başladım inşallah sağlamdır
ArkadaşLar bakın tekrar tekrar iLLegaL içerikLi mesajLar atıyorsunuz ve bende siLmek zorunda kaLıyorum sürekLi oLarak. Bu forumda iLLegaL içerikLi mesaj atamazsınız, bu tarz soruLara cevap ta buLamazsınız. Lütfen devam etmeyeLim bu tarz mesajLar atmaya...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
10 yılda türk olma 5 yıla indi mi bi de go on holiday olayı düzelmi onu merak ediyorum???
go on holiday zaten vardı korsana yoktu ama korsanada yapabiliyorsun
Arkadaşlar ben yamayı kurdum 9.0.1 li kayıtlı oyunuma girdim ve
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1006x390.
bunu gördüm acaba 9.0.2 de düzeltilen hatlar benim oyunumda da düzeltilmiş olarak görünecek mi çelişkiye düştüm?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evet artık maç motorun 9.2.0 olarak çalışıyor demek oluyor o resimde de gösterdiğin gibi.Yani 9.2.0'ı nasıl yaptılarsa sende de o şekilde etki edecek oyun.Artık 9.2.0'ın hataları var mı yok mu o kadarını şu anda bilemem.
Oh be sonundaForvetler gol atacak
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bu yamayi kendi FTP' mize atmak mümkünmü ? Rapid'ten indirmek ÖLÜM !
Delgado #10
Arkadaşlar şöyle bi sorum olcak.Steam üzernden aldık oyunu.Steam üzernden update ediyorum şu anda bitmek üzere.Devam eden 9.0.1 kariyerime devam edeblirm dimi? Yeni oyun açarken 9.0.2 le başayabilrm sanrm.9.0.1in başndaym ve kapatmak istemiorm da.Teşekkürler.
Edersin ama 9.2 nimetlerinden faydalanamazsın diye biliyorum ??
Delgado #10
Faydalanırsın![]()
Futbolcu Bilgileri
Arkadaşlar peki şu meşhur "crash dumps" hatasına derman olacakmı bu patch?Bilgisi olan varmı?
Aslında gamestatus ekrannda 9.2 gözüküyo. Bakalım artık.
Hayırlı olsun. Günlerdir bekledigimiz yama en sonunda cıktı Baba Hamdi özellikle sana teşekkür ederim verdigin bilgiler icin. Bu oyun kesin olarak kayıtlı oyunlar da calısıyor değilmi arkadaslar bana soruyorda![]()
bişey sorcam ilk rapidshare.de'den indiriodum 224 mbdı.. int koptuğu için tekrar indireyim dedim rapidshare.com 107 mb olmuş açıklayacak birisi varmı?![]()