Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 124 sonuç

Konu: Kış Mevsimine Çizme Yakışır (Baba Hamdi & King_Theoden)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Carl Jeiss Jena maçında oyuncularımızı görme imkanı bulduk.Güzel top oynuyorlar.Sevdim.Mascio daha yaşına başına bakmadan illa 10 numaralı formayı isterim deyince Locatelli'den rica edip formaları değiştirdik

Takım taktiğimiz ve kadromuz bu şekildedir.Transferi bir yedek kaleci kiralayarak bitireceğiz.Bir tanede ofansif ortasaha oyuncusu ile görüşme halindeyiz.O da bittiği zaman gelen gidenleri buraya ekleyeceğim.

Hazırlık maçında Foligno karşısında ter attık.Oyundan memnunuz.Umarım böyle devam eder
    Last edited by Melekovic : 21.Aralık.2008 at 03:24

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İşte ilk iki hazırlık maçımız

Şu an takıma kontrollü ve sağlam kapanıp hızlı çıkabilen bir oyun felsefesi oturtmaya çalışıyorum ilk 2 maçta kısmen düşündüğüm sisteme yatkın bir görüntü çizdi takım ilerdeki forvetim hızlı ve bitirici ilk maçtada net pozisyonlarımız vardı ama atamadık ilerleyen maçlarda felsefemiz daha da sağlamlaşır ve sahaya da yansır umarım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Buda ilk transferimiz Marco Rini özellikleri o bölge için benim istediğim düzeydeydi. Yaşıda genç kendisini takıma kazandırmak için bayağı uğraştım 1.2mn USD bonservis ödedik umarım takıma faydalı olur.
    Last edited by King_Theoden : 21.Aralık.2008 at 03:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Gianluca Palmiteri İle Sebasitan Abreu'yu Tavsiye Ederim ^^

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abisi zaten Palmiteri kadromda mevcut şu an transfer etmiştim,takım kadrosu resmimde var.Bu arada çok gereksiz bir adamı 250 K ya yutturdum.Elimde 170 K kaldı.Çok büyük para Acele etmiyorum.Ağustos ayındaki lig maçı sonuçlarına göre son transferimi yapıp transferimi noktalayacağım.Yedek kalecimiz geldi.Bir tanede genç oyuncu ayartıp yetişebilir gibi gördüm hemen bedavaya kaçırdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Abisi zaten Palmiteri kadromda mevcut şu an transfer etmiştim,takım kadrosu resmimde var.Bu arada çok gereksiz bir adamı 250 K ya yutturdum.Elimde 170 K kaldı.Çok büyük para Acele etmiyorum.Ağustos ayındaki lig maçı sonuçlarına göre son transferimi yapıp transferimi noktalayacağım.Yedek kalecimiz geldi.Bir tanede genç oyuncu ayartıp yetişebilir gibi gördüm hemen bedavaya kaçırdım.
    abı o paraya bıze Ronaldınhoyu getır sora forvet Keirrisonu istiyoruz

abı para az ama sen yınede kıralık ısıne yarıcak adamalr bul ısde alternatıf olur

sakary Ali Misafir

Sampdoria dan daha üstün oynamışsın ama kaybetmişsin abi..Diğer maç güzel olmuş..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu an kadro tamam gibi Mustafacım kiralık alarak dengeleri bozmak istemiyorum fakat biliyorsun müthiş bir paramız var,onla en iyisini getireceğiz. toplam 170 K ya gelebilecek iyi bir oyuncu alternatifiniz var ise (bek ya da amc alternatifi arıyorum,diğer yerlerde sorunumuz yok,hatta AMC'de de sorunumuz yok ama 34 yaşındaki diğer oyuncumuz ligin yükünü çok fazla kaldıramaz ara ara dinlendirmem gerekiyor,girip de ortalığı yakacak biri lazım )

Transferlerimiz:

Pablo Ricchetti:

Matias Lequi:

Mascio:

Tam bir hayalet.Takım kadrosunda bile bulamadım asıl takımın netten yaptığım araştırmada.Acaba Seri C'de bile mi altyapıda ,yoksa böyle bir oyuncu gerçekte yok mu?Ama olmasa zaten kimse önermez.Bu hayaletin varlığını ya da yokluğunu bilen varsa bildirirse sevinirim.Yoksa çok iyi oyuncu

Gianluca Palmiteri:

Thomas Gravesen ve bize gelirken verdiği o mutlu yüz ifadesi : :

Hehe hamdi abi su transfer konusunun inceliklerini senden ogrendim desem yalan olmaz 300k ya belki 6 tane adam transfer ettin hnerden bulup cikariyosun aklim almiyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arjantinli yetenekler ya da Brezilyalı,genelde ucuz oluyor abisi.Bir de eğer takımımı bir iki sene götürsün diyorsan futbolunun sonbaharına yaklaşmış 30-34 yaş arası fakat takıma girdiği zaman takımı sürükleyecek oyuncular bonservisi elinde mevcut. bir de sorunlu ayrılan oyuncuları takımına kazandırıp ateşleyebilirsin takımı.Kallon ,Appiah gibi.Ya da eğer alt ligde yer alıyorsan ya da takımın mütevazi ise diğer büyük takımların gelecek vaadeden fakat oynatamadıkları oyuncuları bana kirala demeyi unutma. O zaman düşük bütçe ile takımına uygun transfer yapabiliyorsun.

Eğer takımın üst ligde ama sana para veremiyorsa (Gladbach gibi takımlarda oluyor,banka borcu olduğundan transfer parası vermeye yanaşmıyor bir süre) ,bu durumda da takımda istemediğin oyuncuları belirli fiyata satıp kendine transfer bütçesi ayarlıyorsun.

Ben bu arada Mantoba'dan sattıklarımla toplam 900 K civarı transfer ücretiyle beraber bir gelir elde ettim.650 K ile Ricchetti'yi aldım,75K ile Mascio'yu.Diğer üçü bedava.Artan para ilede bakınıyoruz Bir yedek kaleci bir de ortasaha oyuncusu genç yetenek geliyor bedavaya ama daha kadroya giriş işlemi tamamlanmadan belirtmek istemedim. Vitti transferinden ise vazgeçtim.Kulubü bir çok alıcı var diye 200 K'ya kadar çıkardı transferi.Malesef sokağa atacak param yok

Arjantinli yetenekler ya da Brezilyalı,genelde ucuz oluyor abisi.Bir de eğer takımımı bir iki sene götürsün diyorsan futbolunun sonbaharına yaklaşmış 30-34 yaş arası fakat takıma girdiği zaman takımı sürükleyecek oyuncular bonservisi elinde mevcut. bir de sorunlu ayrılan oyuncuları takımına kazandırıp ateşleyebilirsin takımı.Kallon ,Appiah gibi.Ya da eğer alt ligde yer alıyorsan ya da takımın mütevazi ise diğer büyük takımların gelecek vaadeden fakat oynatamadıkları oyuncuları bana kirala demeyi unutma. O zaman düşük bütçe ile takımına uygun transfer yapabiliyorsun.

Eğer takımın üst ligde ama sana para veremiyorsa (Gladbach gibi takımlarda oluyor,banka borcu olduğundan transfer parası vermeye yanaşmıyor bir süre) ,bu durumda da takımda istemediğin oyuncuları belirli fiyata satıp kendine transfer bütçesi ayarlıyorsun.

Ben bu arada Mantoba'dan sattıklarımla toplam 900 K civarı transfer ücretiyle beraber bir gelir elde ettim.650 K ile Ricchetti'yi aldım,75K ile Mascio'yu.Diğer üçü bedava.Artan para ilede bakınıyoruz Bir yedek kaleci bir de ortasaha oyuncusu genç yetenek geliyor bedavaya ama daha kadroya giriş işlemi tamamlanmadan belirtmek istemedim. Vitti transferinden ise vazgeçtim.Kulubü bir çok alıcı var diye 200 K'ya kadar çıkardı transferi.Malesef sokağa atacak param yok
    galiba benim sorunda 30-34 yas arasi oyunculara sicak bakmamam.. Hic denemedim denemek de istemedim takima ama bi antipatim var.. takim genc olsunda diyorum kumeye oynasin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende genelde birisinin yaşı 30'a geldi mi satarım abisi ama alt liglerde özellikle yapılanma da oturduktan sonra oyunda,tecrübeli oyuncular büyük önem kazanıyor.En azından ilk 11'inde 2-3 kişi bulunmalı.Fakat üst ligde öyle bir sorun yok.Takım yıldızları arasına kattığın gençlerle oynamak çok güzel oluyor.Ya da alt ligde olsan bile dediğin gibi ben ligde kalırım daha çıkmaya acelem yok diyosun istikrarsız sonuçlar ile bir iki sene sabredip takım piştikten sonra çıkıyorsun fakat o süre içinde kulübün sana sabrı çok önemli.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi maça girip ortalıgı yıkacak bırını arıyosan ebn varım ha 1.85 ve 17 hızımla ıyı goler atarım sana her turlu kontra kafa,ayak,vole

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abisi biz golden çok rakibe kafa atacak adamları transfer ettik çünkü rakibi korkutamazsak işimiz zor ,gördüğün gibi resimdekilerin hepsi cici çocuklar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ozmn sana ismaili verelım bizim gardımız rakıbı baya korkar o cusseden heralde bende bonservıs bedava gol atarım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kaan abi çok iyi DC - DMC - MC - AMC - FC kısaca az koşmak gereken her yerde oynarm herşeyin merkezinde olur adamları yıkar geçerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman tamam İsmailcim seni transfer ediyorum,Mustafacım forvette oynayacak,sen DMC olarak görev alacaksın,senin görevin Mustafa'nın koşuyollarını açmak.Devirebildiğin kadar adam devir bu uğurda

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O zaman tamam İsmailcim seni transfer ediyorum,Mustafacım forvette oynayacak,sen DMC olarak görev alacaksın,senin görevin Mustafa'nın koşuyollarını açmak.Devirebildiğin kadar adam devir bu uğurda

oo buı super ıste kesın gol karlı olucam yaşasın

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Sampdoria dan daha üstün oynamışsın ama kaybetmişsin abi..Diğer maç güzel olmuş..
    Saol abisi aynen dediğin gibi oldu ama sistem tam oturursa çok can yakarız buna büyük takımlarda dahil defansa Giodayı aldım ve 3 tane Serie-B için iyi sayılabilecek defans oyuncum oldu. Orta sahada oynayan SS koyduğum transferim çok güzel ara pasları atıyor ileriye ve pozisyonlar buluyoruz ama kapanan takımlara karşı zorlanabiliriz alternatif 1-2 taktik daha düşünüyorum.

@ İsmail, Mustafa
    Kardeşler para var huzur var gelin Ascoliye sabahlar olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İşte şu ana kadarki transferlerimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Serkan abi sağbeke 10 numara vermişsin. 10 numara mevkinde adamın mı yok?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

3. hazırlık maçımızda İspanya devi Valencia karşısında güzel bir sistem oyunu koyduk ortaya ve 2-0 geri düştüğümüz maçta 2-2 ye getirdik maçı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Serkan abi sağbeke 10 numara vermişsin. 10 numara mevkinde adamın mı yok?
    Abisi numaraları rastgele verdim Sezona girerken düzenliyeceğim çok dikkatlisin
    Last edited by King_Theoden : 21.Aralık.2008 at 23:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ascoli çok iyi transferler yapmış adamların profillerin çok iyi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deplasmanda bu takıma karşı 5-0 kazandım hazırlık maçında.Seyirci de yorumcu da havalara uçtu ama ben bu takımı tanımıyorum

Bunlarda toplam transferlerimiz.Kankacımdan da Edgar Gauracs'ı kiraladım Letonyalı forveti. Bir santrafor daha peşindeyiz 175 K ya kadar.Ama acele etmiyoruz henuz.Çünkü yedek bekleyecek biri olacak.Olmadı birisini daha kiralar bitiririm transferi.Güçlenmesi gereken yerleri güçlendirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncu profilleri:

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serkan abı sız sozlesmelerı teklıf edın bız dusunuruz.bu arada ıkımzı bırden alaak olan alcak tek olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İsmailim bana satış koymaz sende gel tam olsun ortalama takım oyuncusu maaşım 5000 USD haftalık

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

4. hazırlık maçımızda Hollanda temsilcisi rakibimize acımadık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

VVV'ye 3-1 mağlup olduk.54. dakikaya kadar bir türlü topumuz içeri girmedi ,sonra 11 kişi değiştirdim ama değişim sırasında yaptırdığım yanlış görevlendirme ,hedef adamı karıştırdım ,90. dakika sonrasında 2 kere adamın uzun mesafe koşup gol atmasına sebep oldu,taraftar buna rağmen mutlu,ne mutlu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Devrimci numero uno iyi gidiyor transferlerde fena değil işte.

Başarılar dileriz Forza Mantova...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

5. hazırlık maçımızda zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadan kazandık.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Devrimci numero uno iyi gidiyor transferlerde fena değil işte.

Başarılar dileriz Forza Mantova...
    Saolasın El Diktatore
    Last edited by King_Theoden : 22.Aralık.2008 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri