Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 437 sonuç

Konu: Football Manager 9.2.0 Yaması Hakkında

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Öyle beleşe alamazsın
    Beleşe değil zaten parasıyla Eğer steam oyunu indirmeden keyi veriyorsa ordan alıcam.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70716

gerekli tartışmayı burda yaptık ve sonuçlandırdık... yararlanabilirsiniz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default 10 senede yabancıuların türk olması

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yanlış hatırlıyorsun
    iyi de bizim yattara türkiyeye geleli 10 sene oldu mu da türk vatandaşlığına başvurdu. Milli takımında zaten oynuyor. 10 sene olayını anlamıs değilim yani. seninle aynı fgikirdeyim bu işte bir yanlışlık var
    Last edited by dred : 22.Aralık.2008 at 22:12

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar kimse yamanın nasıl olduğuna değinmemiş anlatırmısınız biraz ona göre indiricez teşekkürler

Quote Originally Posted by akcakil View Post
    arkadaşlar kimse yamanın nasıl olduğuna değinmemiş anlatırmısınız biraz ona göre indiricez teşekkürler
    nası değinmemiş ya pff ağzı olan konuşuyo... sağa sola bak bakım

Yamayı deneyen arkadaslar biraz anlatabilir misiniz özellikle maç motorunu, eskisine göre nasıl olmuş falan forvetlerin gol atamama sorunu çözülmüş mü mesela?

Quote Originally Posted by Thorux View Post
    Yamayı deneyen arkadaslar biraz anlatabilir misiniz özellikle maç motorunu, eskisine göre nasıl olmuş falan forvetlerin gol atamama sorunu çözülmüş mü mesela?
    al bi tane daha

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dred View Post
    iyi de bizim yattara türkiyeye geleli 10 sene oldu mu da türk vatandaşlığına başvurdu. Milli takımında zaten oynuyor. 10 sene olayını anlamıs değilim yani. seninle aynı fgikirdeyim bu işte bir yanlışlık var
    Alsa da yerli sayılayamayacak şu an.
    Trabzonspor çok zorluyor ama imkansız gibi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yine farkettiğim bir özeLLik.

FM08 ve 901 de oLmayan bir oLay. SoL ayakLı bir kanat oyuncusunu diyeLim sağ kanatta oynattığınız zaman adam çizgiye indiği zaman topu soL ayağına aLıp ortasını yapıyor. Diğer seriLerde iLLa da sağ ayağı iLe orta açmaya çaLışıyordu şimdi ise bu şekiLde oLması güzeL oLmuş.

Ama 902 beni pek tatmin etmedi. 901 daha iyi gibiyidi sanki.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    Beni merak etiiğim bir konu var. Çoz fazla maradona gibi , pele gibi regen çıkıyordu bu sorun 9.02 de düzeltildimi?
    Şu soruya cevap verecebilecek biri yokmu koca forumda?

yine kaleci golü oldu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    Şu soruya cevap verecebilecek biri yokmu koca forumda?

Arkadaşım biraz sabır. Oyun daha yeni çıktı. Çoğu kişi anca bir sezon biLe bitirememiştir. Bu sorunun cevabını buLman için biraz bekLemen gerekicek sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Arkadaslar mac motoru cok daha iyi olmus , 9,01 deki sacma goller sacma ataklar olmuyo, türkiye ligi oyuncuları şikayetlere göre tekrar puanlandırılmış daha gusel olmus, fakat bi kaç oyuncunun bi kaç özelliğinin fazla abartlıdığını dusunuyorum ,baskılara dayanamamıslar herneyse, genç oyuncuların astronomik rakamları ortadan kalkmıs yıne pahalılar ama current reputationa göre fiyatı belırlenıyor, kluplerın reputaionları duzeltilmiş, sakatlık problemi "kesinlikle yok" , buglar yok, regenler hakkında daha bısey dıyemıcem daha oynamam lazım ama bana 9,01de sacma gelmedı ki bende inanılmaz regenler cıkmıyoyu biyeri iyiyse diger yeri cok kotu olduyo, ayrıca turkiye niye hep under 20 lerde şampiyon oluyor? nedeni bizim gencler hakkaten iyi ama kimse alıp oynatmıyo oynamadıkca ozellıklerı halıyle dusuyo, işte serdar özkan, arda, ki onlarında nasıl sansa cıkıtgı biliyoruz arda o zaman 2 sol kanat oynucusu sakatlanmıstı ole forma gıymıstı, falan falan herneyse regenlerıde biraz oynadıktan sonra size soylerım arkadaslar şimdilik iyi fmler=)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by dred View Post
    Yabancı milli takımda oynamıssa youth caplarda dahıl 10 seneye cıkıyo eger hiç oynamamışsa 3 sene içinde turk olabiliyor, kafanızı karıştıran yattarının nasıl turk oldugu federasyon bazı kişilere torpil geçiyor gerçekte nobre, wederson (sanırım), yattara ki turk oldumu suan onuda bilmiyorum acıkcası , yani kurallar boyle arkadaslar gercektede fmdede.

Yalnız yöneticilere bişey sormak istiyorum youth capta forma giyse bile yine 3 sene içinde turk olması lazım youth capı kimsenın umrunda deıl hatamı yoksa gercektede bolemı bana cok sacma geldi?
    Last edited by ayaz1984 : 23.Aralık.2008 at 14:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Arkadaşımın orjinal Fm 2009'u var (Seriali vermedi artist ) Fenerbahçe ve Galatasaray'la oyun açtığı zaman sezon hedefi sormuyor fakat Kayserispor, Sivasspor gibi takımlarla oyun açtığında sezon hedefi soruyor. Bu bug mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok abisi.Sormama nedeni iki takımın başkanının mutlak şampiyonluk beklemesi.

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Yok abisi.Sormama nedeni iki takımın başkanının mutlak şampiyonluk beklemesi.
    Sağol abi

Yamayı yükledim kayıtlı oyunumdan devam ediyorum. Taktik ekranında 13 futbolcu olmuyor artık. Ama maç ekranında hava durumunun yanındaki bulut-güneş vs. şekiller kayboldu, nasıl yamaysa çalışan şeyi de bozuyor

Bazı arkadaşlarda yamadan sonra setting up match yazısı çıkmıyormuş, bende hala çıkıyor. Belki kayıtlı oyundan devam ediyorum diye olmuştur. Oyunda da ben bir hızlanma görememedim açıkçası yama sonrası.

indirmek için ewe gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.,

tek istediğim maç a girerken settin up dememesi....başkada bi sorunum yok

ayrıca herkes orjinal deil korsan die hata war dio.ama bana bugune kadar orjinalde hiç olmayıpta korsana özgü olan bi sorun söyleyebilirmi ?

2000 yada 2001 den beri her sene cm-fm oynadım.ama gerçekten hiç öle bişey kesinleşmedi.

Quote Originally Posted by Crabbyandayyash View Post
    indirmek için ewe gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.,

tek istediğim maç a girerken settin up dememesi....başkada bi sorunum yok

ayrıca herkes orjinal deil korsan die hata war dio.ama bana bugune kadar orjinalde hiç olmayıpta korsana özgü olan bi sorun söyleyebilirmi ?

2000 yada 2001 den beri her sene cm-fm oynadım.ama gerçekten hiç öle bişey kesinleşmedi.
    tatile çıkma sorunu var arkadaşım..

selamlar ben oyunu yenı aldım dvdsını orjınaldır

aktıve ettım 9.10 kurmama gerek yok degılmı 9.20 kursam yeterldırı sadece?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by MOURINHO View Post
    selamlar ben oyunu yenı aldım dvdsını orjınaldır

aktıve ettım 9.10 kurmama gerek yok degılmı 9.20 kursam yeterldırı sadece?
    Evet bildiğim kadarıyla yeterli.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

* Oyun genel olarak gayet hızlanmış ( ana menü, profillerde gezme, özellikle transferlerin gösterildiği ekrana çıkıp back yaparak tekrar girerken olan yavaşlık vs vs )

* Maça girerken setting up match zımbırtısı kaybolmuş.

* Sakatlıklar normalde ve gayet iyi ayar verilmiş.

* Maç motoruda gayet iyi.. İzlenim modu; sadece önemli anlarda gösterilen posizyon sayısıda artırılmış bu arada ( daha can alıcı posizyonlar sanki daha çok ve gayet güzel atak gelişimleri mevcut )

vs vs ..

İndirime girmiş haliyle 29.99 $ a tavsiye: % 99..

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Oyunun korsan demektir bu. Oyunun orjinalinde kabın arkasında yazan keyi yazacaksın tabii sende o kap yok

birşey soracagim oyunu korsan alip bu kapi ele gecirenler orjinalmiş oynayabileceklermi ?

bizim burda teknosa var ve her dvdnin kapagi acik ?
    yani ele geçirmese bile ordaki key'i yazar bi kagida ve gider evde kurar ?
    buna kafam takildi dA?

Çok doğru söyledin uniwherecity bu gidişle korsan bitmez bizde afedersiniz ama ahmak gibi orjinal oyun alırız. Sırf düzgün şekilde oyun oynayabilmek için.

Arkadaşlar bende hala setting up match çıkıyo uyuz oldum
    patchleri nasıl silebilirim ??? sadece 9.2.0 ı yüklicem tek başına !

Quote Originally Posted by turayansin View Post
    Çok doğru söyledin uniwherecity bu gidişle korsan bitmez bizde afedersiniz ama ahmak gibi orjinal oyun alırız. Sırf düzgün şekilde oyun oynayabilmek için.
    Ben 2 tane aldım ve öğrenciyim isteyen herkes alabilir ahmaklık değil orjinal kullanmak çok güzel ve gerekli birşey,yani senede 80 ytl öyle aman aman bir para değil.Hemen asgari ücret tartışmaları yapılıyor ama benim aylık gelirim 400 ytl düzgünce düşünülürse rahatça alınabilir.

Yalnız Steam'den arkadaş aldı ben pek hoşlanmadım en iyi klasik DVD den almak.

Quote Originally Posted by The Dark Lord View Post
    tatile çıkma sorunu var arkadaşım..

farkındaysan tatil sorunu orjinal oyunlardada war.korsana mözgü birşey değil.
    ayrıca tatil sorunu çoktan çözüldü.
    ki duyduğuma göre orjinal oyun kullanıp tatil yüzünden cr a cc k yapan bi sürü kişi war...

9.2 de tatil sorunu warmı ya merak ettim.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

9.0.2'de tatil sorunu yok.

Yaw biri yardımcı olabilir mi ? bu patchleri nasıl kaldırıyoruz arkadaşlar _???

saolss..o zaman yüklüyem.sistemim tam min konfigürasyonda bakalım setting up çıkçakmı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    patch i o kadar indirip kurmuşun nie kaldırcaksınki yaw
    Last edited by Crabbyandayyash : 24.Aralık.2008 at 21:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri