http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70716
gerekli tartışmayı burda yaptık ve sonuçlandırdık... yararlanabilirsiniz...
Last edited by dred : 22.Aralık.2008 at 22:12
arkadaşlar kimse yamanın nasıl olduğuna değinmemiş anlatırmısınız biraz ona göre indiricez teşekkürler
Yamayı deneyen arkadaslar biraz anlatabilir misiniz özellikle maç motorunu, eskisine göre nasıl olmuş falan forvetlerin gol atamama sorunu çözülmüş mü mesela?
Yine farkettiğim bir özeLLik.
FM08 ve 901 de oLmayan bir oLay. SoL ayakLı bir kanat oyuncusunu diyeLim sağ kanatta oynattığınız zaman adam çizgiye indiği zaman topu soL ayağına aLıp ortasını yapıyor. Diğer seriLerde iLLa da sağ ayağı iLe orta açmaya çaLışıyordu şimdi ise bu şekiLde oLması güzeL oLmuş.
Ama 902 beni pek tatmin etmedi. 901 daha iyi gibiyidi sanki.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
yine kaleci golü oldu
Arkadaslar mac motoru cok daha iyi olmus , 9,01 deki sacma goller sacma ataklar olmuyo, türkiye ligi oyuncuları şikayetlere göre tekrar puanlandırılmış daha gusel olmus, fakat bi kaç oyuncunun bi kaç özelliğinin fazla abartlıdığını dusunuyorum ,baskılara dayanamamıslarherneyse, genç oyuncuların astronomik rakamları ortadan kalkmıs yıne pahalılar ama current reputationa göre fiyatı belırlenıyor, kluplerın reputaionları duzeltilmiş, sakatlık problemi "kesinlikle yok" , buglar yok, regenler hakkında daha bısey dıyemıcem daha oynamam lazım ama bana 9,01de sacma gelmedı ki bende inanılmaz regenler cıkmıyoyu biyeri iyiyse diger yeri cok kotu olduyo, ayrıca turkiye niye hep under 20 lerde şampiyon oluyor? nedeni bizim gencler hakkaten iyi ama kimse alıp oynatmıyo oynamadıkca ozellıklerı halıyle dusuyo, işte serdar özkan, arda, ki onlarında nasıl sansa cıkıtgı biliyoruz arda o zaman 2 sol kanat oynucusu sakatlanmıstı ole forma gıymıstı, falan falan herneyse regenlerıde biraz oynadıktan sonra size soylerım arkadaslar şimdilik iyi fmler=)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yabancı milli takımda oynamıssa youth caplarda dahıl 10 seneye cıkıyo eger hiç oynamamışsa 3 sene içinde turk olabiliyor, kafanızı karıştıran yattarının nasıl turk oldugu federasyon bazı kişilere torpil geçiyor gerçekte nobre, wederson (sanırım), yattara ki turk oldumu suan onuda bilmiyorum acıkcası , yani kurallar boyle arkadaslar gercektede fmdede.
Yalnız yöneticilere bişey sormak istiyorum youth capta forma giyse bile yine 3 sene içinde turk olması lazım youth capı kimsenın umrunda deıl hatamı yoksa gercektede bolemı bana cok sacma geldi?
Last edited by ayaz1984 : 23.Aralık.2008 at 14:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşımın orjinal Fm 2009'u var (Seriali vermedi artist) Fenerbahçe ve Galatasaray'la oyun açtığı zaman sezon hedefi sormuyor fakat Kayserispor, Sivasspor gibi takımlarla oyun açtığında sezon hedefi soruyor. Bu bug mu?
Yok abisi.Sormama nedeni iki takımın başkanının mutlak şampiyonluk beklemesi.
Yamayı yükledim kayıtlı oyunumdan devam ediyorum. Taktik ekranında 13 futbolcu olmuyor artık. Ama maç ekranında hava durumunun yanındaki bulut-güneş vs. şekiller kayboldu, nasıl yamaysa çalışan şeyi de bozuyor
Bazı arkadaşlarda yamadan sonra setting up match yazısı çıkmıyormuş, bende hala çıkıyor. Belki kayıtlı oyundan devam ediyorum diye olmuştur. Oyunda da ben bir hızlanma görememedim açıkçası yama sonrası.
indirmek için ewe gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.,
tek istediğim maç a girerken settin up dememesi....başkada bi sorunum yok
ayrıca herkes orjinal deil korsan die hata war dio.ama bana bugune kadar orjinalde hiç olmayıpta korsana özgü olan bi sorun söyleyebilirmi ?
2000 yada 2001 den beri her sene cm-fm oynadım.ama gerçekten hiç öle bişey kesinleşmedi.
selamlar ben oyunu yenı aldım dvdsını orjınaldır
aktıve ettım 9.10 kurmama gerek yok degılmı 9.20 kursam yeterldırı sadece?
* Oyun genel olarak gayet hızlanmış ( ana menü, profillerde gezme, özellikle transferlerin gösterildiği ekrana çıkıp back yaparak tekrar girerken olan yavaşlık vs vs )
* Maça girerken setting up match zımbırtısı kaybolmuş.
* Sakatlıklar normalde ve gayet iyi ayar verilmiş.
* Maç motoruda gayet iyi.. İzlenim modu; sadece önemli anlarda gösterilen posizyon sayısıda artırılmış bu arada ( daha can alıcı posizyonlar sanki daha çok ve gayet güzel atak gelişimleri mevcut )
vs vs ..
İndirime girmiş haliyle 29.99 $ a tavsiye: % 99..
Çok doğru söyledin uniwherecity bu gidişle korsan bitmez bizde afedersiniz ama ahmak gibi orjinal oyun alırız. Sırf düzgün şekilde oyun oynayabilmek için.
Arkadaşlar bende hala setting up match çıkıyo uyuz oldum
patchleri nasıl silebilirim ??? sadece 9.2.0 ı yüklicem tek başına !
Ben 2 tane aldım ve öğrenciyim isteyen herkes alabilir ahmaklık değil orjinal kullanmak çok güzel ve gerekli birşey,yani senede 80 ytl öyle aman aman bir para değil.Hemen asgari ücret tartışmaları yapılıyor ama benim aylık gelirim 400 ytl düzgünce düşünülürse rahatça alınabilir.
Yalnız Steam'den arkadaş aldı ben pek hoşlanmadım en iyi klasik DVD den almak.
9.0.2'de tatil sorunu yok.
Yaw biri yardımcı olabilir mi ? bu patchleri nasıl kaldırıyoruz arkadaşlar _???
saolss..o zaman yüklüyem.sistemim tam min konfigürasyonda bakalım setting up çıkçakmı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
patch i o kadar indirip kurmuşun nie kaldırcaksınki yaw
Last edited by Crabbyandayyash : 24.Aralık.2008 at 21:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)