1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Hakan Kutlu Bursaspor Yolunda...

Exclamation Hakan Kutlu Bursaspor Yolunda...

Ankaragücü'ne dönmesi kulüpteki belirsizlik nedeniyle gerçekleşmeyen Hakan Kutlu'nun Bursaspor'dan teklif aldığı ve değerlendirdiği öğrenildi.

Cemal Aydın'ın başkanlıktan istifa ettikten sonra kulüpte oluşan belirsizlikte sonrası geri dönüşü gündeme gelen Hakan Kutlu'nun durumu kesinleşmezken Bursaspor'un genç teknik direktörle dirsek temasına geçtiği öğrenildi.

Hakan Kutlu'nun kulüpteki belirsizlik sonrası Ankaragücü'ne dönmeye sıcak bakmadığı ve kardeş takım Bursaspor'un teklifine olumlu yaklaştığı ifade edildi.

Bursaspor taraftarı ise kesin kararını ise önümüzdeki günlerde verecek.
    Çalışmaktan gurur duyarım

Bursaspor'la görüşmeleri doğrulayan genç teknik adam, "Bursaspor'da böyle bir göreve getirilmekten gurur duyarım. Ben Bursaspor'la kardeş kulüp olan Ankaragücü'nde yıllarca oynadım ve teknik patronluk yaptım. Bursa atmosferini ve taraftarını çok iyi biliyorum. Uzun yıllar Ankaragücü'nde emek verdim. Ama Ankaragücü'nden başka hangi takıma gidersiniz diye sorarsanız, cevabım Bursaspor olur. Büyük bir camia. Söz konusu olan sıkıntıları da biliyorum. Ama bu büyük camiada aşılmayacak sorun olmaz" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70454

Burda genel bir başlık var zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor'a anca şöyle Bursalı taraftarının seveceği bir kişi gelmesi gerekir, yoksa ligde bir cacık olmaz.

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Bursaspor'a anca şöyle Bursalı taraftarının seveceği bir kişi gelmesi gerekir, yoksa ligde bir cacık olmaz.
    hakan kutlu bence güzel bir aday kardeş takım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Konu GMA'ya gider..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70454

Burda genel bir başlık var zaten.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri