Sayfa 25 / 57 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Bank Asya 1. Ligi yabancı uyruklu futbolcu uygulaması 29.04.2008
    2008 - 2009 sezonundan itibaren uygulanmak üzere Bank Asya 1. Ligi yabancı uyruklu futbolcu uygulaması aşağıdaki şekilde yeniden düzenlenmiştir:
    "Bank Asya 1. Liginde 2007 - 2008 Sezonu sonunda Turkcell Süper Lig'inden düşen takımlarda bulunan ve sözleşmeleri devam eden yabancı uyruklu futbolcuların, sözleşme süreleri sonuna kadar kulüplerine bağlı olarak kalabilmelerine, ancak sadece 2 yabancı uyruklu futbolcunun 18 kişilik müsabaka isim listesine yazılabilmesine,
    Bank Asya 1. Lig takımlarının; 01.01.1987 ve daha sonra doğmuş olmaları koşulu ile 2 yabancı uyruklu futbolcu ile Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı hükümlerine uygun sözleşme imzalayabilmelerine ve oynatabilmelerine, bu futbolcular ile imzalanacak olan sözleşmelerin bitiş tarihinin maksimum 31.05.2011 olabilmesine, 2007 - 2008 Sezonu Sonunda Turkcell Süper Liginden düşen takımların yabancı uyruklu futbolcu kontenjanını boşaltmaları halinde bu hakkı kullanabilmelerine,
    Ayrıca yukarıda belirtilen yabancı uyruklu futbolcular dışında, Bank Asya 1. Lig takımlarının Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 2 futbolcu ile Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı hükümlerine uygun sözleşme imzalayabilmelerine ve müsabakalarda oynatabilmelerine,
    Uluslararası transferi gerçekleştirilen yabancı uyruklu futbolcuların sözleşmelerinin tescili için, FIFA kuralları gereği tüm tazminatların ödendiğine veya anlaşmaya varıldığına dair belgelerin tescil için gereken diğer evraklar ile birlikte Federasyona ibrazına,
    Kulübün 2008 - 2009 Sezonu sonunda Turkcell Süper Lig' e yükselmesi halinde, 2009 - 2010 sezonunda sözleşmesi devam eden yabancı uyruklu futbolcuların kulübün, Turkcell Süper Lig yabancı uyruklu futbolcu kontenjanında sayılmasına, kulübün TFF 2. Ligine düşmesi halinde, sözleşmesi devam eden yabancı uyruklu futbolcuların müsabakalarda oynatılmamasına,"
    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 26.04.2008 gün ve 9 sayılı toplantısında karar verilmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

önerdikleri futbolcu da bu adamı gözüme kestirmiştim kontrat bitimi için ama kulübü uyanık çıktı... tüm büyükler, juventus falan teklif etti adama önerilen paraya...

kaç yabancı hakkımız varmı? 1 mi 2 mi? yeni çıkanlar için bir hüküm gören var mı bu yazıda?

2 yabancı sanırım ulen ben bir sürü alırım diyordum alıp satalım bari de gözlediğimiz boşa gitmesin
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fransa'dan Lille takımından bir oyuncuyla ilgileniyordum adamlar bana 4.25 milyon € ya önerdiler ulen bizim kulübü satsan o kadar para çıkmaz! kasada toplam 7 bin € para var ona da sezon sonu takım oyuncularına sucuk ekmek yedirecez

mayıs sonundayım beyler... millet kahvaltısını yapana kadar ligin transfer sezonuna geliriz inşallah
    Hocam tahminim senin elinde 4.25m € oLsa ilk sene FTK yi alip 2. sene UEFA da yari finali gorurdun

hocam dikkatimi ceken baska konuda acaip regen cikiyo yunanli benim takimda da var pirpir forvet acaip iyide gelisiyolar..

2ymiş sınır. Çin süper ligi daha insaflı be orda 4 ama maçta 3

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

adama saldırdı resmen aç kurtlar

Hocam tahminim bu adamin pa si -9 dur yaniliyor muyum ? Hele hele ManU Bos adamin pesine dusmuyor oyunda

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hocam tahminim bu adamin pa si -9 dur yaniliyor muyum ? Hele hele ManU Bos adamin pesine dusmuyor oyunda

bilmiyorum ki PA'sını biz araya taraya buluyoruz, parasızlıktan sadece adamın başka takımlara gidişini izleyip feyz alıyoruz sevilla'yı seçti eleman...

olsun hocam Cok degil 2 sene sonra sana gelmek icin can atacaklar guveniyoruz sana

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hak edilen ödüller yavaş yavaş gelmeye başladı

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi yine muhteşemsin .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla 10-15 oyuncuyla yolları ayırıyorum... zaten 20 yaşaltı ve 18 yaşaltını tamamen boşalttım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi sana soru sormuştum ama , arada görmemişsin.

sezon ortasında devre arası free 0 YTL

olarak alabileceğim oyuncu önere bilirmisin?

Buyrun kahvalti yapalim bugun benden olsun hocam sistik sucuk yemekten :Pp PEynirli Birekile cay afiyet olsun :

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

hocam valla iyi gençler bekliyoruz senden bak sana iyi taktik veriyim yabancıları almak için uyurken gidip burunlarında kızarmış sucuk koklat sonra bu onların bilinç altlarına işlesin gelirler belki

bu arada ben ne kadar şanssızım ya tam kariyer için konu açıyorum fenada gitmiyorum hani çaatt diye pc göçtü şimdi bütün saveler herşey gitti bu ne şanstır ya napıcam ben şimdi konu onaylanırsa bide

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    abi sana soru sormuştum ama , arada görmemişsin.

sezon ortasında devre arası free 0 YTL

olarak alabileceğim oyuncu önere bilirmisin?
    görmemişim... kaçıncı sezondasın bilemiyorum ama ben 5. sezona girdiğim için şu anda sendki free oyuncuları anımsamam zor... filtreden filtreleyim milli olan TSL oyuncularına bakmanı tavsiye ederim... kontratı biten 30 yaş üstü iyi oyuncular oluyor eski topraklardan mesela benim kaleyi hala BJK'nin eski kalecisi Ramazan Kurşunlu koruyor gerçi bu sezon postalayacaz onu da

Buyrun kahvalti yapalim bugun benden olsun hocam sistik sucuk yemekten :Pp PEynirli Birekile cay afiyet olsun :
    abovvvv valla canımız istedi bak şimdi PC başında sıcak sıcak ne güzel olurdu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Remox View Post
    hocam valla iyi gençler bekliyoruz senden bak sana iyi taktik veriyim yabancıları almak için uyurken gidip burunlarında kızarmış sucuk koklat sonra bu onların bilinç altlarına işlesin gelirler belki

bu arada ben ne kadar şanssızım ya tam kariyer için konu açıyorum fenada gitmiyorum hani çaatt diye pc göçtü şimdi bütün saveler herşey gitti bu ne şanstır ya napıcam ben şimdi konu onaylanırsa bide

sorun etme onu sildirip yeniden açarsın
    Last edited by nannar : 27.Aralık.2008 at 09:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Harbi Hocam benimde canim cekti yapmayi bilmeyuk.. Heryer Kapali NOEL i kutluyos ya gidip alamayuk Evde Sucuk vardi ya bi soluk pisirip hamm yapiyim bari :Pp

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

ohoo istedigin börek olsun hocam gel bize annem dün kıymalı börek yapmıştı bide çay koyarım bütün takıma yetecek kadar yapmış maşşallah 1 tepsi ama kocamaan takımıda getir doping olur belki (sonra ligten düşmeyin ama )

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Harbi Hocam benimde canim cekti yapmayi bilmeyuk.. Heryer Kapali NOEL i kutluyos ya gidip alamayuk Evde Sucuk vardi ya bi soluk pisirip hamm yapiyim bari :Pp
    hafta sonu iyi bir kahvaltı yaparız biz de birazdan.

Quote Originally Posted by Remox View Post
    ohoo istedigin börek olsun hocam gel bize annem dün kıymalı börek yapmıştı bide çay koyarım bütün takıma yetecek kadar yapmış maşşallah 1 tepsi ama kocamaan takımıda getir doping olur belki (sonra ligten düşmeyin ama )

yol parası ?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

takıma sucuk yediriceginize yol parası verinde börekler benden yol parasınıda veremicem koskoca bank asya takımı 5 paranız yokmu yav ayıp ayıp gençlerin sırtından geçinmeyelim kadroda dahil kiralayın bi otobus gelin veya sözleşmesi bitmişte olur

ayh gene daraldim hocam benim el playstation a akar iki fifa09 oynayim sende iartik maclara gecersin abi ins. bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

pes dururken ne fifası yaww şimdi düştün bak gözümden :P

VE İŞTE RAKİPLER!!!

demi hocam ya pes fifanın tahtını aldı. bu yeni çıkıcak cm de fm ninyerini almasın?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

YÖNETİM HASAN HÜSEYİN COŞKUN'U STRESE SOKTU!!

Sezon öncesi beklentilerini açıklayan yönetim başta hoca Hasan Hüseyin Coşkun olmak üzere herkesi şok etti! Yönetim tecrübeli hocadan lig şampiyonluğu istiyor!!! Evet ,yanlış duymadınız! bu sezon lige yükselen bir takımdan lig şampiyonluğu isteniyor! Yönetimin bu açıklamayla neyi amaçladığı bilinmiyor ama Haşigolar'da sular erken bulanacak gibi duruyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

YÖNETİM HASAN HÜSEYİN COŞKUN'U STRESE SOKTU!!

Sezon öncesi beklentilerini açıklayan yönetim başta hoca Hasan Hüseyin Coşkun olmak üzere herkesi şok etti! Yönetim tecrübeli hocadan lig şampiyonluğu istiyor!!! Evet ,yanlış duymadınız! bu sezon lige yükselen bir takımdan lig şampiyonluğu isteniyor! Yönetimin bu açıklamayla neyi amaçladığı bilinmiyor ama Haşigolar'da sular erken bulanacak gibi duruyor...
    yok artık bismillah der insan yav bu arada baktımda senin lig bana göre kolaymış ya bendeki rakipler bursa sivas ankaragücü idi yok yok şanssızım ben

Quote Originally Posted by meterden View Post
    demi hocam ya pes fifanın tahtını aldı. bu yeni çıkıcak cm de fm ninyerini almasın?

Yapmayin hocam pes 4 den beri surekli pes ama.. 2008 de civitmislardi 2009 da mahvetmisler.. hele birde fifa 2009 oynayin derim ben o kadar gercekci bi futbol oyunu oynamadim daha.. Asil fifa09 pes in yerini aldi tipki nisanda cm nin fm nin yerini alicagi gibi

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=q83QXzvZXvw&eurl=http://video.google.de/videosearch?q=fifa+09+tricks&emb=0&**=3&oq=fifa[/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QsQf4ef03gc[/YOUTUBE]
    Last edited by YozGatGFB66 : 27.Aralık.2008 at 10:24

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yabancılara kontrat önerirken dikkatimi çekti de sanırım 8 yabancı sınırı var TFF 1. ligde umarım haklıyımdır

hocam 8 olsada farketmez paran yok.. bide bi rakiplerine bakiyorum 1 de afyonkarahisara da.. Mucizeye bagli hocam ligde kalman 3-4 sene de burdan cikman surer gibime geliyor

bu arada youtube koydugum videoyu izleyebiliyomusunuz hocam ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben denedim de açılmadı... dns ayarları da farklı aslında benim ama açılmadı... rakiplere gelince , hiç belli olmaz... belki onlarda kalite oyuncular var ama Haşigolar'da da Hasan Hüseyin Coşkun var kahvaltı yapacagım birazdan,sonra da pazara gideceğim... öğleden sonraya ancak görüşürüz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HAŞİGOLAR BASKI ALTINDA!

Yönetimden sonra medya da ligin favorisi olarak Afyonkarahisarspor'u gösterdi. Bunun sebebi futbolcu kalitesi mi, yoksa çalışan kadronun kalitesi mi bilinmez ama şu bir gerçek ki artık Haşigolar bu ligin favorisi konumundalar ve her maça kazanmak içni çıkacaklar ! Konu hakkında teknk patron Hasan Hüseyin coşkun'un ve bazı futbolcuların görüşleri öğleden sonraki canlı yayında....

Last edited by nannar : 27.Aralık.2008 at 10:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 senelik bu çile,
    bitti artık bu sene,
    Hasan Hüseyin ile
    Türkcell Süper Ligeeee
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

ben denedim de açılmadı... dns ayarları da farklı aslında benim ama açılmadı... rakiplere gelince , hiç belli olmaz... belki onlarda kalite oyuncular var ama Haşigolar'da da Hasan Hüseyin Coşkun var kahvaltı yapacagım birazdan,sonra da pazara gideceğim... öğleden sonraya ancak görüşürüz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HAŞİGOLAR BASKI ALTINDA!

Yönetimden sonra medya da ligin favorisi olarak Afyonkarahisarspor'u gösterdi. Bunun sebebi futbolcu kalitesi mi, yoksa çalışan kadronun kalitesi mi bilinmez ama şu bir gerçek ki artık Haşigolar bu ligin favorisi konumundalar ve her maça kazanmak içni çıkacaklar ! Konu hakkında teknk patron Hasan Hüseyin coşkun'un ve bazı futbolcuların görüşleri öğleden sonraki canlı yayında....

İşin zor be hocam.demek ki takımdaki oyuncular ve staff kadron kaliteli ve o yüzden senden şampiyonluk bekliyorlar. un şeker yağ hepsi hazır, helvayı görelim bakalım

Sayfa 25 / 57 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Mesaj Yetkileri