Arkadaşlar öncelikle merhaba..çok sevdiğim FM'e 2 yıl kadar ara vermiştim..genel olarak oyun oynayacak kadar vaktim yoktu.busene 2009 serisiyle yeniden kavuştum menajerlik oyunuma ancak bazı teknik sorunlar yaşıyorum..o yüzden bu başlığı açıp sizlerden yardım almak istedim..eğer başlığı yanlış yerde falan açtıysam editörler taşıyabilir bunun içinde şimdiden özür dilerim...sorunlarım genel olarak oyunla ilgili bazı şeylerin bana eksik gelmesiyle ilgili..yanieski serilerde olduğunu hatırladığım bazı şeyler bu oyunda ya yok yada ben bulamıyorum o yüzden ihyitacım olan şeyleri yazıcam bilgisi olan arkadaşlar zahmet edip vakit ayırırsa çok sevinirim..
1.eski serilerde ekonomi bölümünde ürün satışları vardı..yani tkımın havlusundan anahtarlığına kadar forma satışlarından çorap satışına kadar toptancıdan alıp satışını yapabiliyorduk buoyunda ekonomibölümünde kabaca gelir gider tablosundan başkabirşey göremiyorum???
2.stadı bölümbölüm kapasite olarak genişletebiliyorüstünü kapatabiliyor dev ekranlar falan koyabiliyor ayrıca her bölümün bilet satışlarını kendimiz yönetebiliyorduk.mesela şu kısımıntamamısezonluk şu kısım rakip takıma ayrılan diye bu seride stadla ilgilihiçbirşey bulamadım..sadece mailimesatılanbiletlernbilgisi geliyor.
3.yine eski oyunda sanki daha detaylı bir scout olayı vardı yani scout ekibimdeki kişiye digip güney afrikada oyuncuaramasını syleyebiliyordum şimdi bunubulamadım..scout kısmıyla ilgili ayrıca eskiden dünyanın çeşitli ülkelerinde futbol okulları kurabiliyor buradan oyuncu çıkartabiliyorduk bu özellikte kalkmış olamaz herhalde??
4.bu seride bulamadığımve bana göre öenmli olan başka birşey..kulüp tesislerii..eskidenantreman sahasından tutunda hastaneye kadar herşey inşa edebiliyor sonra bunların içine doktor psikolog falan gibi elemanları işe alabiliyorduk????
5.oyunda yabancı takımları bi sürü menü atladıktan sonra bulabiliyorum mesela barcelonayı falan ama ispanya liginin puan tablosunubulamıyorum..yabancı liglerin puan tablolarınabakmak yasakmı anlayamadım??
6.eski serilerde antreman kısımları tektek hangi gün ne çalışacağına kadar detaylı bir şekildeişelnmişti şimdigruplara ayırıp o grubun ihtiyacına göre bazı çalışmalara ağırlıkverdiriliyor sadece ve merak ettiğim asıl şey oyuncubu antremanlardan ne kadar fayda sağlıyor ne derece skilleri güçlenipgelişiyor bunu görebileceğimiz bi yer varmı acaba???
arkadaşlar 6 tane sorusordum ama biraz garibinize gitmiş olabilir bu kadar özelliğin gereksizmiş gibi bir oyundan kaldırılabileceğine inanamıyorum..yada ben körüm bu özellikler var amagöremiyorum..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..