1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Error in matc hatası

Default Error in matc hatası

YOKMU BANA YARDIMCI OLACAK BİRİSİ!!! ben oyunu kurdum açıldı daha sonra takım seçimine geldiğinde oyun ekrandan gitti şumesaj yazıyordu "Error in match events configuration file on line 125862, Game text is missing for event" hatası verip oyun kapanıyor yardımcı olursanız sevinrim
    Last edited by sezerK : 28.Aralık.2008 at 21:59

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://forum.turksportal.net/vb/show...ten+kald%FDrma

Yukarıdaki başlıktan yararlanarak oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp tekrar yükleyin.
    Yaptıktan sonra bilgilendirirseniz sevinirim. SI'da da fazla sorulmayan bir hata çünkü, ona göre bu konu hakkında bilgi edinmiş oluruz.

Smile

Oyun Komple Sildim Tkrar Yüklediinde Ayni Meaj Tekrar Verdi. Tekrar Sildim Yükledim Oyuu Açtim Açildikaydettim Sonra Bir Siteden Indirdiğim Türkçe Yamayi Yüklediğimde Ayni Mesaj Verdi Yani Anlayacağiniz Arkadaşlar Sorun Türkçe Yamadanmiş, Bana önerebileceğiniz Bir Türkçe Yama Varsa Sevinirim Yarim Ettiğiniz Için Teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Şuan için sitemizin çalışmaları sürüyor..Şuan için bir tarih veremiyorlar ama olabilidiğince çabuk ve hatasız çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar emin ol..(:

Mesaj Yetkileri