Sayfa 35 / 57 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

REHAVETE YER YOK!!!

Şampiyonluğu garantilemesine rağmen Haşigolar son derece ciddi şekilde maçlara devam ediyorlar...

BU GENCE DİKKAT !!!

Pedro Navarro.... Hasan Hüseyin Coşkun onu sezon başında Sporting Lisbon takımından 24.000 € gibi cüzi bir rakama getirdi. Sezonun başından beri yaptıgı açıklamalarda ona çok güvendiğini dile getiren hoca haklı çıkmış gibi görünüyor.Hem maçlardaki performansıyla hem de gelişimiyle herkesi büyüleyen genç İspanyol gelecek sezon Türkcell Süper Lig'de çok can yakacak gibi duruyor....Mükemmel vasıflara sahip olan oyuncu özellikle tekniği,hızı ve uzaktan şutlarıyla dikkat çekiyor....

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Harikasin Hocam Ne Diyebilirim ki..

Valla dedigim gibi Sabrin Uni lerde tez Konusu bile yapilabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww bu navarro umdugumdan daha önce gelişiyor çok hızlı gelişim kaydetti ilk 11 de onda ısrar edince Yani elimde büyüyor oğlan belki de Avrupanın en iyilerinden biri olacak... o yolda gidişat ... yaşıda daha 18

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam bu navarro'dan nerdeyse bi messi çıkarmıssın nedir bunun sırrı kamuoyu merak ediyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

SÜPER LİG KADROSU OLUŞUYOR !!!

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

abi 8 yabanciyi gecdin galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nordveit bile geldi ya daha ne diyeyim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla bazı oyuncular antremana hemen karşılık verip çok hızlı gelişiyorlar... bakın mesela bunu da bu sezon başında almıştım...Baya serpilmiş gibi duruyor

Afyok ! ))

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    abi 8 yabanciyi gecdin galiba
    hallederiz onu sezon başında... bazıları pafta takılır ya a kiralık gider... Artık Afyonkarahisarspor'a bir Arsenal ya da Chelsea gibi bakınız lütfen kalite olarak olmasa da mantalite olarak öyleyiz

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Nordveit bile geldi ya daha ne diyeyim

geldi tabi len,niye gelmesin? benden daha iyi hoca mı bulacak çalışmak için?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    alırsan pişman olmazsın... çok ağlam defanstır... zaten genelde juventus alıyor o adamı... hala almamışlar mı?

şu hasan usta'ya 1,2 milyon € istiyorlar... bir alabilsem adam en az 20-25 milyon € eder gelecekte... fakat para yok

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

görüldüğü gibi gayet geniş bir gözlemci listemiz var ... yani her zaman alternatiflerim oluyor... daha bunun gibi 2 listem daha var... şu anki oyunda... gözcülerin iyi olursa bulurlar...

Gözlemci önerilerin neler ve bunlara ne görevleri verebiliriz?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

oyuncu potansiyeli ve şu anki yeteneğini iyi anlayan gözlemciler bulun.... bahsettiğim değerler en az 16-17 olsun... bulduklarınız ve anlaştıklarınızadan 2 tanesini Trükiyede bırakın ( biri U18 diğeri U21 liglerini gözlemleyecek). kalanları da 19 yaşından gençleri bulacak şekilde "world" olarak yollayınki sırayla tüm dünya ülkelerini teker teker gezsinler... ben bu şekilde yapıyorum hem 2-3 sezon sonra tüm gözcülerin çoğu ülke hakkında bilgi sahibi oluyorlar... büyük takımlar gibi bir gözcü ağın oluyor yani

ARTIK SON 2 HAFTA

Hocam Bu Nordveit in Pa si 199 ona gore gelistir bu oglani 30

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyuncu potansiyeli ve şu anki yeteneğini iyi anlayan gözlemciler bulun.... bahsettiğim değerler en az 16-17 olsun... bulduklarınız ve anlaştıklarınızadan 2 tanesini Trükiyede bırakın ( biri U18 diğeri U21 liglerini gözlemleyecek). kalanları da 19 yaşından gençleri bulacak şekilde "world" olarak yollayınki sırayla tüm dünya ülkelerini teker teker gezsinler... ben bu şekilde yapıyorum hem 2-3 sezon sonra tüm gözcülerin çoğu ülke hakkında bilgi sahibi oluyorlar... büyük takımlar gibi bir gözcü ağın oluyor yani
    Deniyeceğim.Valla 3 sezon oldu 1 tane regen oyuncum yok.Senin bulduğun adamlar gibi normal oyunculara10-20 M $ arası bayılıyorum.Canıma tak etti.

Tabi bu biraz zaman alıyor ilk zamanlarda bol bol Sri Lanka'nın statlarını Papau Yeni Gine'nin başkentini anlatıyorlar sana Sabretmek lazım ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabrettiktn sonra kaliteli oyuncular buluyorlar ama.. Hede baya ucuza geliyor
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hocam Bu Nordveit in Pa si 199 ona gore gelistir bu oglani 30
    hadi yaa? ama her oyunda aynı olmuyor sanırım PA olayı... neyse bakarız gelişimine...

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Deniyeceğim.Valla 3 sezon oldu 1 tane regen oyuncum yok.Senin bulduğun adamlar gibi normal oyunculara10-20 M $ arası bayılıyorum.Canıma tak etti.
    ben de bunları 3 kuruşa alıp senin gibi takımlara satıyorum 10-20 milyon €'ya

Quote Originally Posted by ergin_gs View Post
    Tabi bu biraz zaman alıyor ilk zamanlarda bol bol Sri Lanka'nın statlarını Papau Yeni Gine'nin başkentini anlatıyorlar sana Sabretmek lazım ...
    tabiki de sabır en önemli şey... 1 sezonda 10 tane regen gelmez... bana gözlemciler her hafta en az 20 tane oyuncu gösteriyorlar ama ben sezon sonuna kadar önerilen en az 700-800 oyuncudan sadece 70-80 tanesini listeye alıp takipe diyorum ve sadece 5-6 tanesini alıyorum ince eleyip sık dokumak yani ya da başka bir deyişle oyunu yaşayarak oynamak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Trabzon deplasmanında yarı final 2. maçına çıkıyorum beyler ilk maçı Afyon'da 0-1 kaybetmiştik

Bu maç görüntülü canlı yayın olacak... koltuklarınıza oturup yerlerinizi alın bakalım...

dşğer maçta GS finale çıktı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    biri birşey yazsın da flood olup üst mesajla birleşmesin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AVNİ AKER'DEN CANLI YAYIN

kadrolar...

Last edited by nannar : 31.Aralık.2008 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

6. dakikada serbest Trabzonspor serbest vuruş kullandı... yaklaşık 25 metre uzaktan kaleyi cepheden gören pozisyonda top kalenin yaklaşık yarım metre üzerinden auta gitti....

8. dakikada rakibine sert giren Trabzon spor'lu oyuncu Ahmet sarı kart gördü...

22. dakikada Afyonkarahisarsporda sağ kanattan Kamil'le gelişen atakta topa kimse dokunamadı.

23. dakikada Haşigolarda Mustafa'nın kullandıgı serbest vuruşta top kalenin sağından dışarı gitti....

29. dakikalarda haşigolarda navarro'nun pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Caner şutunu çekti ancak top direği yalayarak dışarı gitti.

26. dakikada Yattaranın kullandıgı köşe atışında Orçun ön direkte kafayı vurdu,top az farkla üstten dışarı gitti. Bordo mavili ekip çok net bir posizyon harcadı...

35. dakikada Afyonkarahisarspor'da Mustafa Kaymaz sarı kartla cezalandırıldı.

37 de lokman sarı kart gördü... Afonkarahisarspordan...

Haydibastir Hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yenersin bu sefer tahmini skor 0-2 olucak pedro navarro gol atacak

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ilk yarı sonunda iki takım da soyunma odasının yolunu tuttu... skor hala 0-0... Afyonkarahisar'a gol lazım...

İkinci yarıya Hasan Hüseyin hoca oyuncu değişikliğiyle başladı... sarı kart gören orta alan oyuncusu mustafa yerini son haftaların formda ismi Hakan Tosun'a bıraktı...

Afyonkarahisarspor daha atak oynayacak gibi duruyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    56. dakikada oyuna sonradan giren Hakan sakatlanarak yerini meral yıldırım'a bıraktı...

65'te yine navarro'nun pasına hareketlenen Caner topu kalecinin üzerine vurdu...
    Last edited by nannar : 31.Aralık.2008 at 01:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Senin Cift Forvet Full risk Hucuma Don bu maci 4-0 kazanirsin abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Senin Cift Forvet Full risk Hucuma Don bu maci 4-0 kazanirsin abi

oldu canım daha erken...

Eh demedi deme :=)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

68. dakikada yavuz'un hatalı pasıyla topu kapan yattara'nın ara pasına hareketlenen Fortune golü attı fakat hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    70. dakikada Haşigolarda Caner çıktı, yerine Dohnal girdi..

71. dakikada kalecinin uzun topuna hareketlenen Kamil'in şutu üst direkte patladı! Haşigolar için şanssız an!

80. dakika da Haşigolarda Yvuz da sarı kart gördü!Artık riskleri alma zamanı!
    Last edited by nannar : 31.Aralık.2008 at 01:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

abi ben seni yattı biliyorum aşk olsun ya:S

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

MAÇIN HAKKI BUYDU!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alisefer View Post
    abi ben seni yattı biliyorum aşk olsun ya:S

artık yatacaz kupa gitti... GS alsa bari de buruk sevinç yaşasak
    Last edited by nannar : 31.Aralık.2008 at 01:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Gerçekten tam ortada geçmiş. Yine de kötü değil bir deplasman için..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu sezon bizden beklenilenleri fazlasıyla gerçekleştirdik...

Türkiye'nin en ücra köşelerinde sürünen kulübü bulunduğu ligden alıp önce Bank Asya ligine, şimdi de Turkcell Süper Lige taşıdık, Hem de iki lige yükselmede de ligin bitimine haftalar kala liderliği garantiledik. Bu sezon Türkiye Kupasında yarı finale kadar yükseldik ama şanssız bir şekilde elendik... Ligde 32 maç oynandı ve 2 maç daha var fakat 32 maçta 7 gol yiyerek ne kadar iyi takım savunması yaptıgımızı kanıtladık...Bank Asya'ya yeni çıkmamıza ragmen ligi domine ederek bitime 4 hafta kala şampiyonluğu ilan ettik... Gelecek sezon Turkcell Super ligini sallamaya hazırlanıyoruz! Tüm transferlerimiz bu amaç içindir... 2 ya da 3 sezon sonra da Avrupa'dan bir kupayla dönecek bir kadroya ulaşacağız... Bizi takip eden tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ve saygılar sunar, cümleten iyi geceler dilerim....

NANNAR yatar....

(Bu bebeğe hastayım)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elendin ama bu da bir başarı tabii ki
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 35 / 57 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon

Mesaj Yetkileri