Yok Abi Buna Hiç İnanmam
yukarıdaki resme de inanmaz mısın?
![]()
Yok Abi Buna Hiç İnanmam
yukarıdaki resme de inanmaz mısın?
![]()
malatyAdana!
hadi konuyu bos bırakmayalım konu 2.sayfa ya dusmessin laf yiyoruz hasan hocadan sonra![]()
beyler gördüğüm kadarıyla kimse kariyer açmıyor herkes hazır kariyerleri takip ediyor peki konu açmayı düşünen var mı?? Ayrıca bir şey soracağım bu net sayfasına resim nasıl ekleniyor mesela bu sayfaya, ben bilmiyorum bir yardım eden olursa sevinirm...
Bekliorz :P
o image shack a üyelik falan gerekiyo mu? birde resimi alıyor e-posta falan istiyor o nasıl olucak?????
çok saol, teşekkür ederim...
Last edited by dogancanoz : 03.Ocak.2009 at 20:41
Öyle yapma
Böyle yap
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69817
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
taylan çocuk musun sen yaa
kendı konun rehabet görsün diye yakında ilan vereceksin gazetelere flaşh olarak![]()
Valla Taylan sürekli kendi konunu falan koyuyosun![]()
Reklam kokan hareketleryoksa afyon şampiyonlar liginemi gidecek ?
Omg
Hadi Hasan Hüseyin Çoşkun Nerede istifamı etti ne yaptı![]()
malatyAdana!
Takıma prim dağıtmaya gitmiş.
sucuk ekmek![]()
Şehir dışında![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Olamaz Nasıl olur![]()
malatyAdana!
Bugunlük katılamıcak sanırım onun yerine Taylan ile benim kariyere bakmanızı rica etmiş galba di mi Taylan ?![]()
yahu sizde hepimiz yuttunuz şehir dışında lafına adam oyuncu izlemeye gitti besbelli ama benden duymadınız ha![]()
iyi de niye söylüyosun ki...
isim verme bari oyuncunun değeri yükselmesin...
zaaa: asdasd
![]()
Ben oynamaya vakit bulamıyorum![]()
Futbolcu Bilgileri
kongo'nun balta girmemiş ormanlarından oyuncu bulacak![]()
Kurt hoca Allah bilir yine ne gençler bulup çıkartacak... Bence noel tatilinde biraz geç kaldı ama...Bırakın dinlensin biraz... Dinlenmeyi haketti... hedaf UEFA kupası.. İnanıyoruz....
![]()
Arkadaşalar Hasan Abinin Yokluğunda Farkli Bir Soluk Olarak Kaiyerime Bakarsaniz Sevinirim-------------------- Inanç Ve Zafer(http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71381)
Last edited by dogancanoz : 04.Ocak.2009 at 22:53
Güzeel bir kariyer başarılar diliyorum...
Arkadaşlar Allah aşkına şu son atılan 20-30 mesajı bir okuyun kariyerle uzaktan yakından alakası var mı?
Daha öncede uyardığımı anımsıyorum konu altında sadece kariyer ile ilgili ne kadar muhabbet edebiliyorsanız edin ama bu ne panayır yerine dönmüş, taktik soran, resim nasıl eklerim diye soran, ona bunu anlatmaya çalışan vs... Benim kariyerimi paylaştığım konuda böyle geyikler dönse ben rahatsız olurum kendi adıma.
O yüzden tekrar yineliyorum, rica ediyorum, kariyerle alakası olmayan mesajlar, içi boş mesajlar atmayın (örn. kariyer 2. sayfaya düşmesin).
Bu uyarıya da reaksiyonsuz kalırsanız alakasız mesaj atanların mesajları silinecek ve ceza sistemi kullanılacaktır. Anlayışınıza teşekkür ediyorum şimdidien.
ne kadar gereksiz bir mesaj olur bilmiyorum ama ben geldim![]()
bunu da haber vereyim dedim... birazdan oyunu açıp 1-2 saat devam edeceğim... bu hafta ve önümüzdeki hafta yine hergün 1-2 saat girerim ama 3-4 saati bulan süreler ayıramam.yazılı haftasına ve dönem sonu işlerine giriyoruz
![]()
Last edited by nannar : 05.Ocak.2009 at 14:38
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ŞAMPİYON , HAŞİGOLARA ACIMADI !
Geçen sezon şampiyonluğu son haftada kazanan Kayserispor bu sezonun flaş ekibi Afyonkarahisarspor'un mucizevi gidişine dur dedi... Geriye düşmesine rağmen 2 tane gol atarak sahadan galip ayrılan taraf sarı kırmızılı ekip oldu.
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc