LigTv derken istanbul'a hafta içi ve kupa maçı olmasına rağmen giden Bursaspor tarafatarını göstermediği için teşekkür(!) ediyorum.
Fenerbahçe
Bursaspor
Beraberlik
LigTv derken istanbul'a hafta içi ve kupa maçı olmasına rağmen giden Bursaspor tarafatarını göstermediği için teşekkür(!) ediyorum.
Komedi vallahi , ozaman en güzel seyretmiyeceksiniz Mustafa Denizli'nin yorumlarından bıktıgım halde G.Saray'ı izlemek için izliyordum ben başka sebebler ile mesgul olmuyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Herkes takımının maçına kendi yorumcusunu istiyor o zaman bende Bursaspor yorumcusu isteyeyim. Bence futbol maçlarını tarafsız yorumcular sunmalı.
Söylemek isteğimde buydu önemli olan maçlarda açıklarını görmek ve onu bir daha tekrarlamamak. Yoksa toz pembe bakmak değil.
Birader bunu izleyenler bu alete para veriyor mu? Veriyorsa hakkını isteyecek tabi ki. Koyun muyuz biz nereye güdülürsek oraya gidelim. Tepkini koymazsan aynı tas aynı amam devam eder. Fenerbahçe yorumcusu fenerbahçenin aldığı adamları bilmiyor. Tutmuş birde gökhan için, bugüne kadar bu kadar iyiydi de neden başka takımlar keşfetmedi onu diyor.
Alex çalımı basıyori yetmiyor üstünden aşırtıyor, tekrar alıyor topu dönüyor pas atıyor süper şekilde. Ama sanki biz stadyumdan izliyoruz maçı. Tekrar yok...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Şu pozisyon ve bir avantajda Güiza'yı hakem durdurdu ve hatalı karar vererek gol atmasını engelledi. Sonra Güiza neden gol atamıyor, gol atmasını engellerlerse atamaz tabii ki...
Futbol olarak fazla yorum yapılacak bir maç değil.Ama istekli,arzulu,mücadeleci bir F.Bahçe vardı.Bize lazım olan şeyi aldık.Yolumuz açık olur inşallah.
EVet Junk güzel yakalamışsın. Alex'in ayağına taban giren ve DARBEYİ gerçekleştiren adama sarı kart yok. Olsa kırmızı gelecek. Kazımın kaba etine taban giren adama sadece sarı kart. Lifleri parçalansa belki kırmızı olurdu.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Romaşenko'ya hakeme el hareketi ile tepki verdiği için ilk harekette daha sarı kart verdi aynı hakem Guiza'ya aynı harekete tepki vermedi üstelik 10-15 saniye boyunca Kazım itiraz etti.
Hakem dersek bunları da görmemiz gerekir. Profesyonel hakem olmadığı takdirde birbirimiz çok yeriz biz.
Ayrıca Romaşenko'nun sarısı varken orta alandaki pozisyonda Alex'i biçmesini nasıl sarı kart olarak değerlendirmez anlamak mümkün değil bu adamı.
O zaman al Fenerbahçe taraftarı kadar Lig Tv aboneliği maçların her hafta banko yayınlansın , koyulur bir Bursaspor yorumcusu bu kadar basit.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alican nerede demiş bir Fenerbahçe taraftarı Lig Tv ile Guiza alakasını lütfen gösterir misin?
Yapma yahu bir kerede işe Galatasaraylı Alican olarak değilde sadece Alican olarak bak ve yorumla.
Last edited by JunkChorn : 07.Ocak.2009 at 23:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tamam biizm belki Fenerbahçe kadar seyircimiz yok ama en azından TSL'nin çok üzerinde bir taraftarımız var. O zaman diğer takımların seyircisi, izleyeni falan yok ligden ihraç edelim bunları.
Ne fanatikligi ya , o yorumdan önce Batuhan'ın bir yorumu vardı o yoruma karsılık bu yorumu yapmıstım maç başlamadan , bu olaylar tek size olmuyor ki .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yahu Allah aşkına ben ne dedim sen ne dedin?Lütfen çarpıtma olayı.
Mesele Fenerbahçe'nin Bursapor'un çok taraftarı olması değil.
Ben diyorum ki; Lig Tv'den Fenerbahçe taraftarı kadar sizde alın , ardından maçlar her hafta canlı verilsin.O zaman ancak Bursasporlu yorumcu verilebilir.
Hangi takımı az seyircisi var diye aşağıladım? Lütfen..
Yok ben aşağıladığı söylemek istemedim. Öyle bişi dediysem de özür dilerim. Aslında taraftarı olmayan takımları göndersek iyi olacağını düşünüyorum.(Hacettepe - İ.Belediye gibi)
Neyse konu dağılmasın.
Bursasporun Mustafa Sarpla girdiği bir pozisyon haricinde bir poziyonu yok. Fenerbahçenin etkili olduğu duran toptan bulduğu bir gol ve kontra atak bir golü var.
2.golde Ömer - İbrahim ikilisinin hatası var. Carlosu karşılamalılardı diye düşünüyorum geri çekilme yerine.
Tüm Beşiktaşlılar,Fenerbahçeliler,Galatasaraylılar ( şikayetçi mi emin değilim ) hep beraber olup digiturk'leri iade etsek aslında süper ders olur.
Maçı izlemedim ancak Fenerbahçe kazanmasını bilmiş Tebrikler![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maçı izlemedim fakat,kazanan taraf F.bahçe olmuş,
Tebrikler,
Türkiye Kupası'nı çeyrek finale kadar önemsemiyorum.
2009'a galibiyetle başladık,güzel bir galibiyet oldu.
R.Carlos'un golü güzeldi,Eskişehir'i de yenip çeyrek finale rahatça çıkarız.