Altay
Galatasaray
Beraberlik
Yedek agırlıklı bir kadro ile cıkacagımızı düşünüyorum. İzmir'de iyi bir taraftar önünde oynayacagız. Galip gelir, turlarız diye düşünüyorum.
Bende yedek agırlık bir kadro ile çıkacagımızı düşünüyorum Serkan a ve Ferdi'ye İnşallah şans verilir ve kendilerinin güzel oyunları ile galibiyete uzanırız diye düşünüyorum
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Artık gençlere şans vermeli SKİbbe.. bıktım yav gençlere önem veriyormuş nerdeeeeeeee
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yedeklere yer verecek de yedekler de yedek gibi değil kiyedek kadroyla çıkıyorum dese adamlara hakaret olur...
Çok pahalı biletler ucuz olsa belki giderdim ama.
Altayın bir süpriz yapması geçiyor gönlümden ama zor
Atlay'a iddaa'da çifte şans verdiğim için doğal olarak bu maçta Galatasaray'ın kazanmasını istemiyeceğim. Ama görünen köy kılavuz istemez. Galatasaray maçın açık favorisi. Galatasaray'ın yedek ağırlıklı kadro ile çıkacağı için Altay'ın bir süpriz yapma ihtimali var. Özellikle küçük ekonomiye sahip olan takımların bu kupa maçlarında kazandıkları taktirde aldıkları para onları çok rahatlatıyor. Bu nedenle Altay için bu maç maddi olarakda önemli. Altay'ın süpriz yapmasını bekleyeceğim.
Şimdi stadın önünden geçip eve geldim, kandıramadım arkadaşları maça gitmek için. Hem pahalı biletlerden hem de Galatasaray'ın yıldızlarının olmamasından pek istekli değildi çevremdekiler.
Altay'ın sürpriz yapabileceğini düşünüyorum. Maçın favorisi Galatasaray elbette, erken gol bulurlarsa farka bile gidebilirler. Ama Altay'da çok küçümsenecek bir ekip değil.
"YÜCE ATATÜRK"
Maça bakmayacaktım ama bizim yan komşu 11'de başlamış maça. Şimdi izlemezsek ayıp olur.Ali Ölmez, sol kanatta oynuyor, siz de ilgiyle izleyin.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
1.
Aykut
55.
Sabri
76.
Servet
5.
Meira
22.
Hakan Balta
14.
Mehmet Topal
8.
Barış
18.
Ayhan
66.
Arda
15.
Milan Baros
99.
Ümit Karan
İlk on birimiz Laubali oyuna başladık , İnşAllah kazanırız önemsiz maç olsada hedef 3 puan olmalı
Altay'ı Baros ve Arda ile bunalttık , rakibimizde tek etkili olarak gördügüm isim Tiago golü buluruz İnşAllah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Altay golü attı jenereklik bir gol Şehmus'tan ..
Last edited by Alicanfmfan : 08.Ocak.2009 at 21:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Cok guzel bir gol atti Altay..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Böyle futbol mu olur sakatlamak için ugrasıyorlar , kim topu alırsa alsın bizden direk yerde ayıp ya futbol oynayalım...
Meira'nın kafası üst direkte patladı...
skor nedir beyler?
1-0 önde Altay ilk yarıda son dakikalar..
Baros yine direk hayda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Altay cezasahası içine kamp kurduk şans yanımızda olsa gol atarız![]()
Last edited by Alicanfmfan : 08.Ocak.2009 at 21:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Altay müthiş ballı![]()
2. yarı kilidi acar galibiyeti alırız diye düşünüyorum...
of of neler kaçıyor yahu![]()
Skor nedir? (:
Last edited by World Hollow o1 : 08.Ocak.2009 at 22:26 Reason: değişiklik.
Ümit Karan olmayan kredisini iyice düşürmeye çalışıyor . '' - '' lere düşürüyor
Ahanda Altay yenıyormus![]()
Son 15 dakika ...
Hakem mutlak golü önledi..(:
Penaltı kullanıyoruz.Haydi Baros...
kedi kaymak yemedi![]()
Penaltıyı kaçırdık...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1-1 Yaser Yıldız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu Altay'ın kalecisi Gökhan ne ballı , arkadaş ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milan Baros 89 da 2-1 yaptı...
Last edited by Alicanfmfan : 08.Ocak.2009 at 22:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)