bundan daha bal bi gruba da düşemezdin zaten![]()
bundan daha bal bi gruba da düşemezdin zaten![]()
dostum çok ballısın inş. bu balın devam eder![]()
Uhhh Uhhh Uhhhh Takımlara bak Bal dök Yala ya Sakın Kim vurduya gitmedikkatli ol yinede
![]()
Sicey Ne şom ağızlısın![]()
![]()
Avrupa'da ilk maç kazaya kurban gittim dediğin gibi
)
hangi verdiyonda oynadığını bilmiyorum ama şu isimleri bi araştır. çok işine yarayacaklar emin ol
mustafa bilgin -MC (İst. büyükşehir de olabilir)
nazım namlı -DC/MC(takımı aklımda değil)
bu ikisi 16-18 yaş arası süper yetenekler. mustafa'yı 21 yaşında 16 milyon euro'ya betise vermiştim ben
tebrikler, güzel sonuçlar özellikle de partizan![]()
Arkadaşlar Eduardo Costa gitmek istiyor.Sizlerden dmc oyuncu önerilerinizi bekliyorum.DMC yıldız arıyorum.Süper oyuncu olmalı mutlaka.)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Genç milli takımlarada bakıyorum
Last edited by emre80 : 29.Ocak.2009 at 23:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İlk aday Walter Gargano/Napoli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bişey daha soracam dmc alırken hangi özelliklere dikkat etmek lazım ??
Last edited by emre80 : 30.Ocak.2009 at 00:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tackling Posetioning Marking Composure Heading'te 10 üzeri olursa iyi olur. Technique'te 10 üzeri olsa iyi olur. Birde fiziğinde belli bir açık olmamalı. Hız ve hızlanması 10 üzeri diğerleri 13 üzeri olsa iyi olur.
çok sağol dostum.çok yararlı oldu bu bilgilerin
2. Aday ---Pablo Ledesma
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3. Aday Nikola Drincic
Last edited by emre80 : 30.Ocak.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
benden de birkaç tavsiye . .
1)Ruben De La Red
2)Garcia ( Real Madrid'te DMC )
3)Fernando Gago
4)Franco Zuculini . . .
işine yarayacağını umuyorum
gojko kacar(hertha bsc)
lars bender(1860 munich)
ever benega(barcelona) satışa koyuyor barca bunu
bunlar biraz tuzlu ama idare etcen. benega 6-7 diğerleri 10-11 civarında geliyo(euro)
Ruben De La Red
derim bende
Owen Hargreawes
Carrick
De La Red
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Para konusunda anlaşıyorumda Türkiye'ye gelmek istemiyolar.De La Red çok hoşuma gitti ama gelmiyo işte
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bi de bu benim asistan Tayfur Havutçu Ladesma konusunda sürekli uyarıyo beni.Ne diyo bilen varmı.Bazı oyuncuları alcağım zaman uyarıyo beni
Last edited by emre80 : 30.Ocak.2009 at 14:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Alberto Zapater hakkında ne dersiniz arkadaşlar ?
zapater çok yararlı olur bjkye alman ii olur
zapater cok iyi olabilir bencede.. ama sen genede biraz daha araştır..
de la red diorum başkada bişe demiyorum ben bjk maddi anlamda en sıkıntılı oldu zamanda de la redi aldım sanada al diorumm
çok güzel kariyer başlatmışsın tebrikLer acaba 9.2.0 yamasıylamı başladın.
Birde defansif oyuncu[dmc] istemişsin
MigieL veloso,Ever banega,Gökhan İnler bunların fiyatı konusunda emin degiLim ücreti fazla olabiLir..
EmmanueL sarki, Therry Racon ,Laurent Macquet,Paulsen Hangeland bence bunlardan 1 tanesi senin işini görür.
bodmer ıyıdır kardes bır de ramıres var cruzeıroda olması lazım
al mehmek ekiciyi kardeşim ya çatır çatır oynar![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok arkadaşlar 9.2.0 yaması değil.Yav bu dmc ler ne biçim herifler.Hiç biri gelmiyo.Şu anda Ledesma ile flört halindeyim.Ama Tayfur uyarıp duruyo neden uyarıyo bende anlamadım.De la red konusuna gelince madrid keşfetmiş.3. sezondayım biliyosunuz.Veloso Milanda.Aradıklarını bulamıyosun.Forza onur snn dediklerine bakacam.Ama 5 yıldız üstü yeteneği olsun istiyorum.En az 5 yıldız.Takımda güzel gidiyo.Yaw bu Tayfur neden uyarıyobeni Ledesma konusunda.Bi bit yeniği mi var acaba ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bodmer ofansif oynuyo.Ramires'i bende farketmiştim ama o da mc oynuyo.dmc de oynuyoda mc si kadar iyi değil.Mehmet Ekici ye de güvenemiyorum.Kalkamaz o görevin altından
Last edited by emre80 : 02.Şubat.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Euro Cup ' Ta ki Rakibim : Deportivo La Caruna
Gruptan 2. olarak çıktım.Saturn 1. çıktı.Çok iyi mücadele ettiler.İspanyollarla müthiş kapışma izllettirecez taraftarımıza
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçen sene Kayserispordan bedava aldığımız Mehmet Eren Boyraz'ı Fransa'nın Havre Athletic Club'a sattık.Uğur İnceman'a da arkadaş olur orada.Mehmet Eren bulunduğu süre içerisinde 8 maç formamızı giyip 1 gol kaydetti.Bu transferden tam 6 M YTL aldık.İyi para
![]()
Last edited by emre80 : 02.Şubat.2009 at 20:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mehmet Eren'den açılan boşluğa Taner Taktak'ı transfer ettik.Çok gözüme takılıyodu.20 yaşındakii orta saha oyuncusuna 5 yıllık sözleşme imzalattırdım.750 K YTL
![]()
Defansif orta saha oyuncusu Ramazan Şimşek 400 K karşılığında Beşiktaş'ta.Sakaryaspordan aldık.17 yaşında.Özelliklerini beğendim.Alt yapımıza transfer.Aşağıdaki oyuncuyuda tanımıyom. xD
![]()
Eduardo Costa sezon sonuna kadar takımda kaldığı için yerine bi dmc almadım.Sezon sonu inşallah..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şubat Ayı Ayın Futbolcusu
4 maçta 10 gol 8.50 ortalamasıyla Keirrison
Kasım ayının oyuncusu da Serdar Özkan seçilmişti..
![]()
Last edited by emre80 : 03.Şubat.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
9 maçta 1 beraberlik 8 galibiyet
çok iyisin maşallah![]()