Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 285 sonuç

Konu: Çok Sevdik Be Abi (Beşiktaş)

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

bundan daha bal bi gruba da düşemezdin zaten

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

dostum çok ballısın inş. bu balın devam eder

Uhhh Uhhh Uhhhh Takımlara bak Bal dök Yala ya Sakın Kim vurduya gitme dikkatli ol yinede

Sicey Ne şom ağızlısın Avrupa'da ilk maç kazaya kurban gittim dediğin gibi )

hangi verdiyonda oynadığını bilmiyorum ama şu isimleri bi araştır. çok işine yarayacaklar emin ol

mustafa bilgin -MC (İst. büyükşehir de olabilir)
    nazım namlı -DC/MC(takımı aklımda değil)

bu ikisi 16-18 yaş arası süper yetenekler. mustafa'yı 21 yaşında 16 milyon euro'ya betise vermiştim ben

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte özlenilen Beşiktaş ) 1. sıradayım )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by STRATOVARIUS View Post
    hangi verdiyonda oynadığını bilmiyorum ama şu isimleri bi araştır. çok işine yarayacaklar emin ol

mustafa bilgin -MC (İst. büyükşehir de olabilir)
    nazım namlı -DC/MC(takımı aklımda değil)

bu ikisi 16-18 yaş arası süper yetenekler. mustafa'yı 21 yaşında 16 milyon euro'ya betise vermiştim ben
    O oyuncular yok bende.İlk versiyon.değiştirmedim hiçç.
    Last edited by emre80 : 29.Ocak.2009 at 13:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

tebrikler, güzel sonuçlar özellikle de partizan

Arkadaşlar Eduardo Costa gitmek istiyor.Sizlerden dmc oyuncu önerilerinizi bekliyorum.DMC yıldız arıyorum.Süper oyuncu olmalı mutlaka. )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Genç milli takımlarada bakıyorum
    Last edited by emre80 : 29.Ocak.2009 at 23:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İlk aday Walter Gargano/Napoli
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bişey daha soracam dmc alırken hangi özelliklere dikkat etmek lazım ??
    Last edited by emre80 : 30.Ocak.2009 at 00:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tackling Posetioning Marking Composure Heading'te 10 üzeri olursa iyi olur. Technique'te 10 üzeri olsa iyi olur. Birde fiziğinde belli bir açık olmamalı. Hız ve hızlanması 10 üzeri diğerleri 13 üzeri olsa iyi olur.

çok sağol dostum.çok yararlı oldu bu bilgilerin

2. Aday ---Pablo Ledesma
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3. Aday Nikola Drincic
    Last edited by emre80 : 30.Ocak.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

benden de birkaç tavsiye . .
    1)Ruben De La Red
    2)Garcia ( Real Madrid'te DMC )
    3)Fernando Gago
    4)Franco Zuculini . . .
    işine yarayacağını umuyorum

gojko kacar(hertha bsc)
    lars bender(1860 munich)
    ever benega(barcelona) satışa koyuyor barca bunu

bunlar biraz tuzlu ama idare etcen. benega 6-7 diğerleri 10-11 civarında geliyo(euro)

Nesil
    2003
    Yer
    elazığ

Ruben De La Red

derim bende

Owen Hargreawes
    Carrick
    De La Red
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Para konusunda anlaşıyorumda Türkiye'ye gelmek istemiyolar.De La Red çok hoşuma gitti ama gelmiyo işte
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bi de bu benim asistan Tayfur Havutçu Ladesma konusunda sürekli uyarıyo beni.Ne diyo bilen varmı.Bazı oyuncuları alcağım zaman uyarıyo beni
    Last edited by emre80 : 30.Ocak.2009 at 14:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Alberto Zapater hakkında ne dersiniz arkadaşlar ?

zapater çok yararlı olur bjkye alman ii olur

zapater cok iyi olabilir bencede.. ama sen genede biraz daha araştır..

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

de la red diorum başkada bişe demiyorum ben bjk maddi anlamda en sıkıntılı oldu zamanda de la redi aldım sanada al diorumm

çok güzel kariyer başlatmışsın tebrikLer acaba 9.2.0 yamasıylamı başladın.

Birde defansif oyuncu[dmc] istemişsin

MigieL veloso,Ever banega,Gökhan İnler bunların fiyatı konusunda emin degiLim ücreti fazla olabiLir..

EmmanueL sarki, Therry Racon ,Laurent Macquet,Paulsen Hangeland bence bunlardan 1 tanesi senin işini görür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bodmer ıyıdır kardes bır de ramıres var cruzeıroda olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

al mehmek ekiciyi kardeşim ya çatır çatır oynar

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yok arkadaşlar 9.2.0 yaması değil.Yav bu dmc ler ne biçim herifler.Hiç biri gelmiyo.Şu anda Ledesma ile flört halindeyim.Ama Tayfur uyarıp duruyo neden uyarıyo bende anlamadım.De la red konusuna gelince madrid keşfetmiş.3. sezondayım biliyosunuz.Veloso Milanda.Aradıklarını bulamıyosun.Forza onur snn dediklerine bakacam.Ama 5 yıldız üstü yeteneği olsun istiyorum.En az 5 yıldız.Takımda güzel gidiyo.Yaw bu Tayfur neden uyarıyobeni Ledesma konusunda.Bi bit yeniği mi var acaba ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bodmer ofansif oynuyo.Ramires'i bende farketmiştim ama o da mc oynuyo.dmc de oynuyoda mc si kadar iyi değil.Mehmet Ekici ye de güvenemiyorum.Kalkamaz o görevin altından
    Last edited by emre80 : 02.Şubat.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Euro Cup ' Ta ki Rakibim : Deportivo La Caruna

Gruptan 2. olarak çıktım.Saturn 1. çıktı.Çok iyi mücadele ettiler.İspanyollarla müthiş kapışma izllettirecez taraftarımıza
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Geçen sene Kayserispordan bedava aldığımız Mehmet Eren Boyraz'ı Fransa'nın Havre Athletic Club'a sattık.Uğur İnceman'a da arkadaş olur orada.Mehmet Eren bulunduğu süre içerisinde 8 maç formamızı giyip 1 gol kaydetti.Bu transferden tam 6 M YTL aldık.İyi para

Last edited by emre80 : 02.Şubat.2009 at 20:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mehmet Eren'den açılan boşluğa Taner Taktak'ı transfer ettik.Çok gözüme takılıyodu.20 yaşındakii orta saha oyuncusuna 5 yıllık sözleşme imzalattırdım.750 K YTL

Defansif orta saha oyuncusu Ramazan Şimşek 400 K karşılığında Beşiktaş'ta.Sakaryaspordan aldık.17 yaşında.Özelliklerini beğendim.Alt yapımıza transfer.Aşağıdaki oyuncuyuda tanımıyom. xD

Eduardo Costa sezon sonuna kadar takımda kaldığı için yerine bi dmc almadım.Sezon sonu inşallah..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şubat Ayı Ayın Futbolcusu

4 maçta 10 gol 8.50 ortalamasıyla Keirrison

Kasım ayının oyuncusu da Serdar Özkan seçilmişti..

Last edited by emre80 : 03.Şubat.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

9 maçta 1 beraberlik 8 galibiyet
    çok iyisin maşallah

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri