Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Oyundan Eskisi Kadar Zevk Alıyor Musunuz ?

  1. #31
    Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka
    Yaş
    41
    Mesajlar
    67

    Default

    Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bence gelişmeler ihtiyaclarıma karşılık olmadı ve bu yuzden oyundan pek keyif alamıyorum.Bu oyun 2-3 sene once cıkmış olsaydı 'efsane' bir oyun olurdu hepimiz için ama teknoloji acayip gelişti oyunlar o kadar gelişti ki Fm serisi bu gelişmelere kesinlikle ayak uyduramadı.Artık biz de daha açgözlüyüz daha fazla şey istiyoruz çünkü diger oyunlarda görüyoruz ki inanılmaz şeyler yapılmış.Mesela yarış simulasyonlarında hakikaten arabanın içinde gibisiniz ya da pes2009 da paslar kontroller o kadar gercekçi ki uzaktan gercek maç mı oyun mu belli bile olmuyor.Ama maalesef Fm bana 'gercek bir teknik direktor' hissi veremiyor.Çünkü ayrıntısı cok az geliyor artık bana.2-3 sene once mukkemeldi ama dedigim gibi teknoloji gelişiyor daha fazla şeyler istiyorsunuz Fm bunları veremiyor.Datasına lafım yok harika bir çalışma ürünü ama oyunun kendi için maç motoru için aynı şeyler soylemek anlamsız olur.Ayrıca motivasyon adına o kadar sınırlısınız ki bir sezondan sonra kendini tekrarlayan bir oyunla karşı karşıya oldugunuz için ister istemez sıkılıyorsunuz.Mesela bir soru:1 sezon boyunca butun absın toplantılarına katılabilme sabrını gosterebiliyormusunuz?Hep aynı sorular ve aynı yanıtlara futbolculardan aynı tepkiler.Bir futbolcunun Mentality'sini yuksek yaptınız diye skor 6-0 ken bile gidiyo kaleden topu alıyor ve santraya goturuyor.Kısaca Fm data olarak bekledigimden cok daha iyi ama oyun olarak bekledigimin cok altında çıktı.
    Güzel eleştiri. Umarım yapıcı olur.

  2. #32

    Default

    ordusporu aldım fakat taktiği bir türlü oturtamadım. 25. hafta oldu bank asya 1. ligte 17. sıradayım. neden boyle oluyor anlamadım.
    İnat ediyorum duzelir belki diye ama sezon sonunda bırakıcam sanırım. yada birakmadan kovucaklar beni

  3. #33

    Default

    Oyunda birşeyler eksik ama anlayamadım bende ne olduğunu. Sıkılıyorum artık oynarken, halbuki eski oyunlarda öyle değildi. Her yeni açtığım takım biraz daha heyecanlandırırdı beni ama bu sefer sıkılıp kapatıyorum. Yarım yamalak 3D motoru, dengesiz oyuncu özellikleri (özellikle bazı liglerin ve takımların) oyunun zevkini kaçıran özellikler diye düşünüyorum.

  4. #34
    Nesil
    2007
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,153

    Default

    En azından 2008 kadar zevkli değil...

  5. #35

    Default

    ben 2014 senesinde romadayım ama 1 aydır açmıyorum sıkıldım artık yeni oyun açtım bjk yeni transferler faln ama 1hazırlık maçı yaptım sonra kapadım eskisi gibi sarmadı. türkçe yaması çıktıktan sonra tekrardan başlıcam sanırım. fm 2008 de 2032 e kadar gelmiştim son 5 sezon falan sıktı ama oraya kadar gelmiştim 2009 da bukadar gidebileceğimi sanmıyorum

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •