Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 448 sonuç

Konu: Adres Değişti: "3. Durak Sevilla"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hayır o yönde bir transfer çalışmamız bulunmuyor şu anda. Transfer komitemiz tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor.
    Komite'de kimler var ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tanımıyorum, İspanyollar. Ben bir liste verdim ellerine, bir şeyler dediler ama anlamadım. İnşallah benim dediğim oyuncuları alırlar, başkaları gelmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi sevillada iyi bir kadron varmış burada başarılar dilerim

sakary Ali Misafir

Sevillada en fazla 10 maç sonra bakalım ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

La Liga 16. Hafta

Değişimin izleri belli oluyor. İlk maçımızda Palacio’nun 2 golüyle galip geliyoruz. Palop’tan alıp Serdar’a verdim kaleyi. Forvete, defansa ve orta sahaya takviyelerimiz olacak.

İspanya Kupası 5. Tur İlk Maç

Bu maçta yeni transferimiz Semih Şentürk ilk 11’de forma giydi ve maçın da ilk golünü kaydetti. Kendisini 6 aylığına kiraladık. Roma’da forma giyemeyeceğini biliyordum. Uzatma dakikalarında kaçırdığımız penaltı bize pahalıya patladı.

La Liga 17. Hafta

Galibiyete 90+4’de ulaştık. Bir sistemi oturtmaya çalıştığım bu dönemde kaybetmemek sevindirici. Bu karşılaşmada da bir yeni transferimiz forma giydi. Badara Sene;

Orta sahada güçsüzüz, başka takviyeler de yapmayı düşünüyordum ama anlaşamadık diğer orta saha oyuncularıyla.

İspanya Kupası 5. Tur 2. Maç

1-0 öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamadık. Bu sonuçtan dolayı oyuncularımı suçlayamam. Yeni bir takım olmayı planladığımız bu günlerde Afrika Kupası’na giden oyuncularımız sebebiyle sıkıntı yaşıyoruz. Bu maçta da hızını iyi kullandığı için transfer ettiğimiz savunma oyuncusu Pellerano ilk defa Sevilla forması giydi;

Kadroya derinlik katması açısından transfer ettik kendisini.

La Liga 18. Hafta

Çok üstün olduğumuz maçı 90. dakikada bulduğumuz golle kazanabildik. Yavaş yavaş takım oyunu oynamaya başlıyoruz. Ligde üst sıralara tırmanıyoruz.

La Liga 19. Hafta

Navas’ın sakatlanması bir nevi iyi oldu, onun yerine giren Mul galibiyet golünü attı. Çok süper olmasa da oynanan oyundan memnunum.

Ligde 6. sıraya yerleştik. Şampiyonluk imkansız biri görünüyor, hedefimiz ligi 2. sırada bitirmek.

Son transferimiz de Real Madrid’den Drenthe oluyor. O mevkide yer alan 2 oyuncumu da yetersiz gördüm.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serkan Roma kariyerinin akibeti ne oldu orayı takip edemedm

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İtalya bana biraz hafif geldi, sıkıldım orada, istifa ettim..
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ispanyada başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

başlangıç iyi olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

La Liga 20. Hafta

Deplasmanda zorlansak da puan çıkarıyoruz. Deportivo taraftarının bana sevgi gösterisinde bulunması hoşuma gitmedi değil. Semih burada da yavaş yavaş eleştirilmeye başlıyor.

La Liga 21. Hafta

Palacio’nun 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta Bibao’yu yeniyoruz. Capel’in disiplinsiz hareketleri onu gözümden düşürüyor. Kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz.

La Liga 22. Hafta

Ligin zayıf ekiplerinden Espanyol’u deplasmanda 2-1 yenerek üst sıralara doğru tırmanmayı sürdürüyoruz. Semih hala suskun.

La Liga 23. Hafta

Yine zayıf bir rakibe karşı oynuyorduk ve 2-0 öne geçtiğimiz karşılaşmada skoru koruyamamak beni çok sinirlendirdi. 3 gün sonra oynanacak Arsenal maçını düşünerek takıma çok tepki göstermedim ama bu maçı kazansaydık ligde 2. sıraya çıkabilirdik. Semih ligde de ilk golünü atmış oldu bu maçla.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç

Son 2 kupanın şampiyonu Arsenal karşısında pek şansımız yoktu tur için ama ilk maçı kazanmamız bizi umutlandırdı. Palacio gibi bir oyuncumuz olduğu için çok şanslıyız.

La Liga 24. Hafta

Real Madrid’i yenip aradaki farkı azaltmak istiyorduk ama başaramadık. Puan kaybından daha çok Palacio’nun 5 ay sahalardan uzak kalacak olması bizi üzdü. Kendi k endime nazar değdirdim adama.

La Liga 25. Hafta

Aslında fikstür şansım da vardı, kolay rakiplerle karşılaşıyorduk ama kazanamayınca avantaj olmuyor. Yine beraberlikle ayrıldık sahadan. Palacio’nun yokluğu Arsenal maçı öncesi alınan bu beraberlik, tur için işimiz çok zor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Palacio süper oynamış. Ama sakatlanması çok kötü olmuş. Neyse ki kadro bunu kaldırabilir. Bu arada Kanouté oynar mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kanouté'ye yer yer şans verdim ama nasıl performasn sergilediğini ssler göstersin.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maç

Tur neredeyse geliyordu. 90+2’de yediğimiz golle elendik. Üstelik rakibe hediye ettiğimiz bir goldü. Orta sahadan verilen pasa kimse müdahale edemedi ve kale önünde topla buluşan Eboue sadece topa dokundu ve ağlara yolladı. Bu hata olmasa istediğimiz sonucu alıp dönecektik İspanya’ya. Ayrıca şanssız bir maç oldu, 14. dakikada 2 oyuncu değişiklik hakkını da kullanmak zorunda kaldım. Tur gitti, şimdi lige konsantre olacağız.

La Liga 26. Hafta

3 puan önümüzde olan Villarreal ile oynayacağımız maç çok kritikti. Kmsan kaybetmeyeceksin düşüncesini uyguladığımız bir maç olacaktı aslında ama 90+2’de Migliaccio’nun güzel golüyle 3 puana ulaştık. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda en çok sevindiğim gol oldu.

La Liga 27. Hafta

Sın sırada yer alan Celta’yı kendi kalelerine attıkları golle geçiyoruz. Farklı skorlar alıp hem camiayı hem de kendimizi bir süre rahatlatmak istiyoruz ama olmuyor bir türlü.

La Liga 28. Hafta

Semih en sonunda beklenen patlamayı yaptı ve attığı 2 golle bize 3 puanı kazandırdı. Zorlu bir periyoda giriyoruz, en az kayıpla atlatmak hedefimiz.

La Liga 29. Hafta

Valencia deplasmanında kaybediyoruz. Kazanıp rakibimizin üzerinde yer almak istiyorduk. Şimdi Racing ve ardından Barcelona ile oynayacağız. Çok önemli 2 maç.

Ligde 4. sıradayız, ama şu 2 haftada yaşayacağımız kayıplarla alt sıralara düşebiliriz;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok berabere kalıyordun neyse ki son maçlarda toparlanmışsın

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yalnız Barcelona farkı çok açmış Serkan abi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Serkan daldan dala konuyorsun bir yerde dinlen yahu İtalya zaten çok sıkıcı bir lig bende hiç sevmem İspanya seçimi doğru olmuş bence Semihi bir hamama gönder seni o yakıyor bak Senden seneye ŞL kupası bekliyorum, bu senede 9/9 yapıp 2. olacaksın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Barcelona'ya yetişmek artık imkansız zaten. Felsefemiz yenemiyorsan yenilmeyeceksin.

Semih böyle giderse sonu fena. Milli maç arası verilsin, beraber Türkiye'ye geleceğiz. Rehabilitasyona.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Karşıyakada bildiğim güzel bir masaj salonu var, iyi gelir Sıkılmışsınızdır siz gurbette şimdi biraz gevşersiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ligde 4. sıradayız, ama şu 2 haftada yaşayacağımız kayıplarla alt sıralara düşebiliriz;

Beter ol

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Semih de zaten İzmirli, bakalım yapacağız bir şeyler.

Ligi 2. bitireyim de görün Emre bey.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

evet evet bitirebilirsiniz katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Valencia maçını kaybettikten sonra Racing maçını 2-0 kazanıyoruz. Barcelona maçında iyi oynasak da Messi’yi durduramayarak seyircimiz önünde kaybediyoruz. Bu kayıp normal çünkü Barcelona’ya herkes kaybediyor ama asıl rakibimiz olan Betis maçında puan bırakmamız ilk 2 şansımızı öldürdüğü gibi 3.lük şansımızı da zora sokuyor.

Defansa önlem alarak bazı değişiklikler yapıp, önce gol yememeyi düşündüğümüz 2 maçta gol atmakta da sıkıntı çektik. Ve bu 2 maçta da bıraktığımız 4 puan ile 3. olma hayallerimiz de suya düştü. Zayıf rakipler karşısında kazanarak 5. sıradan 4. sıraya çıkmış olduk. Hedefsiz kalmış Zaragoza deplasmanında aldığımız mağlubiyeti hiç beklemiyordum ve son haftaya girilirken 5. sıraya geriledik, şampiyonlar ligi şansımızı zora soktuk.

Son maçta henüz sakatlığı tam atlatmayan ve 2 ay daha tam performansına ulaşamayacak olan Palacio’yu da maç kadrosuna aldım. Semih’in erken bulduğu golle rahatladık, ardından Fazio’nun golleriyle farkı açtık ve Palacio’yu aylar sonra sahaya sürdüm. Sezon sona ererken moral olması ve yeni sezona daha hevesli hazırlanması için aldım oyuna. Kendisine gol attırmak için uğraştık ama olmadı. Karşılaşmayı 3-0 kazandık.

Taraftar kötü başlanmış sezonu galibiyetle tamamladığımız için mutluydu ta ki Betis maçının skorunu duyana kadar. 4. sırada bulunan Betis son maçını kaybediyor ve biz aldığımız galibiyetle 4. sıraya çıkarak Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanıyorduk.

Takımı 12.likten alıp Şampiyonlar Ligi’ne taşıdığım için görevimi layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum.

Şimdi ise değişim zamanı. Öncelikle kadroda yer alan yaşlı oyunculardan kurtulacağız, sonra da taktiğimize uygun genç, gelecek vaad eden oyuncuları aramıza katacağız. Semih’in kiralık sözleşmesi sona ermek üzere, son haftalarda gollerini atmaya başlamıştı, seneye tek forvet oynatmayı düşünüyorum ve iyi bir yedek bulursam Semih’i kadroya katmayacağım.

Ama belli olmaz, beni isteyen başka kulüpler çıkarsa Sevilla’yı da bırakabilirim…
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Tebrikler abi Sevila ile güzel günler geçirmişsin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi bir sezon olmuş.Seneye senin kurduğun kadroyla daha başarılı olursun ama şampiyonluk çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transfer dönemi hareketli geçti. Geleceği parlak birkaç genç orta saha oyuncusu aldık. Bu sezon onları kullanmayı düşünmüyorum ama gelecek planlarımızda gelişme kaydedenler yer alacaktır.

Villa Pedro; henüz 16 yaşında. Hızı ve tekniği ile ön planda.

Gil Javier, 18 yaşında, gelişmeye başladı.

Enrico Diana, çok yönlü bir oyuncu, henüz 16 yaşında.

Bu 3 genç oyuncunun yanı sıra, gerçi diğer transferlerimiz de yaşlı sayılmaz ama bu 3 oyuncuyu bu sene oynatmayı düşünmüyorum. Sağ bek, kanat ve orta saha transferi öncelikli hedefimdi. İlk olarak Navas’a alternatif olabilecek Sisi’yi transfer ettik Recreativo’dan.

[IMG]http://img144.imageshack.us/img144/1989/51851126**4.jpg[/IMG]

Defansın sağı için de iyi bir tercih yaptığımızı düşünüyorum, Granth Taylor;

Serdar’ın yaşının ilerlemesi ve yeterince iyi olmaması da göz önünde bulundurarak kaleye de bir takviye yaptık, Viviano. Daha iyi bir kaleci alabilirdik, eğer performansı iyi olmazsa devre arası değişiklik yaparız.

Palacio’nun hazırlık maçlarında sakatlanması ile acil bir forvet transferi yaptık. Semih’i de 1 sezonluğuna tekrar kiralık, Palacio’nun yedeği ise Çinli forvet Feng,

Ve son bombamız orta sahaya. Bu transferi baştan düşünmemiştim ama orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliğimiz vardı. Bu yönde tercihi vatandaşımdan yana kullandım ve Nuri Şahin’i kadromuza kattık.

Ve genel olarak gelen gidenler,

Şu anda transferi kapatmış gibi duruyoruz ama taraftarımızın isteğine göre bir yıldız transferi de gerçekleştirebiliriz. Kasada 30 milyon Euro’luk transfer paramız var. Olursa yıldız bir oyuncu olmazsa da bu şekilde devam.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Bence yetersiz transferler olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Türk menejer vatandasını kayırmya devam edıyor!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımdan çok sayıda oyuncu gönderdim ama iskeleti bozmak takım uyumunu bozmak olurdu bu nedenle değişimi yavaş yavaş yapıyoruz. Kadro kaliteli zaten, eksikleri kapatıp, kadroyu derinleştirmek adına transferlerdi.

Ayrıca kayırma gibi bir durum söz konusu değil. Bakın Serdar’ı ve Semih’i yedekte bırakabiliyorum. Nuri’nin 11’de olması ise kalitesinden.

Hazırlık maçlarında pek parlak sonuçlar alamadık. Ama son hazırlık maçının istatistiklerini koyarak ne kadar şansız olduğumuzu görebilirsiniz;

Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi

Rakibimiz Spartak Moskova oldu ve turu geçerken zorlanmadık. Nuri cezası sebebiyle 2 maçta da forma giymedi. İlk resmi maçına ligde çıkacak. Deplasmanda yeterli skoru elde ettiğimiz için içeride fazla zorlamadık. Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldık.

Şampiyonlar Ligi’nde kuralar çekildi. 2. torbadan girip kötü bir kura çektik. Ama ilk 2 içerisinde yer alabiliriz. Fenerbahçe ve Galatasaray da zor kuralar çekti diyebiliriz.

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Bu sezon çok zor geçecek gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

La Liga 1. Hafta

İlk maçımıza Palacio hariç tam kadro çıktık. Zorlu Atletico Madrid maçını 2-1 kazanarak sezona galibiyetle başladık. Feng’in performansı beni mutlu etti. Attığı gol ona moral olmuştur.

La Liga 2. Hafta

2. hafta maçını da evimizde oynadık ve bu maçtan da galibiyetle ayrıldık. Yeni sisteme alışma sürecinde bazı sıkıntılar yaşıyoruz.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 1. Maç

Bu farklı galibiyete ihtiyacımız vardı. Capel maça damga vuran isimdi. Feng’in yine gol atması doğru bir transfer olduğu konusunda memnuniyetimiz arttırdı.

La Liga 3. Hafta

Bu maçtan sonra istifayı bile düşündüm. Deplasmanda 2-0 öne geçiyorsun ve buradan maçı kaybediyorsun. İlk devreyi 2-0 önde kapattıktan sonra 55. dakikada durum 2-1 oldu, 81 ve 86. dakikada gelen gollerle de maçı 3-2 kaybettik. Bir de yaşadığımız sakatlıklar da tuz biber ekti.

La Liga 4. Hafta

Yaşadığımız 4 sakatlığın ardından 3 gün sonra eksiklerle çıktığımız Barcelona deplasmanında kazanmak imkansızdı. 1-0 bitmesi de bizim açımızdan sevindirici bir durum oldu.

La Liga 5. Hafta

2 haftadır kaybediyorduk ve bu maçı kazanmak çok önemliydi. Maçı kazandık ama yine sakat verdik, üstelik 3 tane.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. Maç

Evimizde bu maçı kaybedeceğimiz hiç planlarımız arasında yoktu. Evimizde kaybedersek gruptan çıkmak zor olacak.

La Liga 6. Hafta

Kolay bir deplasmanda rahat kazanıyoruz. Palacio sakatlığı atlattı, takıma almalı yavaş yavaş.

La Liga 7. Hafta

Maçı 1-0 kazandık, maçın tek golü Feng’ten geldi. Onu çıkarıp Palacio’yu alamadım, iyi oynayan oyuncuya hakkını vermek gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar Real Betis için rival kuküp sevilla sanırım nasıl gidiyor betis maçları ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Mesaj Yetkileri