Kadromuz
Umarim basarili olurum... (=
Kadromuz
Umarim basarili olurum... (=
Başarılar Baran sana tanıdık bir takım![]()
Başarılar Baran...
Başarılar..Forza İbiseviç
![]()
vay vay vay..
Kariyer Fatihi'nin son durağı Hoffenheim..Başarılar kardeşim ..İyi kadro var birazda takviyeyle ilk 3'e atarsın kendini..
Başarılar, Baran abi![]()
Baran kümeye kümeye kümeye
GocaoğLan başarıLar (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hazirlik maclari
Transferler
Almanya Kupasi 1.tur maci
![]()
Silva bana gelmek istemdi alamdım onu Arneye yöneldik bizde transferlerde iyi tekrar başarılar.
Ligde oynadigimiz ilk 6 maci da kazandik, rakiplerimiz bol bol puan kaybedince biz de rahatca liderdik koltuguna oturduk. En yakin takipcimiz olan Frankfurt'un 5puan önündeyiz.
Lig Tablosu
Almanya Kupasi 2.turunda Fürth'ü penaltilarla gectik. Tamamen yedek kadroyla ciktigimiz macin ilk yarisinda 2-0 geriye düsünce, mecburi degisiklikler yapip, maci penaltilarla kazandik.
![]()
Başlığın Türkce tercümesini istiyorum özel mesajla olur,msnden olur fark etmez
basarılar kardesım...
Şuraya bak münih'le Bremenin hali harap bizde adamalr yenilmiyor ya bu nasıl oyundur![]()
Başarılar Baran , Başlıgın Türkçe Çevirisiini İstiyoruz...![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Son kısım "Biz 1899 Hoffenheim'ız." baş kısmı da "Umut bizim adımızdır. olabilir ama Heim isim demek değil ev, yurt demek
Bu arada başarılar Baran...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Güzel bir kariyer oldu. Bayern Münih, Leverkusen, Schalke gibi takimlar cok puan kaybi yasayinca, sampiyonluk rahat geldi ...
Güzel bir performans...
Çok malubiyet olmuş Baranı geccem galiba sıralamda
Cok sanssiz maglubiyetler aldik. Üstün oynadigimiz maclarda rakipler 1 kere gelip, atip kapaniyorlardi. Bu yüzden 3 mac falan yenildik.
Ama yine de 2 kupayla tamamladik sezonu.
Süper bir sezon geçirmişsin.
5 mesajda sezonu bitirmişsin bu ne hız yavaş birazilk mesajı okudum sonra sonuncuyu baktım şampiyonsun sona bidaha baktım baştan sona okudum hala şoktayım
![]()
Football is simple,but Football Manager is not