TKL'den sonra TKEL'de de kariyerimizi inşallah güzel bir şekilde tamamlayacağız.
TKL'den sonra TKEL'de de kariyerimizi inşallah güzel bir şekilde tamamlayacağız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar bol şanslar..
Madem fındık topluyorsun umarım hasat çok olur![]()
Bir Dost
Hellbells
Herkesi imeceye bekliyoruz
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tam bir devrimci ruhu var bu adam da, benden bulasti.Köylülerle, ciftcilerle beraber Bundesliga'da devrim yapacak.
![]()
Köye yıldız yağmuru
Juan Roman Riquelme
Fernando Gago
Oscar Cardozo
Paulo Ferreira
Vicente
Mosquera
Tom De Mul
Razvan Rat
Javier Portillo
Gidenler ; Obasi (10mn euro-Tottenham'a)
O ne be hocam yuh yani o kadar adamkesin götürürsün işi sen bu heriflerle D:
BaşarıLar gocaoğLan![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Mükemmel transferler. Ligte iyi bir sonuç alırsın artık Murat Abi
kariyerini okumak için sabırsızlanıyorum![]()
başarılar
Tüm maçları birliktel eklediğim için ara transferleri de buraya yazayım.
Gelenler ; Ramires (Cruzeiro 6mn euro), Papa Gueye (Metalist-4.50 Mn Euro), İlsinho (Shakthar-Wellington takas)
Gidenler ; Ramazan Özcan (Fenerbahçe 1mn euro), Paulo Ferreira (Porto 3mn euro), Fernando Gago (Juve 10mn euro), Carlos Eduardo (Lazio 6mn euro), Jaissle (Shakthar 2.5mn euro)
Bundesliga
Almanya Kupası
Sezon Sonu Kadro
![]()
Ne yapmışsın Murat abi ?![]()
Tebrikler Murat süper bir sezon olmuş zaten transferlerden belliydi sezonun iyi olacağı 1. olursun heralde 2 malubiyet yenilgi yok![]()
Valla alabileceğimiz 2 kupayı da aldık.İstatistik tablosunuda ekliyorum ama bu kariyere ben devam edeceğim.Çünkü 1'e aldığım oyuncuyu 4'e satıyorum ve yeni yeni yıldızlar alıyorum.Buna devam edersem tüm dünyayı toplarım takıma söyleyeyim
2 malubiyet yenilgi yok demişin2 mağlubiyet,beraberlik yok olcak
Bir de kadrom gerçekten çok müthiş olmuştu.Şampiyon olamasam atacaktım kendimi![]()