Fenerbahçe Kazanır
Berabere Biter
KocaeLispor Kazanır
Emre-Volkan cezalı sakat Deivid de büyük olasılıkla forma giyemeyecek kadronun şöyle olacağını düşünüyorum..
Fenerbahçe
V.Babacan
G.Gönül
Edu
Lugano
R.Carlos
G.Emreciksin
Deniz
Selçuk
Uğur Boral
Alex
Semih
Maç içinde iyi futbolla kazanacağımızı düşünüyorum.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Ben OLsam Semih-Güiza ile başardım maçı..Ama yine tek forvetiz..
Emre yerine Abdülkadir oynarmı acaba
Hiç sanmam ama bi umut edelim.
Emre yokluğunda Çift forvet başlarız. Yada Güiza Tek forvet, Semih arkasında, Alex ortasahada.
Tahkim kurulu yarın 13.30'da Fenerbahçe'nin Emre için yaptığı itirazı değerlendirecekmiş. Ceza kaldırılmazsa tahminim Selçuk oynar Emre'nin yerine. Fakat Selçuk Emre'nin yaptığı işi yapamaz. Kocaelispor son haftalarda yükselişte olsa da Kadıköy'de farklı bir galibiyet alırız diye tahmin ediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
neden olmasın ki
haydi taner gulyeriii![]()
Bir 5 gol de Fenerbahçe yer mi?
3 maçtır kazanıyoruz diye bir mutluluk tablosu görmeyelim beyler! İki hafta sonra Guiza takıma döner, Semih kesilir, Emre sakatlanır ve işler bozulmaya başlar.
Fenerbahçe bu kazansa da hala yapılacak çok iş var.
Bu maçlar çok önemli, derbiye kadar kazanıp, derbide kaybetmeyerek zirveye daha da yaklaşabilir belki de lider olabiliriz.
Emre'nin cezasının kalkmasını bekliyorum ama kalkmazsa Aragones Deniz için aslında daha önde daha iyi oynayabilen bir oyuncu ama Selçuk'un sakatlığında defansın önünde de iyi performans sergiliyor demişti, bu nedenle Selçuk önünde Deniz şeklinde bir orta saha olabilir.
Deivid oynayamayacak yerine Güiza'yı değil Gökhan'ı düşünmesi de iyi. Kocaeli Galataasaray maçının rehavetine girerse bu maçı rahat alırız diyorum
"YÜCE ATATÜRK"
rehavete giricek durumda değiliz,düşme hattının üzeriyle 5 puan fark var
ilk 11 imizde belli oldu
kılıçarslan
ross-muhammet-sadıgov-ergün
adem-nsumba-levent-hacıoğlu
akeem
taner
tarihimizde ligde deplasmanda yenemediğimiz tek takım fb olsada,16.25 treniyle hareket ediyoruz kadıköye
Ummadık taş baş yarabilir.Kocaeli'den ümitliyim.Taner'den gol veya goller bekliyoruz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Carlos'un 2. dakikada attığı golle 1-0 öndeyiz. Pek iyi oynadığımız söylenemez, Emre'nin eksikliği hissediliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kocaeli geçen macın rövansını alıcaktır 90+'larda gol bulurlar ve 1 puan ile dönerler![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
1-1 oLduu....:!!!
İyi oyunundan ve aldığı bir puandan dolayı tebrik ediyorum Kocaelispor'u.
Tebrikler Kocaeli, şimdi puan alma sırası bizde.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Kocaeli içeride dışarıda kaybetmiyor. 3-4 maç daha performansını devam ettirirebilirse ligde kalabilirler . . .
Maçın hakkı beraberlikti.Kocaeli çok iyi mücadele etti,tebrikler Körfeze.Bu maçın rehavet içinde geçeceği belliydi.Şampiyonluğu istiyorsak kazanma arzusunu sahaya yansıtmamız gerekiyor.
Bugün iyi değildik gerçekten.Emre'nin cezasının ardından ortasahanın sekteye uğraması etkili oldu.İyi oynamamıza rağmen Deniz ve Lugano takımın ayakta kalan oyuncularıydı.
Bugün şunu konuşmamız gerekiyor.Fenerbahçe takımında bir Tuncay Şanlı vardı.Oynardı ya da oynamazdı fakat kimse ona mücadele etmiyor diyemezdi.Aynı şekilde Mehmet Aurelio da öyle.Artık günümüz futbolu mücadele futbolu,forman için,kazanmak için mücadele edeceksin.
Kazım,Guiza,Josico bu oyuncular tamamen bitirmişler artık ligi.Sahada varlarmı yoklarmı belli değil.Hadi iyi oynamanız şart değil bari aldığınız paranın hakkını verin yahu.
Gökhan Gönül,Lugano ve Deniz.Bugün formasının hakkını veren oyunculardı.Fakat ben bu oyuncuların arasında Lugano'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum.
Diego Lugano.Bugün sahada 11 futbolcu ile birden mücadele etti.Geldiği ilk günden bu yana iyi oynadı veya kötü oynadı fakat kimse ona mücadele etmedi diyemez.Bu takımda sözleşmesi uzatılacak ilk oyuncu Lugano'dur.Eğer bir oyuncu sahada başının yarılmasına rağmen hala mücadele etmek,kazanmak için savaşıyorsa helal olsun o oyuncuya.
11 Diego Lugano istiyoruz biz.Ne şampiyonluk,ne de kupa.
Bu formanın hakkını verenler asla yalnız kalmayacaktır.
Bir sözümde yönetime.Şampiyon oluruz veya olmayız.Fakat sezon sonunda Lugano'umuzu başka bir takıma kaptırırmamız bu taraftarı şampiyonluğun kaçmasından daha çok yaralayacaktır.
İlk gol ofsayt değil mi ?![]()
Maçın hakkı beraberlikti zaten.Tebrikler Kocaeli'ne.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ofsayttı doğru kocaelinin golü !!!!
Kocaeli çok iyi mücadele ediyo inşallah düşmez ikinci yarıdaki oynuyla haketmiyor
Lugano ofsaytı oluşturmak için hareketlenmedi ama arkadaki oyuncu ofsaytta değil, o daha önce hareketleniyor topa. Rıdvan Dilmen'de öyle yorumladı. Bence ofsayt yok.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Maçın hakkı buydu. Kötüydük.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ofsayt yok Kocaeli'nin golünde Lugano bozuyor ofsaytı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gollerde bişe yoktu.Maça gelince kötüydük kötü olmamızdaki sebepte hala futbolcuların maç seçmesi bence.Bir Kayserispor - Sivasspor maçına bakışlarıyla Kocaelispor maçına bakışları aynı olmuyor maalesef fakat bilmiyorlar ki her geçen gün kaybedilecek puanın telafisi azalıyor..
Karaktersizler ordusu![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Deniz Barış'ı gerçekten tebrik ediyorum ve alnından öpmek istiyorum.Gökhan ve Lugano'da iyi mücadele etti.Ama diğerleri için konuşmak istemiyorum zira konuşursam pek iyi konuşmayacağım.