Antrenörleri unutmuşsun,urfadakiler ne öyle ya 7yıldız da parlıyo maşallah uzaydan gelmiş gibi antrenörler.gerçi urfanda genie ile süper bi adam buldum ama söylemiyim artık sana![]()
hakan mıydı bilmiyorum ama brezilyalı bi defanstı,yarın görüşürüz sen çıkıyosan bende oyuna gireyim biraz şampiyon oldum hoffe ile kamerun'un başına da geçtim dünya kupasında 2 de 2 gidiyoruz bakalım neler olacak hadi iyi akşamlar.
Cassio Lincoln .................................................. 19,25 M ytl
Tobias Linderoth......................................... ....... 17.25 M Ytl
YazdıkLarım yanLış anLaşıLmasın ama bu iki oyuncunun bu kadar yüksek değere gitmesi biraz kafamı karıştırdı asLında
FenerbahçeyLede GaLatasarayLada oynadım bu oyunu ama hiç bu kadar uçuk fiyatta oyuncu satamadım iLk sezonda![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
:d VALLA SÜPER SATMIŞIN AGA SS GELSİN
Evet Arkadaşlar Şunu Söylemek İstiyorum
Ben Transferde OYuncu Satarken Bir Klübün İstedigi Rakamı Degilde Benim İstedigim Rakamı Önererek Klüblere Kabul Ettirmek İSteyenLErdenim. İyi Bir Oyuncumun Kelepir Bir Fiyata Gitmesine Karsı Cıkıyorum..
Bakınız Meira Baros. Keweli İstedigim Fiyata Satamadıgım İçin Kiralık Olarak Gönderdim.. Ve Sezon Sonu Büyük İhtimal İstedigim Fiyata Satacam da
Ve Sunu SÖyleyelim. Acın Galatasaray'la Bir Oyun Ve Deneyin.. Önerin Eger O Fiyata aLan OlMazsa Ben Daha Fm Oynamayı Bırakın Bi Yana Foruma Giriş Yapmayacagım..
24 ay Taksitli Sattıgım İki Oyuncumdan GElecek PArayı Başka Bir Transferde 24 Ay Kullandım O Kadar
eğer Halen Yok Hile Var Gibi Kuşkuda Kalırsanız En FAzla Size Sunu Söyleyebilirim. Gs İle Bir Oyun Acın Ve Oyuncuları O Fiyatlara Klüblere Önerin Herkes Görecek.. Oyunculara Ne Teklifler Geliyo..
HERKESİN YORUMUNA SAYGIM VAR AMA SUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM HİLE YAPSAM SİZİ DEGİL KENDİMİ KANDIRMIŞ OLURUM.. TMM HERKESİN AKLINDA MUHAKKAK BİR SORU İŞARETİ VARDIR PARASIZ BAŞLADIGI SEZONDA NASIL BU KADAR TRANSFER YAPTI DİYE AMA SUNU SÖYLEYİM SİMDİYE KADAR OYNADIGIM FM SERİLERİNDE HİÇ HİLEDEN YANA OLMADIM OLMAMDA SONUCTA FM BİR YASAM TARZIDIR VE BENDE BİR KAC AYDIR FM OYNAMIYORUM 2005TEN YANA OYNADIGIMDAN MIDIR NEDİR TRANSFERDE KURT OLARAK TABİR EDİLEN BİŞİY OLDUM CIKTIM...
İlginize Ve Alakanıza Tşk Ediyo Ve Ss atmaya Birazdan BaşLıyorum
Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Mart.2009 at 04:07
Büyük Şehir Belediye Sürpriz Yaptı![]()
Cimbom Ankaragücünü Samiyende Ezdi..
Cimbom Antebi Rahat Gecti
Arkadaşlar maçlarda cok pozisyon vermemizin tek sebebi yeni taktik sistemiyle oynatmam ve sistem hemen hemen oturdu sadece pozisyon vermeyi biraz daha düşürebilirsek cok süper bir taktik olacak.
Cİmbom Almanyada evinde gibiydi...
Dortmund'u birkez daha yenerek avrupada destansı bir zafer kazandık
Cimbom Es ese karsı zorlandı...
belkide kariyer hayatım boyunca en cok pozisyonu bu macta yedik![]()
Well Come To Hell
Cimbom Bursaya Gecit Vermedi
Cimbom Kupaya Adeta El Uzattı
iNönü De Zafer Bizim
Cimbom Kocaeli Sporu DA Rahat Gecti Ama Skordan Memnun Degilim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uefa Kupası 2. Eleme Turu..
Turu İstanbula Bıraktıkk. Turdan Umutluyuz
Leoparları Rahat gectik
İşte Müthiş Maç
Kimler Bu Sahada Gömülmediki.. ReaL Madridler BarcelonaLar Monaco Lar Hepsi Sıra Sıra Boyun Egdiler... SIra Aston Villa'daydı Oda Bası yerde Ardına Bakmadan Kactı Gitti ..
Cimbom ligde Rahat Oynamaya Devam Ediyor
Cimbom Sivası zorlanmadan Gecti
CimBom Mabedinde YEnilmiyor...
Rakip Chelsea
Uefa Kupası Ceyrek Finalii..
Ve Yine Sahnedeki Takım Galatasaray Sk.
Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Mart.2009 at 03:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arada bir puan durumunu da koy![]()
bi de sende de farkettim. bu penaltılar benim oyunumda çok fazla kaçıyor. yani galatasaray kaçırıyor. sen de bu sorunu yaşıyomusun? antrenmanlarda çalıştırmama rağmen düzelmiyor üstelik.
Hakan Baltayı Denemeni Öneririm o Zaman
Chelsea yi 2.MAc Deviremedik. Ama Turu Atladık SAnırsam![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yedek AgırlıkLı Cıktıgımız Chelsea Macı Öncesi
Gencleri Zorlanmadan GEcmeyi Başardık
Her Ne Kadar Zorlanmadan Desekte 90 Dakika Boyunca PC Basında Hop Oturup Hop Kalktıgım Bir mactı![]()
Ligin Bitimine 6 Hafta Kala Puan Durumu
İlk 15 Dakikada 3 GoL İzledigimiz Maçta ..
90. Dakikaya Girilirken Elendik Dedigim Ve KahroLDugum DAkikalarda Bitiş Düdügü Gelmeden Pandev'in Müthiş Golü İle Macı Yenilsekde KOpardık Her Ne Kadar Hayalide oLsa bu Tur BEni Hüzünlendirdi.. İşte Aslan Farkı. Hedefimiz Kupayı Almak Olacak Bundan Sonra Ndn Derseniz Chelsea Gibi Kupanın Kesin Favorisini Eledik
Uefa Kupası Yarı Finalinde Rakip Yine İngiliz..
Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Mart.2009 at 04:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Trabzonu Sahamız da Yenemedik.. ŞampiyonLuk Yolunda Darbe Yedik
Bu nasıl Bir Maçtır ANlatın Bana..
Rakibe Gol Olduk yagdık Fortis Tk da Finaldeyiz
Fortis Tk Fİnali
90+6 ???
vay bee... işte futbol..
tebrikler..
Tşk Ederim.
Yeni Ssler 5 Dk İçin DeGeliyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Süper Ligde Bir Darbede Kayseriden Yedik Agır Yaralıyız![]()
Cimbom Bir Eliyle Kupaya Yapıştı..
İşte Bu Uefada 3. Kez Bir İngiliz Takımıyla Eşleştik.
Ve ilk Maçı Deplasmanda 3-2 Kazanarak Avantaj Elde Ettik
Cimbom Oynadıgı Oyunla Vasatı Asamadı Ama KAzanMayı Bildi
Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Mart.2009 at 05:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2 Kez Geriye Düştügümüz MAçta Evertonla SAhamızda Berabere Kalarak Şükrü Saraçoğlundaki Finale Biletimizi Aldık
Finalde Rakip Yine İngiliz Tottenham..
Final Eşleşmesi
Cimbom'a Bir Darbede Denizliden Geldi Bu MAcın Hakkı Beraberlik Dahi Olsa Degil.. Cünkü Rakip 2 Atak Yaptı 1. Topu Kaleyi Tuttu Oda Gol ADaletmi Bu
CimBom Bu Sezon Türkiye Süper Kupadan SOnra
Fortis Tk Yı Alarak 2. Kupaya Uzanmasını Bildi..
Ligin Bitimine 1 Hafta Kala SampiyonLugu FenerBahceyi Kendi Sahamızda Yenerek İlan Ediyoruz..
İŞte Müthiş Karşılaşma Geldi Çattı
Rakibimiz Ligde Baya Kötü Küme Düşmekten Son Anda Kurtuldu
Ve işte Muhteşem Maç
CimBom Son Saniyede Kupaya Uzanmasını Bildi
Uefa Kupası Tarihinde Böyle Birşey Görülmedi![]()
Tam Son 3 Tur Finale Kadar Üst Üste İngiliz Rakiplerle Karsılastık Ve Hepsini Elemeyi Basardık
Ve Finalde Rakip Yine İngilizdi Ama Bizi Durdurmayı Başaramadı
Tebrikler Galatasaray Tebrikler Aslanlar
Ve Klübün Efsanelerinden Olmayı İstiyoruz
çok tebrik ediyorum. bi kaç basın açıklaması yapsaydın şükrü saraçoğluyla ilgili olarak keşke.![]()
ayrıca bu kadar ingiliz takımını yendiğine göre yakında ingiliz takımlardan sana teklif gelirse hiç şaşırmam.
tekrar tebrik ederim.
önümüzdeki sezon da mourinho'nun porto'yu yaptığı gibi şampiyonlar ligi şampiyonu yaparsan galatasaray'ı oyunu kapat sonra da çöpe at zaten. şanlıurfa'dan sonra galatasaray'ı da böyle yapınca geriye bişey kalmıyor çünkü.![]()
![]()
Tşk Ederim![]()
OYunu Kapatıp Cöpe Atmayacam Eger
C.L yi De Mourinho Gibi Alabilirsem..ki Alabiliriz Yenİ Transferlerle
Avrupaya Acılacam Bu Sefer Tek Takımlı Degil Cok TakımLı bir Kariyer Yapacam İnş.
Ama Daha Var Önce Cimbomun İtibarı Dünya CApı olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cimbom Ligin Finalini Son Mac Cok Kötü Yaptı..
Lig Bitti İşte Puan Tablosu
Cimbom 4 YıL Daha Yetkin'e Emanet
Tsl Ödülleri
evet arkadaşlar bir sezonu geride bıraktık.. ve uefa lig türkiye kupası ve türkiye süper kupayı kaldırdık ilk yıl tüm kupalara ambargo koyduk mutluyum sevincliyim sanalda olsa gururluyumbugun mahkemem var 1-2 saat uyuduktan sonra tüm gün adliyede olacam. aksama eger erken gelebilirsem görüşürüz.
kendinize iyi bakın
Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Mart.2009 at 06:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok başarılısın abi tebrikler..![]()
vala abi yine yaptın yapıcağını valla 10 numarasın seneye cl yi bekliyorum
galatasaraya şampiyonlar ligini getirmeden gelme abi süper gidiyorsun başarılar uefa süper olmuş saracoğlunda
Helal olsun abi
Ezeli rakip olsakta ebedi dostuz benim Fenerbahçe kariyerime arada bir de olsa uğraman beni sevindirir
yeni sezonda başarılar..![]()
Helal olsun abi
SaoL Sertan'ım![]()
bakalım belki bir jose mourinho efsanesi OLabilirimfifacan vala abi yine yaptın yapıcağını valla 10 numarasın seneye cl yi bekliyorum![]()
İnş. Bu YıL Alacaz ümit. Merak eTMecrane1994 galatasaraya şampiyonlar ligini getirmeden gelme abi süper gidiyorsun başarılar uefa süper olmuş saracoğlunda![]()
Alp SaoL.alPFM Helal olsun abi
Ezeli rakip olsakta ebedi dostuz benim Fenerbahçe kariyerime arada bir de olsa uğraman beni sevindirir
yeni sezonda başarılar..![]()
Elimden Geldiginde Ugramaya Calısıyorum Zaten Merak Etme Takipcinim
SaoLchastityguard Helal olsun abi![]()
avrupa Klüb Sıralamaları Acıklandı
Diğerini kapattın galiba bunu pek görmedim.Hayırlı olsun abi
cimbom Transfere Başladı
Serkan Balcı Cimbomda
Abdurrahman Dereli Cimbomda
KAdronun Derinligi İcin Yapılmıs 2. Transferdi Devamı Gelecek Arkadaslar.
Gündemimizdeki Oyuncular
Göhan İnler
Marquinhos
Villians Santana
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet oyundaki hatalardan dolayı kapatmak zorunda kaldım
oLsun Buda İyiTşk Ederim
Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Mart.2009 at 21:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)