1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Lincoln Sonunda Döndü..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Arrow Lincoln Sonunda Döndü..

Galatasaray Kulübü'nden izinsiz olarak ülkesine giden sarı kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, dün gece İstanbul'a döndü. Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Frankfurt Havalimanı'ından Atatürk Havalimanı'na gelen Lincoln'ü, az sayıda sarı kırmızılı taraftar karşıladı. Taraftarların, Brezilyalı futbolcuya sevgi gösterilerinde bulunması dikkat çekti.
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

dönse ne olur ki adam koparmış kendini kafa olarak

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birde haLa sevgi gösteriLeri feLan diyorLar ya, Neyse
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat'ın dünkü "gitmek isteyeni de zorla burada tutamam" sözünden sonra Lincol zor oynar artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kaçak döndü demek ..Artık durmaz buralarda lincoln.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by sekilaso View Post
    az sayıda sarı kırmızılı taraftar karşıladı. Taraftarların, Brezilyalı futbolcuya sevgi gösterilerinde bulunması dikkat çekti.

Ben Lincoln olsam bidaha giderim. Yahu herkes çalışırken aferdersiniz bitaraflarını yırtarken beyefendi gidip Rio'da tatil yapıyo. Taraftarda gidip bunu karşılıyo. Ee bu adam ne yapsa yeri arkadaş. Oda düşünüyodur ohh tatile gidiyorum izinsiz alkışlıyolar, yatıyorum maçlarda alkışlıyolar, hocamı sıktı karşı gel nede olsa oynatmak ZORUNDAlar. Yıllık 3,5 - 4 milyon euro parasıda hazır. Keyif sende. Yazık benim Ardama - Hakanıma. Gidip kendilerini yırtıyolar antrenmanlarda.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Ben Lincoln olsam bidaha giderim. Yahu herkes çalışırken aferdersiniz bitaraflarını yırtarken beyefendi gidip Rio'da tatil yapıyo. Taraftarda gidip bunu karşılıyo. Ee bu adam ne yapsa yeri arkadaş. Oda düşünüyodur ohh tatile gidiyorum izinsiz alkışlıyolar, yatıyorum maçlarda alkışlıyolar, hocamı sıktı karşı gel nede olsa oynatmak ZORUNDAlar. Yıllık 3,5 - 4 milyon euro parasıda hazır. Keyif sende. Yazık benim Ardama - Hakanıma. Gidip kendilerini yırtıyolar antrenmanlarda.
    tamamiyle katılmamak elde değil.

bunları Adnan Polat'a da söylesene sen!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

zaten büyük ihtimalle o taraftar kulüp tarafından yönlendirilmiştir oraya lincolne sahip cıkıyoruz msjı veriliyor ben sanmıyorum ki koyu bir Galatasaray taraftarı Lincoln'ün yaptıgı su hareketi dogru bulsun...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ultrAslan forumlarına baktığımızda zaten inanılmaz bir tepki var Lincoln'e...

Sheriff Misafir

Nisan 1 demi, çok şakacısınız

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şef'den yılın yorumu

Ne kadar daha tahammül edecek bakalım G.Saray kulübü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray Lincoln'ü alırken onun kaprisli bir oyuncu olduğunu biliyordu. Taraftara adı duyulmuş, bilinen bir oyuncu hediye etmek adına Lincoln riskine girildi. Zaman zaman iyi oynadığı maçlar oldu fakat bakıyoruz deplasmanların yarısından çoğunda yok, Galatasaray'da çalıştığı 3 teknik direktörün ikisi ile kavgalı ve kafasına estiğinde ülkesine giden bir oyuncu. Gönlünü hoş tutarsanız iyi oynar fakat gönlünü hoş tutmak için epey taviz gerekir ki bu da takımın gönlünü hoş tutmaz. Kısacası Lincoln transferi bir kumardı, tutmadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri