Benide leicesterdan yardımcı antröner diye al.Başka yıldız kaldı mı saymadığın![]()
Benide leicesterdan yardımcı antröner diye al.Başka yıldız kaldı mı saymadığın![]()
Kanka o listede benim adım yok
Asistan Menejer Turğay Yetkin![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
kankalar artık bilmiyorum her an herşey olabilir,kanatlı oynamayı düşünüyorum ronaldoyu mu alsam diyorum fakat her an yeni isimler ekleniyor listeme
Ramos-Villa-Kaka-Cech-Gerard-Essien-Obi Mikel-Lampard da gözetimim altında ayrıca drogba ile de dirsek temasındayım bakalım neler olcak.
Eee klüp para vermedinası oluyo ya 66 milyon paundcuk verdiler o kadar başarıya rağmen kimse alınmaz ki o paraya
![]()
Hehe senin kulüp kazık atmış sana![]()
kanka gözün doysun beah![]()
Kanka ben en az 200 bekliyodum ya,geçen sene 180 vermişlerdi neyse bakalım 2 regen 1 süperstar aldık sslerle beraber keyfim olunca yazarım artık.Süperstarımız amrlc oynamakta,regenlerimiz ise dl ve aml,ayrıca zhirkov da 46milyon paund nakit para karşılığı gidicek galiba başkan kabul etti.Şimdilik bu kadar.
kanka zhirkov kötü olmus beah
nerelerdesin sesin cıkmıyo bu gece
![]()
Öyle takılayım dedim kanka yaananemle oturdum birazcık yalnız kalmasın diye.Zhirkov yerine regenim var müthiş asistan raporunda çok daha iyi diyo zhirkovdan onu geliştiricem artık mattock ta var parayı basar evrayı alırım çok zorlanırsam
![]()
Kanka sen cok para göz oldun cıktın yahu![]()
Kanka city adamı paragöz yapıyo yau,siz siz olun city açmayın diğer takımlarda pat diye kalırsınız vallagece bile transfer görüyorum rüyamda harcicak para var ya
![]()
hea kanka anladım![]()
msn acsana lem
Kusura bakma kanka ya bu gecelik müsadeni istiyim,daha duş alıcam falan filan yemek yedimde o ara girebildim işte şimdide gidiyorum,hadi görüşürüz kanka yarın ssler gelecektir %90 ihtimalle,transferleri yorumlarsın kanka sen hadi iyi geceler kendine iyi bak.
Tamam kanka kib![]()
Ovvv canavar yarattım galibahazırlık maçları mükemmele yakın geçti,skor olarak beklediğimi alamasamda oynanan oyun mükemmele yakındı hatta 30 şut atıp 2 gol attığım maç klasikler arasına girer bence,yarın sınavım olduğu için kapattım oyunu akşam belki devam ederim ssleri devam edersem kesin koyarım.
Tmm bekliyoruz.
Kanka Sınavında Başarılar![]()
Dört Gözle Bekliyorum
Geçtiğimiz sezonun ssleri geliyor şimdi,maçlar uçtuğundan anca fikstürü koyabiliyorum yeni sezondaki en büyük hedefim ssleri güncel yayınlamak bakalım inş. başarırız
Sonuçlar böyle süper şekilde kazandık şampiyonluğu da şampiyonlar ligini detransferde de hareketli saatler yaşadık desem yalan söylemiş olurum regenler zaten takibimdeydi transfer başlayınca aldık hemen süperstarımız ise biraz zorlu sürecin ardından dünya kupası sırasında imzaladı kontratı işte regenler ve akşama da süperstarımız gelecek,sizce kim bu dünyaca ünlü süper yıldız.
![]()
Kaka falan mı
Regenler İyiymiş Başarılar
kanka artık böyle olmuyo amageniş anlatımlı ss at.
regenler güzel.
![]()
Zhirkov da duruyo kanka takımda bırakmadı takımı 90küsür milyon tl lik teklife rağmen hakikatli çocukmuş birkez daha sevdim olanda mattock'a oldu regenin gelişiyle.Bakalım şu kariyer şeysine başvurur gibi olduk eğer o olursa bir süre ara vermeyi düşünüyorum bu kariyere.
Tamam Kanka Hayırlısı oLsun![]()
Takimin gol yollarinda sıkınti var sanirim. Bir Premier lig ekibine gore az gol atiyorsun.
Gol sıkıntısı yaşayan her takımın dermanı Giusseppe Rossi olmalıdır...
Kariyerini daha erken okumaya başlasaydım mutlaka uyarırdım.Pandev'e harcanan paralar çarçur edilmezdi böylece...