Kardeş çok fazla maaş vermiyor musun ona o kadar para nerden buldun
41.500 € ben mascio ya veriyorum12 Milyon €Değerinde
![]()
Kardes anca o paraya geldi 60 bin istiodu bideMaaslara gelince bütce vermiolar üst klasman atlama sartına 1.m euro maas butcesi veriolar
baskanın işini anlamak mümkün degil
![]()
Güzel Olacak Hersey Hissediyorum
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Tolga hocam bekliyoruz ssleri hadi![]()
bana maaş bütçesi 30k verdiler![]()
siz gene eii alıosnz
![]()
Adamın parasını belediye veriyor hocamArkasında koskoca devlet su işleri var
seninkinde kim var![]()
vala bisde kimse yok kendi kendimize biseler yapıyoruz ama simdi bütce icin bazı marketlerde bağış kutusu yaptırdık oyle sağlıycas![]()
Kardesim caktırmıyım diyorum amaarkamda koss koca cem uzan var el altından yardıma devam
ve tabi siz varsınız kardesim moral kaynagımsınız işte az önce oynadıgım son iki mac
8.HAFTA
Cok zorlandıgım bir mac oldu antep belediye favorilerden ve gercekten iyi takım..
9.HAFTA
önce kırmızıyı biz gördük 10 kişiyle 2-1 önce gectik sonra onlar da 10 kişi kaldı ve inanılmaz bir baskı kurdular ama basardık.Kazanmak alıskanlık haline gelecek !
Last edited by tolga_001 : 08.Nisan.2009 at 01:34
Maçları kazanmaya başlmışız güzel...
Başarılar dilerim, çıkartmışsın İstanbul'u... Süper Lig'de görmek isteriz sizin gibi gençleri![]()
eyvallah kardesim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu sene olmazsa seneye söz görüceksin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10.HAFTA
45 Dakika 10 kişi oynadıgımız macta cok pozisyon yakaladık ve cok pozisyon verdik.2 topumuz direkten dönmese belki kazanabilirdik
PES FOTOMAC farkıyla...
TOLGA KAPLAN'DAN KIRMIZI KART GÖREN DENİZ DURMUS'A SERT TEPKİ !...
turgutlu macının 45.dakikasnda kırmızı kart görüp takımını yanlız bırakan deniz durmus'a tolga kaplan agır bir eleştiride bulundu.Tolga ''sorumluluklarının farkında olmayan oyuncular şans beklemesin '' diyerek bundan sonra kart gören oyunculara agır yaptırımlar uygulicagınıda sözlerine ekledi..
Last edited by tolga_001 : 08.Nisan.2009 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En çok 2 hafta maaş kesintisi![]()
11.HAFTA
tek kelimeyle mucizevi bir mactı.Lider olan bolu'ya karsı defansif bir anlayısla baslayıp daha sonra 28 dakikada 8 pozisyon verince golu yedik.Daha sonra hemen müdaheleyi yapıp ofansa döndük ve akabinde golu bulduk.golden sonra orta sahayı kalabalık tutma adına bir forvet cıkarıp batista'yı oyuna sürdük ve atak oynamaya devam ettik.Mucizevi gol de batista'tan geldi.Tam 35 m nefis bir gol attı liderligi ele gecirdik
İşte gurur tablosu
BU ARADA TRANSFER TEKLİFLERİ GELMİYOR DEGİL
![]()
Last edited by tolga_001 : 08.Nisan.2009 at 01:33
Liderlik yakismis.
bencede kardesim liderlik yakısmıs ama inş. sezonunn sonunda da orrada kalırsın![]()
Devamı gelirse süper hocam
Super gdiosun gercekten bu sene cikarsin ins. Lige .
Last edited by tolga_001 : 08.Nisan.2009 at 02:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tolga yavas ilerleme yapma beah![]()
HmmmO zaman Nitro Yap Kardesim
![]()
ama bak yavas yavas hızlanıyorum
15.HAFTA
ARKADASLAR TAKIM İNANILMAZ BİR PERFORMANS SERGİLİYORBEN BİLE ŞAŞIRIYORUM DİYEBİLİRİM...GOLU BULDUKTAN SONRA İSPANYA TAKTİGİ YAPIP FORVETLERDEN BİRİNİ CIKARIP ORTA SAHAYA BİR OYUNCU ALIYORUM, VE O OYUNCU MUTLAKA GOL ATIYOR.DENİZ DURMUS'uN 2 GOL ATMASI BATİSTA'NIN BİR MACTA BENİ KURTARMASI ÖRNEKLRİ GİBİ
![]()
Kardeşim Ne Mutlu Sana.
Güzel gidiyosun
helal sana 2 sezondur yapamadıgımı yapıosn ins tsl ye cıkıcaksın sende busene...