Transferleri şimdi sizinle paylaşıyoruz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bekliyoruz...
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Çok iyi transfer kesin gol kralı olucak bu adam şahsen sevdiğim bir isim mehmet batdal
Football is simple,but Football Manager is not
Bu profille gol kralı olursa ciddi söylüyorum , fm'yi bırakırım![]()
transfer yapmıyoruz bu sene, bütçemiz yok. hem de kimse kabul etmiyor. bu sene iyi bir yer de bitirip seneye kaliteli transferlerle karşınızdayız.
bu arada arkadaş haklı. form yıldızları var bu oyunda. benim kariyerde profili kötü olan player gol kralı olmuştu 3 sezon.. kendime transfer etmiştim, yine olmuştu. yani 4 sezon..
Bu elemanın form grafigi yüksek olsa bile bir halt yiyemez Ömer ve Tuna'nın karşısında![]()
ortamı germe aliş.
Rekabet başladı![]()
Mehmet Transferi Güzel Olmuş
Tugay Kerimoğlu
Miguel Rebosio Bursaspor'da
Perulu stopere 325 bin € bonservis bedeli verip kadromuza katmıs bulunmaktayız , Perulu oyuncu defansın ortasında ve sağındada başarıyla forma giymektedir , kulübümüz için çok iyi bir tercih oldugundan şüphemiz yok , Ayrıca Timur Şahin ve Leandro'nun kontratlarını karşılıklı fesh ederek yollarımızı ayırmıs bulunmaktayız , transferlerimiz sürecektir.
-------------------------
![]()
Last edited by Alicanfmfan : 13.Nisan.2009 at 23:13
Süper Olmuş Taner Gülleri Alicanın Transferide Güzel
Kayseri iyi transferlerle baslamis Antepte Deniz kiralik oyunculara yonel bnce favori bnce Bursayla Alican iyi bir kariyer olmasi dilegiyle..
Daniel Andersson Bursaspor'da
Ünlü İsveçli ön libero Daniel Andersson kulübümüze 1.2 Milyon € bonservis bedeli ile dahil olmustur , bu transfer ile kadroya giremiyecek olan Giani Kirita'nın kendisine kulüp bulması istenmiştir , bir orta saha oyuncusu alıp transferi noktalama kararı almıs bulunuyoruz.
gaziantep'te iş var, bütçe yok.yenal'a kiralık teklif götürdük bakalım. ilk ve son transferimiz olacak gelirse.
Rakiplerime kiralık oyuncular veriyorum ki biraz transfer yapsınlar ve rekabet ortamı olussun diye![]()
Helguera'ya bakın..serbest başlıyor..Ali favorim..![]()
Vee Son olarak Bursaspor'lu Ozan Hası bir sezon kiraladık
Takıma yedek bir tane ön libero lazımdı bizde Ozan Hası kiraladık
yenal'ı kiraladık.
hiç bir ücret dahi ödemedik. maaşını sağolasın alican karşılıyor. 1 sezon boyunca gaziantepspor adına görev alacak.
profil:
sezona hazırız. takımda ki taktik vs vs herşey tamam.
Şampiyon Kayserispor'u tebrik ederiz![]()
fatih'cim şu maçları split wiew (ikiye böl) şeklinde koy lütfen. şaibe ile yendiğini herkes görsün.![]()