Zaten galatasaryda milana yenilmiş
Türklerden süper başarı...
Zaten galatasaryda milana yenilmiş
Türklerden süper başarı...
Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar....
Yeni sezon oncesi tatil yaparkene şezlongumda uzanip Miami gunesinin tadii cikarirken ceptelefonum caldi (nasil bir kazma şezlongda uzanirken cep telefonunu yanina alir ki) ve arayan Tommaso Ghirardi idi.
Ghirardi : Mehmet'im nasilsin iyimisin
Ben : Saolasinn patron sayende iyiyim. verdigin paralari eziyorum.
Ghirardi : İyi fazla ezme biriktir. Cunku basarisiz olursan seni kapi onune koyunca rezil olmani istemem.
Ben : Aman patron olurmu hic oyle sey. Bu sezon daha basarili olacagiz.
Ghirardi : O zaman Acilen bir ucaga atla gel ve yeni sezon oncesi butceyi ve hedefleri belirleyelim.
Ben : Belirleyelim belirleyelim de en azindan tatilimi bitireyim...
Ghirardi : Tabi aslanim tabi. Sen tatilini bitir. Hatta hic donme sen tatilden. (Kukreyerek) Hemen ilk ucaga atla gel. Yoksa hic gelme....
Ben : Tamam patron kizma hemen geliyorum (Malum ekmek parasi)
Ertesi sabah klup binasina giderek patronun kapisini caliyorum
Tak Tak Tak,
Ghirardi : Gel
Ben : ESSelamunaleykum patron
Ghirardi : Ve Aleyna Aleykumselam Mehmet'im gel iceri kapida durma (Benden ogrendi)
Ben : ee nasilsin iyimisin patron
Ghirardi : Iyiyim tesekkur ederim. Hemen sadede gecelim. Yeni sezon oncesi bana hedefini soyle bakim
Ben : SAMPİYONLUK
Ghirardi : Hadi len... (Yemedi)
Ben : Tamam patron kizma, o zaman avrupa kupalarina katilacak bir pozisyon aliriz.
Ghirardi : Olm cok ucuyorsun, Sen kumede tut takimi yeter. Simdi sana 20 Milyon TL veriyorum. Bak Avro yada Dolar da degil, TL. Sana 45 MN TL Maaş bütçesi.
Ben : Aman patron 20 Milyon TL nedir. Sen maas butcesini dusur transfer but
cesi ver. Hem sen kumede tut diyorsun ben avrupa kupası mucadelesi diyorum, olmuyor ama
Ghirardi : Tamam len aglama. Sana 6 MN TL daha veririm, eder 26 Mn TL transfer butcesi 45 MN TL de maas butcesi, dahada zirnik koklatmam. Ha eger avrupa kupasina katilamazsan 6 MN TL yi maasindan keserim ona gore.
Ben : Iyide patron ben simdi senelik 5oo milyar aliyorum, eger katilamazsam 12 sene boyunca beles mi calisacam.
Ghirardi : Yok, yeni teknik direktorun ayakkabisini silersen arada bir bahsis verir sana.
Ben : Ayip ama patron, kalbimi kiriyorsun
Ghirardi : Tamam tamam kizma hemen, ama hedefine ulasamazsan kalbini degil kafani kirarim!!! Simdi git ve transfer calismalarina basla...
Küt başlayan bir sezonun ardından müthiş bir son tebrik ederimKaleciyi göndermen tam isabet olmus
Serie A da başarılar
![]()
O kalecinin fm kariyeri sayende bitti
ARTIK kimse almaz onu![]()
Tesekkurler ederim kardesim. Gerci Parmanin potansiyeli cok fazlaydi. en fazla birsey yapmadim...
Bencede kimse almasin. Beni yakti sizide yakmasin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Serie A icin sampiyonluk sanlari belirlenmis ve bana verilen orana bakin hele
Baskanla aramda u gelismeler olurken gecen sezon 1.3 Mn TL ye yari hissesini aldigim 19 yasindaki ALBERTO PALOSCHİ ye AC Milan yari-hissesi icin 59 MN TL onerdi.
Bu teklifi reddetmek aptallik olacakti...
Ancak Paloschi ne yapti. Milan'in teklifini reddetti.
Cok hareketli bir transfer donemi gecirdik. Istedigimiz bircok futbolcu ile anlasma imzalayarak bol alternatiffli bir kadro kurduk. Simdi Avrupa kupasina katilma konusunda baskana kesinlikle kafa tutabilirim
Bunlar gelenler ve gidenler toplami
Last edited by MaliKaya : 13.Nisan.2009 at 21:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oo Abi transferler super ya bu sene ilk 5 iyi olur heralde senin icin
Başkanla diyaloğuna koptum :::))))) Bu arada transferler müthiş. O Milan ne yapmış öyle ya bide senin adamının yaptığına bak ben olsam süresiz kadro dışı
Tesekkur ederim. Evet bomba gibi bir kadro ama yine cok fazla rotasyon yaptik, umarim uyum problemi yasamazlar...
Baskanla aramiz cok iyidirMilan aptalik yapinca bizim futbolcu tamamen sapitti. Kafasini kiracaktim ki 5 hafta sakatlandi
Hangisine, Transferlere mi? Baskanla diyaloga mi yoksa Milan meselesine mi![]()
Çok hızlı gelişen bir kariyer oluyor. Macauley'den etkilendin galiba ?![]()
güzel transferler ligde basladıgında göstericek zaten kendini![]()
yeni sezonda başarılar kardeşim........
Tesekkur ederim. Lig basladiginda uyum problemi olmazsa gosterecektir...
Tesekkurler kardesim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Italya ligini oynayanlar cok iyi bilir ki Serie A ekipleri bir sezonda sadece 2 tane Avrupa Birligi disi oyuncu alabiliyorlar...
Bu yuzden 2 tane dev transfer ile sozlesme imzalayamadik. Bu sezon bu fiyata islerini bitiremezsem gelecek sezon isimmin dahada zor olacagini dusunerek, gelecek sezona anlasma imzaladik.
Bunlar herkesin cok yakindan tanidi isimler iste;
Ayrica simdi personel alimlariyla ilgilenecegiz. Transfer butcesini sonuna kadar kullandik ama bakacagiz artik. Bu personellerle yola devam edemeyiz. Takimin dunya capindaki gozlem durumu tam bir rezillik
Yeni sezondaki ilk resmi macimizi Italya Kupası macinda Triestina ile oynuyoruz...
Gecen sezon 2 defa karsilastigimiz rakibimizi eli bos gonderiyoruz.
Vee Serie A da heyecan basliyor.
Last edited by MaliKaya : 14.Nisan.2009 at 11:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bekliyorum HeyecanLa![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
parma bu sezon sallar italyayı valla
Fazla heyecanlanma pek parlak bir baslangic yapamadik.
Tesekkur ederim kardesim. sezon sonuna dogru insalah...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serie A daki ilk macimizi sahamizda Lecce ile oynuyoruz. Ilk macimizda galip gelmek istiyoruz.
Serie A daki ilk macimizda galip gelmek cok buyuk moral kaynagi.
Sirada ligin iddaali ve guclu ekiplerinde Udiese'yi agirliyoruz.
Malesef 90+2 de 30 metreden yedigimiz golle beraberligi bile hak etmetigimiz mactan puan alamiyoruz.
Udinese maglubiyetini cabuk unutmak icin iyi bir firsatla karsi karsiyayiz.
Serie B favorisi Empoli'yi Italya kupasi 3. turunda evine yollayarak kalan maclarina konsantre olmasini sagliyoruz.
Simdi sirada Sampdoria deplasmani var...
Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrilmanin yani sira etkili oyunumuz bizi memnun etti.
Simdi bir dev JUVENTUS
Daha iyisini yapabilirdik. Yapmaliydik!!!
Last edited by MaliKaya : 14.Nisan.2009 at 13:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daha ligin basinda olmamiza ragmen buyuk rakiplerle maclarimizi oynuyouruz. Takimin uyum problemine denk gelmesi kotu, ancak fikstur acisindan avantajli...
Roma'nin ustunlugune fazla direnemedik.
Simdi yine bir deplasman...
Bu macin hakki maglubiyetti ama skor olarak bu degildi...
Simdi sahamizda gecen sezonun sampiyonunu agirliyoruz...
Keske agirlamasaydik![]()
parlak degil demek hata oLur sonucta ligde yeni ekiplerden birisin.Tamam Takımın Adı Var Ama Bu Bİle Basarı Sayılır Bu Sezon Uefaya Gidecek Bir Pozisyon Alırsın Diye Düşünüyorum
![]()
memetim napmışın son 3 maç helede atalanta maçı 5 gol yuh artık. Naptın paf takımımı çıkardı sahaya
ATalanta Tarihinde Bir Kara Leke![]()
Hocam bu ne yav.Umarım hemen düzeltirsin...![]()
Valla sezona baslamadan once ŞL hedefimizdi ama simdi UEFA'ya yogunlasmak daha dogru olacak
Yok valla Alican, kaleci sagolsun, ayrica motivasyon eksikligi diyelim...
Her buyuk takimin vardir tarihinde kara bir leke
Valla bende bilmiyorum ne oldugunu. En kisa surede asariz insallah...
OO abi Atalanta napmış ya ,Ama toparlanırsın inanıyom sana![]()
malatyAdana!
son maçlar biraz kötü olmuş![]()
Yav yuzume vurup durmayin utaniyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takım cok kotu gidiyor. Birinin bu gidise dur demesi lazim. Kim Acaba
Ligde 18. sirada bulunan rakibimize puan kaptirmamamiz gerekiyordu. Yapacak birsey yok yola devam...
Simdi ligin son sirasinda bulunan rakibimize konuk oluyoruz. Seytanin bacagini kirmak istiyoruz.
Olmuyor, olmuyor. Kaybedilen bu puanlari sonradan cok arayacagiz...
Ust uste 3. deplasman macimizi oynayacagiz. Mubarek Ingiltere ligini gecti. 3 hafta ust uste deplasman olur mu?
Ama bu defa seytanin bacagini kirdik
Ligde 7. mac aradan sonra ilk galibiyetimizi alinca bunu bir seriye cevirmek istiyorduk...
Niketim ezeli rakiplerimizde Bologna yi net bir skorla gecmeyi basariyoruz...
Sirada ligin zorlu ekiplerinde Fiorentina var.
Etkili oyunumuzla galip geldigimiz icin mutluyuz..
Gecen sezon gayretini takdir ettigim ve play-off lar ile cikan Ascoli bizi cok guzel karsiliyor...
Rakibi tebrik ediyorum
Last edited by MaliKaya : 14.Nisan.2009 at 18:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takım herseye ragmen güzel gidiyor avrupa kupalarına katılabilicek bi yede bitirirsin heralde suan ligde kacıncısın ?
Sirada Italya kupası 1. Tur maci mar. Rakip Fiorentina
Fiorentina kupayi bizden daha cok istiyor demek ki...
Kupadan elenince lige daha fazla sarilmak zorunda kaldik.
Ligin 14. haftasinda ezeli rakiplerimizden Louis van Gaal'li Genoa ile karsi karsiya geliyor. Ennio Tardini stadini cehenneme cevirecegiz onlara
Genoa galibiyetinin ardindan 7. siradaki Torino'ya ucuyoruz. Takim tam uyum saglayabilmis degil ve rakibimizden pozisyonu itibari ile cekiniyoruz.
Rakibimiz karsisinda etkili bir oyun sergiledik ve galip geldik. Mutluyum.
Bu arada muthis gelismeler oluyor. Once SAMPDORİA sonrada ROMA menajerleri kovuldu ve basin benim takimlarin basina gecip gecmeyecegimi sordu. Tabiki bende gecmeyecegimi halen burada islerim oldugunu soyleyince baskan beni aksam yemegine davet ederek tesekkur etti
Gelismeler sadece bununla kalmiyor. BİLİN BAKALİM HANGİ TAKIMDAN MENAJERLİK TEKLİFİ ALDİM???
Parma takimini birakmaya asla niyetim yok. Zaten bir Fenerbahce'lide Galatasaray ile gonul bagi olan bir menajeri istemezler heralde...
Evet arkadaslar bu kadar soylentiden sonra cok onemli bir maca cikiyoruz. Deplasmanda ligin 3. su ve favorilerinden birisi INTER
Inter'i yenmek muthisti. Kisir bir mac gecmesine ragmen nefes kesen bir macti hele hakem 4 dakka uzatinca o 4 dakka bitmez oldu![]()