Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 207 sonuç

Konu: Sevgi Eylem Gerektirir | Zaragoza İle 4. Sezon v9.03

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Sevilla dan rovansi almissin. Barca ya kaybetmek lig icin kotu oldu. Umarim havlu atmazsin. Gerci La Liga bizim TSL gibi deil ki adamlar son hafta mutlaka puan kaybeder merak etme diyelim.
    Tottenham deplasmanindan galibiyetle ayrilmak Zaragoza bu sezon UEFA kupasinin sahibi anlamina geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Ligde Getafe macıyla cıkışa gectik artık barcelonanın puan kayıplarını beklices ve en az 2.lik icin savaşacaz

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Sevilla dan rovansi almissin. Barca ya kaybetmek lig icin kotu oldu. Umarim havlu atmazsin. Gerci La Liga bizim TSL gibi deil ki adamlar son hafta mutlaka puan kaybeder merak etme diyelim.
    Tottenham deplasmanindan galibiyetle ayrilmak Zaragoza bu sezon UEFA kupasinin sahibi anlamina geliyor.
    Ligde bitek valencia ve atletico ile oynucam ligde suanda 8 puan fark var ve benim bir macım eksik elimize gecen cok fırsatları degerendirebilseydik belkide suanda liderdik birden bire sacma puanlar kaybetmeye basladık.. Uefada takım bambaşka oynuyor insallah kupayı kazanarak ses getiririz bu arada adım Fiorentina ve villarealle anılmaya baslndı

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bu sezon UEFA yi alirsan kesinlikle cok daha buyuk kluplerle anilir.

Bu arada 2. icin savasacagiz demissin. Su anda kacincisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Uefa kupasında ilk mactaki avantajımızı koruduk

Ligde Recreativo deplasmanından karlı cıkan taraf olduk gerxi az daha puan kaybı yasıcaktık ama önemli olan üc puandı

Ligde puan durumu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Evet valencia ve atletico ilede oynadık almeria Barcelona son haftalarda puan kaybetti ama onun kaybettigi hafta bizde Valencia ile berabere kaldık ligde ertemele macımıda oynadım ve suanda Barcelona ile aramızdaki puan farkı sadece 2 zor macları bitirdik ve orta sıradaki ekiplerle oynucas Barcelona puan kaybederse ispanyada tarih yazacam

Uefa kupasında Villarreal ile eşleştik ve deplasmanda 3-1 kazanıp kendi evimizdede 3-1 malup olduk ve penaltılarla Finale adımızı yazdırdık Finalde rakip Real i eleyen Udinese Kupa icin oynayacagız

işte maclarımın ssleri karısık olarak verilmiştir

Lig macları

Uefa kupası

Takımımızda Deniel Aquino ve Raul Goni Yılın Genc Oyuncusu yarışında 1. ve 2. sıradaydılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Kalan bütün maclarımızı kazanmasını başardık ancak barcelonanın son hafta villa realle berabere kalması bile yetmedi aynı puanı almamıza ragmen bu sene şampiyon olamadık önümüzdeki sezon şampiyonlugun en büyük adayıyız uefa da Udineseyi gecerek Şampiyon olduk ve bu sezon süper kupa ispanya kupası ve ligi kaybetmemize ragmen zaragoza ile avrupaya damga vurduk belkide bunda okadar büyük takımlarla eşleşmememizinde bir etkisi oldu

ve işte Lig tablosu

Uefa kupasındaki Müthiş zaferimiz

Yılın oyuncusu ödülüne bu sezon devre arasında gelen Vukcevic de girmeyi başardı

Gol kralı yarışmasında Daniel Aquino 15 golle 2. sırada kaldı

Bu sezon gelişme gösteren en iyi 2. kulüp olduk Betis ten sonra

Yılın takımına bu sezon 3 oyuncu birden soktuk

Yılın golu ilk yarıda yenildigimiz sevilla macındaki anderin golu secildi gercekten müthiş bir goldu orta sahadan topu alığ üc oyuncu gecti ve ceza sahası dısından doksana topu gönderdi bence hak etmişti

Yılın Manegeri ödülünde 3. sırada yer aldık

iyi bir sezon gecirdigimizi düşünüyorum takımda guardadoyu tutamaya biliriz ama yerni doldurabiliriz gelen parayla defansımıza kaliteli bir oyuncu bir forvet birde orta saha almayı planlıyoruz takıma gelen teklifleride degerlendiricez zaragozada bu son sezonum olabilir sezon sonu ayrılabilirim...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Valla kardesim ne diyim cok uzuldum. Averaj ile kaaybedecegine keske puan farki ile kaybetseydin. UEFA kupası icinde ayrica tebrik ederim. Senece ŞL yi alir gelirsin artik

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

çok yazık olmuş valla adam yıkılır yav

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

avrupada güzelde ligde ne o öyle yahu tebrik ederim ilk yıl kafaya oynadın Başarılar yeni sezonda
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barca'nın averaj farkı batsın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Ligdeki duruma benden başka herkez üzülmüş Ben sevindim bu tabloya böylesine zorlu bir ligde real valencia atletico gibi takımları geride bırakıp barcelona ile aynı puanda kalıp 2. olmama sonucta ispanyada daha cömezdik 3. sezonda bizi başarıya götürecek transferler yapmaya calıstık ve genc oyuncular aldık

Transfer drumumuz böyle şekillendi transfer sezonu sonunda

Hazırlık maclarından memnunum

Sezonun ilk resmi macında Manchestera 5 gol atmanın keyfini yaşadık yeni transferlerimizden 2 oyuncu bu macta golle tanıştı

Lig acılış macında zorlandıgımız bir macta Sevillayı gecmeyi başardık

Şampiyonlar liginde dişimize göre bir gruba düştügümüzü düşünüyorum...

Hedefimiz bu sezon Şampiyonlar liginde Ceyrek Final ve sonrasıdır ligde şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok hade ras gele

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

hersey harika kardesim helede man utd ye 5 cakman daha güzel.

bu arada c.l gruplarından CIkarsın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Lige fırtına gibi başladık ve 7 macta 6 galibiyet almasını başardık aralarında Sevilla ve Valencia gibi güclü ekiplerinde oldugu 7 maclık period da 2 sezonda ilkkez liderlik koltuguna oturduk

Lig maclarımız maclar karısık verilmiştir

Ligde puan durumu

Şampiyonlar liginde Roma ve Sparta Prag takımlarını devirsekte deplasmanda O. Lyona yenilmekten kurtulamadık

Şampiyonlar Ligi Puan Tablosu

Prince2005 hersey harika kardesim helede man utd ye 5 cakman daha güzel.

bu arada c.l gruplarından CIkarsın

okadar transfer yaptık ben çakmayımda kim çaksın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olimpiyaque lyonnis çaksın derim

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Olimpiyaque lyonnis çaksın derim
    Felaket Tellalımısın Sen Ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Fellaniyi oynatamıyorum everton da mac yapmıs sanırım şampiyonlar liginde onsuz oynuyorus lion yenilgisi ondan ama öcümüzü aldık

Lig maclarında Sırasıyla Atletico Madrit i 4-3 Osasuna yı 3-0 Barcelonayıda 2-1 malup edip liderligimizi sürdürdük işte SSler

Şampiyonlar liginde Lyondan Öcümüzü Aldık ve Caktık

İspanya kupasında gücsüz rakibimize deplasmanda gol olduk yagdık

2. Macta ise pek zorlamadık ayıptır

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kardesim cok güzel gidiyon

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

yine maclar varda almısım öle masa üstünde duruyor eriniyorum valla

Şampiyonlar liginde 13 puanla Lyonla aynı puanı topladık ama yine 2. olduk Kalan ssleri yarına eklerim bu günlük bukadar

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

tamam kardesim kendine iyi bak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hep üşeniyorsun hocam olmuyor.Taraftar olarak bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

KArdesim kusura bakma dunden beri takip edemiyorum kariyerini ama muthis isler yapmissin yine. Hele Balotelli transferi ile nokta atisi yapmissin. Man U zaferi de gayet şık durmus. ŞL gruplarindan da en az liderlik bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Çok başarılı gidiyosun bu sezon 3 kulvardada şampiyonluğa yakınsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

aliCHaN_FM Çok başarılı gidiyosun bu sezon 3 kulvardada şampiyonluğa yakınsın.
    İnşallah hedeflerimize ulasırız saol

MaliKaya KArdesim kusura bakma dunden beri takip edemiyorum kariyerini ama muthis isler yapmissin yine. Hele Balotelli transferi ile nokta atisi yapmissin. Man U zaferi de gayet şık durmus. ŞL gruplarindan da en az liderlik bekliyorum
    Manchester gazıyla ligdede zaten iyi gidiyoruz Balotelli gercekten güzümüze güc kattı kanatlar ve forvette bol alternatifli bir kadrom var artık

Haygary Hep üşeniyorsun hocam olmuyor.Taraftar olarak bekliyoruz
    Nappim yoruldum

Dün gece ligde oynadıgım maclar

Getafe macında cok fazla talihsizlikler yaşadık Marquinhos kırmızı kart gördü 2 hafta cezalı Aquino ve Riquelme Sakatlanarak bizi güc duruma düşürselerde son anlarda gelen baskımızda galibiyeti getirdi

Bu sezon lige cıkmayı başaran levanteyi ezerek yolumuza devam ediyoruz

Ligde puan durumu 5 puan farkla lideriz ve 1 macımız eksik..

Şampiyonlar ligi A grubunda kalan üc macımızdan 7 puan topladık ve 13 puan la 2. sırada tamamladık ve 2. tura cıkmayı başardık...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

3. Sezonda ilk yarı sona erdi ilk yarıyı istedigimiz bir yerde istedigimiz sekilde gecirdigimiz icin mutluyuz

Bunlar maclarımızın SS leri sadece beraberlik ve Real zaferinin SSlerini yayınlıcam öteki maclar bildigin biz ezmişiz onlar bakmışlar hesabı olmuş

Betis macıyla başlayan bir tökezleme aslında cok iyi opynadık ama bi türlü olmadı

Bi sonraki hafta villa real ile tek kale mac yaptık ama ne onlar atabildi nede biz atabildik.. Hak etmedigimiz bir beraberlik..

Kupada Sevilla dopingi Reali perişan etmemize sebep oldu güzel oynadık kazandık

Ligde İlk Yarı sonunda Puan Durumu

C.L. de rakip dünya devi Milan Elersem Şampiyonum

İspanya kupasında Sevillaı 1-0 ve 0-0 lık skorlarla gectik ve Deportivo ile eşleştik

Tek Transferim gözlemcilerimin buldugu ve benim Pilot Takımım olan II Willemde oynayan Hollandanın Genc Starı Harry Dekker...

İlk oynadıgı mac espanyoldu ve balotelliye cok sık bir gol attırdı umutluyum bundan

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kardesim cok güzel bitirmişsin ilk devreyi milanı gecersin..
    bu arada transferde regenin cok kalite.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşşallah başarılı olur regenin.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Zaragoza ismide liderlige cok yakisiyor Bu arada Milan'i o kadar buyute bence. ŞL yi alacagina suphemiz yok. Regende de baya bir is var gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Milan macı gelsinde hele bi ozmna bakacas neler yapabiliyorus ama Milanı gecersem benim orda yenemeyecegim bi takım yok

İspanya kupasında Deportivo'yu kendi evimizde yenmeyi başardık ve büyük ölcüde yarı finali garantiledik

Ligde Sevillayı harika bir oyunun ardından yenmeyi başardık ve ikinci yarıyada fırtına gibi başladık

Bir kanat oyuncusu vukcevic aquino ve guardadonun olmadıgı su günlerde bizi taşımayı başarıyor... İspanya kupasında yarı finalde rakibimiz Barcelona

Valenciayı kendi evinde rezil ettik defans oyuncumus ze castro büthiş bir oyunla bu macta yıldızlaştı vukcevicde 2 asist bir gol ile galibiyette pay sayibi oldu..

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

dostum kariyerin cok guzelmiş zaragoza sevdigim bir takım zaten.seni şampiyonlar ligi şampiyonu olarak görmek istiyoruz.
    defansif ortasaha içinde sana super bir yıldız adayı söyleyim
    lukman haruna....monaco da oynuyo

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

@bergani dostum kariyerin cok guzelmiş zaragoza sevdigim bir takım zaten.seni şampiyonlar ligi şampiyonu olarak görmek istiyoruz.
    defansif ortasaha içinde sana super bir yıldız adayı söyleyim
    lukman haruna....monaco da oynuyo
    Söledigin oyuncu monaco yedeklerde oynuyor 20 yasında ve fransa gözlemcim bana önermemiş demekki benim takımımda iş yapmas zaten oldukcada düşük profilli bir oyuncu Polanski Zapater Camacho ve Fellaninin arasında yok olur gider

İspanya kupası il ayak macında Barcelona ya deplasmanda 1-0 malup olduk

Ardından Mallorca macından ikikez 2 farklı öne gecmemize ragmen üstelik 10 kişi kalmıs rakibimizle 90+5 de yedigim golle berabere kaldım

Erteleme macında Racing i yenerek kısa süreli bir sarsıntıdan sonra tekrar cıkısa gectik bu arada 88 de atmasan adamlar son dk yine bi gol atıp berabere kalacakmısım ucuz kurtuldum

Almeirayı rahat bir oyunla 3-1 malup etmeyi başardık genc Regenimiz Dekker üst üste ücüncü golunu attı bu macla

Şampiyonlar liginde Milanı 2-0 öne gecmeme ragmen son dakikalarda gelen golle 3-2 malup etmeyi başardım..

Sezon sonu icin hollandalı genc bir yetenekle daha sözleşme yaptık üstelik free olarak takıma kattık ilerde cok iyi bir bek olmasını bekliyorum ondan işte karsınızda MARTİN POSTMA

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri