1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: İngiltere kontrat sorunu

Default İngiltere kontrat sorunu

arkadaşlar 2012 yılındayım liverpooldayım ingilterede kontratı biten oyunculara imza attır diyemiyorum böle bi kural varmı acaba yoksa oyundan mı???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kural öyle İngiltere içinden alamıyorsun lig kurallarına göre ama yurtdışından bir takım olsan alırdın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

vay anasını ya ulan vela robinho hep kontratları bitti gideceklermi başka takımlara

neyse kardeş saol yardımcı oldugun için...

bende ingiltere de oynuyorum oyun ıcınde mesaj gelıyo free transfer donem acıldı kapanack gıbı bu donemler ıcınde alabılrsın ancak,

Bide ben bişey soriim ;ben rosemback mı ne onu aldım ama oynatamıyorum calısma ıznı yok dıe ama bu adam mıddelsbrough da ıznı vardı bana gelınce mı bıttı anlamadm ne yapmm gerekıyor bu ızın ıcın bişey yapabilrmiyim

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Çalışma izni Eu national olmayan ülkelerin futbolcularının o yılki ulusal maçların %60 ında oynamasıyla alakalı birşey. Çalışma izni avrupa ülkelerinde sorulmuyor. Rochemback ı kısa sürede vatandaşlığına geçilen örn: İspanya(2 yıl Brezilyalılar için) bir takıma kiralayıp o ülkenin vatandaşlığına geçmesini beklemelisin.

bende de oldu blackburnde kiralık adamı aldım bende çalışmaz izni alamadı. oluyo o..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yönetimden pilot kulüp isteyip, work permision olan takımlardan birini seçip, aldığın ve kaydedemediğin oyuncuyu pilot kulübüne kiralık göndermen gerekiyor daha çabuk izin alsın diye..
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri