Atti Bremen simdi Hamburg'un isi zorlasti ..
Atti Bremen simdi Hamburg'un isi zorlasti ..
1-3 oldu , artık Werder Bremen finalde![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
1-3 Baumann sanirim
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
2-3 oldu , Hamburg bir tane daha atarsa finalde
HSV büyük bir fırsat teper bu maçı kaybederse. . .
Werder Bremen 3-2 kazandı.
Finalin adı belli oldu bu arada Werder Bremen - Shaktar Donetsk
Finalin adi: Shaktar-W.Bremen ve Bremen'de Diego yok finalde.. Shaktar Kadikoy'de kupayi kaldirir ..
Ya Werder ilk maçı tek maçtan yatırdı şimdi deplasmanda yeniyor.Ama yine de finale çıkmasına sevindim
UEFA Kupası'nda Hamburg'u eleyerek finale çıkan werder Bremen'in, Kadıköy biletini bir kağıt topa borçlu olduğu ortaya çıktı!..
UEFA Kupası'nda iki Alman temsilcisini karşı karşıya getiren maç sonunda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki final biletini kapan Werder Bremen, kağıt topa duacı!..
Yarı final ilk maçında evinde 1-0 mağlup olduğu Hamburg'u rövanşta 3-2 mağlup eden Werder Bremen'in, final biletini getiren üçüncü golü mucizevi bir şekilde attığı ortaya çıktı.
Hamburg Arena Stadı'ndaki maçın 82. dakikasında durum 2-1 Werder Bremen'in lehineyken kendi yarı alanında kalecisine geri pas vermek isteyen Hamburg'lu Gravgaard, tribünden atılan bir kağıt topun vuruşunu etkilemesi üzerine meşin yuvarlağı kalecisi yerine kornere attı.
Köşe atışını Diego'yla kullanan Werder Bremen de Baumann'la üçüncü golü bulurken, bu gol aynı zamanda Mızıkacılar'a final biletini getiren gol oldu.
KAĞIT TOP BREMEN MÜZESİNE
Alman basını, maçtan sonra bu pozisyonu kare kare incelerken; Werder Bremen menajeri Klaus Allofs, ilk defa böyle bir olaya tanık olduğunu belirterek, "Bu kağıt top, bizim için artık çok değerli. Sanırım futbol tarihinde ilk kez böyle bir olay yaşandı. Bu kağıt topu, müzemizin en nadide yerinde sergileyeceğiz" dedi.
Almanya 1. Futbol Ligi takımlarından Werder Bremen'in teknik direktörü Thomas Schaaf, 20 Mayıs'ta Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına karşı UEFA Kupası finalini İstanbul'daki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak olmalarından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Schaaf, final maçı öncesinde Bremen'de düzenlediği basın toplantısında, ''Türkiye'yi, orada yıllarca yaptığımız kamp ve müsabakalardan tanıyoruz. İstanbul'da güzel bir statta final oynayacağız. Güzel bir maç olacağına inanıyorum'' dedi.
Takımda oynayan ve Türkiye'de Fenerbahçe'yi tuttuğu bilinen Türk kökenli futbolcu Mesut Özil ise ''Küçüklüğümde tuttuğum takımın stadında oynayacağım için mutluyum. Ailem ve çok sayıda arkadaş ve tanıdığım Türkiye'de. Hepsi maça geleceklerini söylediler'' diye konuştu.
Sahada tek Türk kökenli oyuncu olacağı için de büyük gurur duyduğunu ifade eden Mesut, ''Türklerden büyük destek göreceğimize ve iyi bir maç olacağına inanıyorum'' dedi.
AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maça 1 saat kaldı.
(/s)
Bütün gün Kadıköy'deydim dört Alman'ın bir birahanede ki görüntüsü dışında başka turist görmedim. Karaborsacıların elinde biletler patladı hadi hayırlısı...
Luce'nin Arkasındayız...
Dikkatimi çeken, bu kupa finali Avrupa'da değil, Asya'da oynanıyor.![]()
Euro 2016 şampiyonasına ev sahipliği yapma yolunda önemli bir sınava çıkıyoruz.2005 Şampiyonlar Ligi finalinde Bursa'daki oteller bile dolmuştu,küresel mali kriz bu finali epey etkiledi.
Maça gelince,Shaktar Donetsk'i kupaya yakın görüyorum.Werder Bremen'de Diego'nun yokluğu büyük eksiklik.Adına yakışır bir maç olur umarım.Başarılar Shaktar Donetsk ..
Shaktar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu'yu önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başında görmek de temennilerim arasında.
Stadyum sırf Türk Seyirci kaynıyor.Renkli bir final olacak, artık Ukranya Ülkesi bizi UEFA Katsayıda geçti kazansalarda kazanmasalarda birşey fark etmez, Shaktar'ı destekliyorum.
Luce akıllı hoca, kupayı alacaktır. Shaktar'ın arkasındayız.
Inanilmaz pozisyon kacirdi Luiz Adriano ..
hahahahTribünlerden "Bu gökdeniz nerede var ..." Türkiye ! Türkiye! " Tezahuratları çıkıyor
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Türkiye'ye sesleri geliyor..![]()
Kadıköy'de sadece Türk'ler bağırıyor. İlk başta 10. yıl marşı şimdi Türkiye diye bağırıyorlar yabancılar ise bunu ıslıklıyor.![]()
Tribünlerde "Her zaman Heryerde Enbüyük Fener" Tezahuratı çıktı. Islıklarlla birlikte bu tezahurat susturuldu![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kadıköy inliyor, her zaman her yerde en büyük FENER.![]()
Valla ya Her Zaman Her Yerde En Buyuk Fener sesleri cikti dedim noluo![]()
Stadın adı "Fenerbahçe Şükrü Saraçoğu Stadı" mı yoksa "Şükrü Saraçoğlu Stadı" mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Goal ! Luis Adriano
Luce 1-0 önde
Last edited by Nedvedmania : 21.Mayıs.2009 at 02:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Luis attı.Güzel gol.
Shaktar 1-0 yapti Adriano atti
Shaktar 1-0
Macin basinda Galatasaraylilar 3lü cekti, sonra herkes birlikte Genclik Marsini söyledi, en sonunda da Fenerliler tezahürat yapti. Gercekten ilginc bir mac oluyor.
Adriano'nun golü güzeldi ...