Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

8 50.00%
  • Bursaspor

7 43.75%
  • Berabere

1 6.25%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 99 arası toplam 99 sonuç

Konu: Trabzonspor - Bursaspor [ TSL 32. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post

Burada tartışılması gereken alan değilse tahrik etmesinler..Başka birşey demiyorum..Ben yapacağımı Trabzon'da yaptım..

Valla tas felan atmisiniz beni ilgilendirmez Bu sizin futbol zevkiniz olsa gerek. Anorthosis macina gittimde Rum lara bisey atmadim. Ben sahadaki sonuca bakarim

Aferin kocum dedilermi geri donuste sana abilerin buda sana yetmistir dimi, bu sene Uefa sansinizi buyuk olcude kaybetiniz ama o atiginiz bi isabetli tas size yeter ben ondan demiyorumu, anadolu kulupleri daha cooooooookkkkkk bekler basarilari altin madalya varmi
    Last edited by Bordo61Mavi : 19.Mayıs.2009 at 23:34

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Valla tas felan atmisiniz beni ilgilendirmez Bu sizin futbol zevkiniz olsa gerek. Anorthosis macina gittimde Rum lara bisey atmadim. Ben sahadaki sonuca bakarim

Aferin kocum dedilermi geri donuste sana abilerin buda sana yetmistir dimi, bu sene Uefa sansinizi buyuk olcude kaybetiniz ama o atiginiz bi isabetli tas size yeter ben ondan demiyorumu, anadolu kulupleri daha cooooooookkkkkk bekler basarilari
    Rumlar sizi elemişti demi

Kendini Anadolu takımı olarak görmeyenler utansın.
    Ayrıca başarı gelmesede,UEFA hedefi olmasa da takıma sahip çıkarız..Siz takılın büyük takımız diye

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Rumlar sizi elemişti demi

Kendini Anadolu takımı olarak görmeyenler utansın.
    Ayrıca başarı gelmesede,UEFA hedefi olmasa da takıma sahip çıkarız..Siz takılın büyük takımız diye

Anadolu takimi diye bisey kalmamali, yoksa anadolu diye hep ezerler Bi grup icinde kendimize yer edinmiyelim. Cunku o grupta basari yok

He rumlar bizi elemisti cok komik dimi, bende cok komik bulmustum ve gulerek eve gitmistim o gunusu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Anadolu takimi diye bisey kalmamali, yoksa anadolu diye hep ezerler Bi grup icinde kendimize yer edinmiyelim. Cunku o grupta basari yok..

Anadolu diye birşey her zaman olmalı en azından benim düşüncem..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Anadolu diye birşey her zaman olmalı en azından benim düşüncem..
    Onun icinden yukselen degerler olmali, bi sezon iyi ondan sonra kume dustu ne anlican. Yukselen deger suanda bi Sivas var baskada goremiyorum. Bursa olarak ikinci yariya iyi isler yaptiniz insallah bi sonraki sezonda devam eder

Sivasin sampion olamama sebebi bence kendi icinde yaratiklari sorunlari. Ornegin daha Antep macinda Hayrettinin konusmalari, biraz daha profesyonel olsaydi bu sezon takim pskolojisini etkilemezdi.

Simdi sen ovunuyon, ama neye Trabzon taraftari korkacamizi sandi ama biz heriflik ettik ve geri kacmadik. Iste ben yapacagimi yaptim dion, ne yaptin sen senin sayende Bursa 3 puanmi aldi, uefa yami gitti, sampionmu oldu. Taraftarlik yapcaksaniz kendi takiminizada dusunun, sadece renkleri degil orda ter doken futbolcularida onlar nasil etkilenecekler sizin bu yaptiklarinizdan.

Tek bursada demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onun icinden yukselen degerler olmali, bi sezon iyi ondan sonra kume dustu ne anlican. Yukselen deger suanda bi Sivas var baskada goremiyorum. Bursa olarak ikinci yariya iyi isler yaptiniz insallah bi sonraki sezonda devam eder

Sivasin sampion olamama sebebi bence kendi icinde yaratiklari sorunlari. Ornegin daha Antep macinda Hayrettinin konusmalari, biraz daha profesyonel olsaydi bu sezon takim pskolojisini etkilemezdi.

Simdi sen ovunuyon, ama neye Trabzon taraftari korkacamizi sandi ama biz heriflik ettik ve geri kacmadik. Iste ben yapacagimi yaptim dion, ne yaptin sen senin sayende Bursa 3 puanmi aldi, uefa yami gitti, sampionmu oldu. Taraftarlik yapcaksaniz kendi takiminizada dusunun, sadece renkleri degil orda ter doken futbolcularida onlar nasil etkilenecekler sizin bu yaptiklarinizdan.

Tek bursada demiyorum

Arkadaşım tamam kazandınız ben yanlışım tebrikler size ,fazla uzamasın konu ki uzayınca ben siteden atılıyorum.Kendimi tutamayarak..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arkadaşım tamam kazandınız ben yanlışım tebrikler size ,fazla uzamasın konu ki uzayınca ben siteden atılıyorum.Kendimi tutamayarak..

Yo futbol tartismaktan atilmasinda, sahsa veya topluma hakaret edilirsen atilirsin

Crocodile dedi bize ya saate bakin bi laziz ta kafamiz calismio, aslinda suan o mesajini rapor ettigime uzuluyorum, keske yapmasaydim. Ama ozel mesajta ceksem degismezdi yani yine cezasi verilirdi. Bide Tirabzon demesi vardi, o ne derece bize hakareti bilmem ama komikti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Son atılan mesajların maşallahı var. Olayı epey bir kişileştirmişsiniz yine. Gereken mesajlara gereken cezalar geliyor merak etmeyin.

İsterseniz bu mesajdan sonra da birbirinize atıp tutmaya devam edebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Konu kapanmıştır.
    (/s)

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri