Eskişehirspor
Trabzonspor
Berabere
Güzelmaç bekliyorum.
Es Es bu hafta kazanmasi gercekten guzel oldu
Bu maca daha rahat cikcaklar ayni bizim gibi. Cok zevkli mac olcak
ES-ES Alacaktır
Trabzonla Yarım Kalan Bir Hesapları Var
Ben Batuhan'dan gol bekliyorum![]()
Ilk mactan kalan hesaplar kapatilcaksaozaman Sivasta Cimboma yenilcektir
Bu maci favori olan kazanacaktir yani biz
Ben kaanacağımıza inanıyorum öyle bir hesap olduğunuda düşünmüyorum.Zevkli bir maç olucak
Trabzonsporun şampiyon olmasını istiyorum..Umarım kazanırlar tabi bizimde kazanmamız lazım..![]()
Bizim şampiyon olmamız için Beşiktaşın son 2 maçtan 1 Sivasın 3 bizimde 6 almamız lazım.
Ben takımın 6 puan alacağına inanıyorumda rakipler kaybeder mi o muamma işte.Gs son 2 maçını alsa bizde alsak en kötü 2. oluruz.Denizli bi sene Feneri şampiyonluktan etmişti bu sefer neden olmasın![]()
Bu maçtan 1 puan çıkar gibime geliyor..Trabzon yenerse Eskişehir son hafta sıkıntı yaşayabilir.Ayrıca hakem umarım pozisyonlarda art niyet olmadan karar verir.
Olmayan bazı şeyleri olmuş gibi gösterip takımların canlarını yakıyorlar.. Bu maçta ilahi adaletin gerçekleşmesini temenni ediyorum.
Last edited by bursa_mc : 20.Mayıs.2009 at 21:28
AMINN diyorum bursali kardesmin duasina. Bugun uefa finalini izledik, goze batan hatalari gordunusmu.
Bu maci almaktan baska caremiz yok. Ama sakatimiz cok, 4-5-1 cikcaz mecburi ama kim oynicak ?
Hesap, kitap vardı. Olacaktı da ama sağolsun yönetim yaptı yapacağını ve Perşembe günü takım idmana çıkmadı vaadlerin yerine getirilmemesi nedeniyle. Taraftar sadece yönetime giydirecek bu maçta futbolculara ve teknik heyete destek çıkacak. Maçın başındaki taraftarın sözleri şu olacak:
"Paranız ödenir, hakkınız asla!"
"Yönetim gidiyor Halil'e bay bay,
Sakın bizi bırakma Rıza Çalımbay."
I'm back...
Merak ettiğim maçlardan birisi.Bir futbolsever olarak Eskişehirspor'un son hafta sıkıntıya düşmeyecek bir sonuç almasını temenni ediyorum,bakalım neler olacak.
Es-Es zor günler geçiriyor ama bu maçı kazanmaları gerekiyor zaten Trabzon'un da hiç tahammülü yok puan kaybına..Güzel maç bekliyor bizi ..
Çok zor bir maç bizi bekliyor umarım 3 puanı alan taraf oluruz.Ama açıkcası Eskişehir'inde düşmesini istemiyorum umarım onlarda son haftaki maçlarını kazanarak ligde kalırlar.
ŞampiyonLuk düğümü bu hafta çözülecek. Eskişehir maçı , bizim için sezonun en önemli maçı artık ve mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyor.
Bjk-Gs maçında da Bjk'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum onun için 3 puan şart.
En son 21.Hafta Trabzon - Denizli maçında burdaymışım.. Neyse 12 hafta sonra sahalara döndük diyelim bari![]()
Şampiyonlar Ligi aşkına Trabzon, rahatlayan Es-Es'i yenecektir.
Emrah kardesim sonra renkdasim hosgeldin
Yattara kadroda ama 90 dk kesinlikle oyniyamazmis
1... 2... 3... Zafer yetmez!
Trabzonspor´un şampiyonluk yarışını sürdürebilmesi için bugün kritik gün... Son üç maçını kazanan Bordo-Mavililer, Eskişehir´i yenerse hem bu sezon bir ilki başaracak, hem de iddiasını koruyacak.
Ligde üst üste Kayseri, Kocaeli ve Bursa’yı yenerek çıkışa geçen Trabzonspor, bugün Eskişehir karşısında sezonun rekorunu kırmaya çalışacak. Ligde art arda dört maç kazanamayan Bordo-Mavililer, hem başarısını, hem de şampiyonluk şansını son haftaya kadar sürdürmek için sahaya çıkacak. Eskişehir karnesi iyi olmayan Karadeniz ekibi, Kırmızı-Siyahlılar’la deplasmanda oynadığı 14 maçın 4’ünde rakibine yenilirken, 8 kez sahadan beraberlikle ayrıldı, yalnızca 2 maçta galibiyet sevinci yaşadı. Es Es’e karşı tüm yenilgilerini deplasmanda alan Trabzon, rakibiyle toplam oynadığı 29 karşılaşmada ise 12 galibiyet, 13 beraberlik elde etti.
Umutlar bitmedi
Bordo-Mavililer, bugün Eskişehir’de galibiyet arayacak, ama İstanbul ve Sivas’tan da gelecek haberleri bekleyecek. Lider Beşiktaş’ın 3, ikinci Sivas’ın da bir puan gerisinde olan Trabzonspor, zirvedeki rakiplerinin puan kaybı için beklemeye geçecek.
ESKİŞEHİR
Sinan
Koray
El Saka
Nadareviç
Sezgin
Serdar
Bülent Ertuğrul
Doğa
B. Kocabey
Youla
Batuhan
T.D.: Rıza Çalımbay
TRABZONSPOR
Sylva
Ferhat
Tayfun
Egemen
Cale
Selçuk
Hüseyin
Colman
Alanzinho
Umut
Isaac
T.D.: Ahmet Özen
Stat: Atatürk
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV Kanal 201
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Muharrem Yılmaz, Asım Yusuf Öz
Batuhan 11DE
Kolpa Basınımız Ceza Evine Girdi Demişti Harbiden Yalanmış
Batuhan-Youla İkilisi Çok Zorlar TS Defansını ES-ES Şu Maçtan 1 Puan Alabilse Bizim Şampiyonlar Ligi İşimiz Rahata Girer Rıza Hoca Akıllı Bir Taktikle 1 Puan Alır Düşüncesindeyim
İki Ekibede Başarılar
Emrah sahalara dönmüşsün kardeşim.
Formda Sercanlı Bursa atamadıda ES--ES'de atamaz herhalde inşallahAma kesin yenmeliyiz bende BJK puan verir diye düşünüyorum.
Eskişehir ligde kalmayı garantiledi. Trabzonspor ise Şampiyonluk şansını son haftaya taşımak isteyecek, mutlak favoridir. Trabzonspor kazanır.
Ceyhun ilk 11 de acemilik yaşamaz inş.
Ohh sonunda Ceyhun ilk 11'de..