Yuh ya bu da kaçar mı ?![]()
Beşiktaş
Galatasaray
Berabere
Yuh ya bu da kaçar mı ?![]()
Kardeşim atın şunları ya oof oof
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sabri kaçırır ya, boş kaleye de kaçırır. Herşeyi yapar bu adam..
Bala gol yedik ya
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Baskılı oynadığımız neredeyse tek kale oynadığımız anlarda bir atak yedik ve duran toptan kendi oyuncumuzun müdahalesiyle olmuycak bir gol yedik.Baros ve Kewell'ın pozisyonları gol olsa bambaşka olabilirdi.İlk yarı biterken Beşiktaş taraftarı yaptı yapıcağını..İkinci yarı maçı çeviriceğimizi düşünüyorum.
Galatasaray gol bulabilir 2. yarı ama Beşiktaş büyük avantaj sağladı farkı açarlarsa şampiyonluk kutlamaları başlar bnce..
ulAn yazık oluyor. İyi oynuyoruz ama cok sanssız bir gol yedik. Sabri bomboş kale ayagını uzatsa gol, o orada ne yapmaya calıştı anlamadım. Topla birlikte kalenin içine girmeyi falan düşünüyordu heralde. Tam oyunu kontrolümüze aldıgımızda yedigimiz bu gol iyi olmadı. Şimdi işimiz cok zor. Umarım ceviririz.
Zamanında Sabri'yi savunuyordum ama artık görünce aklıma FİFA serileri geliyor.
(/s)
Gerçekten yazık iyi oynayan biziz golüde biz attık ama yeniliyoruz..Kewell ve Sabrinin pozisyonları gol olmalıydı..Arda inanılmaz oynuyor...
Mustafa Denizli bali böyle birsey olsa gerek ...
Gerçekten Arda mükemmel oynuyor Messi gibi adam geçiyor vallaAdam geçmekten yoruldu çocuk... Ama ona birilerinin yardım etmesi gerekiyor GS'nin gol bulması için.. Bunlar da Kewell ve Baros bnce ..
Artik bu lanet sezon bitsin, verem olduk yahu ...
Maça geriLimLe başLadık.Son topta eLLeri titer ya basketboLcuLarın.Maça aynen öyLe başLadık.Daha sonra baLa attığımız goL bizim kendimize geLmemizi sağLadı.Ayrıca son dakikada Sabri tam bir tahrik edici hareket yaptı.Aysa atardı ama yemedi.Neden atamadı merak ediyorum...
Gs'den beraberlik golü bekliyoruz![]()
Kötü oynamıyoruz ama şans işte yanımızda degil malesef.
Maçın başında çarşıyı övüyordum. Çok güzel bağırıyorlar diye ama sonra tekrar eski ve gerçek yüzüne dönerek ana bacı küfüre başladı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Baros![]()
Nasıl kaçar bu ya
Kacirmayin artikAt sunlari Baros
Harry Kewell![]()
Harry Kewell be, aslanim benim be.![]()
Gooooooool Harry Kewell
Kewell attı.
Hadi cimbom hadi
Aslan Kewell
Aslan Kewel...
Helal be Kewell
[SIGPIC][/SIGPIC]