ŞampiyonLuk hakkında bu konu aLtında konuşabiLirsiniz..
MesajLarımıza dikkat etmekte de fayda var tabi
ŞampiyonLuk iLe iLgiLi resimLeri, yazıLarı, yorumLarı payLaşabiLirsiniz.
ŞampiyonLuk hakkında bu konu aLtında konuşabiLirsiniz..
MesajLarımıza dikkat etmekte de fayda var tabi
ŞampiyonLuk iLe iLgiLi resimLeri, yazıLarı, yorumLarı payLaşabiLirsiniz.
Last edited by eXcitinG : 31.Mayıs.2009 at 21:24
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şampiyonluktaki En büyük pay Denizli ve Ersnt'indir
Tebrikler Beşiktaş.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Beşiktaş'ı tebrik ederim.Hak ettiler ve şampiyon oldular![]()
Hehe konuyu açmadık demiştim saolsun yöneticimiz açmış
Ne diyelim beni bu şampiyonluk kesmedi.Seneye de istiyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Keşke günü geri sarsak![]()
Hayırlı olsun şampiyonluğumuz.
Umarım bu sezon alınan çifte kupa yönetimin ve camianın gözünü boyamaz da, seneye doğru hamlelerle Şampiyonlar Liginde de adından söz ettirebilecek ve ligde ünvanını koruyacak bir takım yaratırlar.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
1 oyuncu takımın cehresini degiştirdi. Ernst gibi bir oyuncuyu alarak belkide başkanlık dönemindeki en büyük hizmeti yaptı Demirören Bjk'ye. Tebrikler Besiktas. 2. yarıdaki oyunları ile hakettiler sampiyonluğu.
Tello ve Holosko da cok iyiydiler. Holosko sonlara dogru; ama Tello 2. yaeının her macında iyiydi.
Beşiktaşın Şampiyonluğuna Hiç Sevinmedim Ama Yinede Tebrikler
İ.Toramanı Kutlarım Nede Olsa Toprağım![]()
Az Önce geldim eve. Kabataş'tan Beşiktaş'a kadar bir gidip geldim ses gitti daha fazla dayanamadım geri döndüm.
Müthiş bir coşku vardı Zeytinburnu-Kabataş tranvay hattını bilenler için, tranvaylar akın akın taraftar getiriyorlardı fena bir yoğunluk vardı.
Helal olsun Beşiktaşıma...
en büyük katki Ersnt di.Ersnt geldikten sora besiktasi topladi adete.mustafa hocada ise ben bir katki bulamiyorum.ertugrul hoca olsaydi daha onceden sampiyonlugu garantilerdik
Şampiyon Beşiktaş = Şampiyon Mustafa Denizli
Evet Beşiktaş'ı Mustafa Denizli şampiyon yapmıştır!!!
Altıncı sıralara düştüğümüz haftalarda koymuştum şuanda mevcut Mustafa Denizli avatarımı...
Çünkü ben onun neler yapabileceğini çok iyi biliyordum.Çünkü ben onun nasıl bir Hoca olduğunu çok iyi biliyordum.Çünkü ben onun nasıl bir lider olduğunu çok iyi biliyordum.Çünkü ben onun nasıl inandığını çok iyi biliyordum.Çünkü ben Mustafa Denizli Beşiktaş'ta haberini öğrendiğim an Beşiktaş'ın Şampiyon olacağını çok çok iyi biliyordum.Adım gibi emindim...
Gelelim bu muhterem şahsın neden bu kadar önemli olduğuna,icraatlarına;
İlk yarının ortalarında takımı devraldı.Ve geldiği gibi takıma kendi oyun felsefesi olan hücumu aşılamaya başladı.Önceleri bu seyir zevki açısından olumlu olsada savunma ve orta sahadaki zaafiyetlerden dolayı planları bozdu.Nitekim devre bittiğinde Beşiktaş 6. sıradaydı ve herkes tarafından lige yine havlu attığı konuşuluyordu...
Mustafa Denizli devre biterken;"arada takım üzerine yoğunlaşıp oynamamız gereken sistemi belirleyeceğim ve bu sistemin işlemesi için gerekli birkaç takviye yapacağız" sözünü söylüyordu.Ve merakla beklemeye başladım...
Önce Yusuf Şimşek transferi gerçekleşti.Herkes gibi bende şaşkınlık içerisindeydim.Yusuf'un iyi olduğunu bilsemde bu yaştan sonra bu kadar faydalı olacağını düşünmüyordum...
Sonra Fabian Ernst kondu yuvaya ve ekstra uzun vadede Erkan Zengin...
İkinci yarının başlamasıyla birlikte oyun şablonuda oluşmuştu.Mustafa Denizli önce durdur sonra vur taktiğini aşılamıştı.Burada takımın kondisyonu,mücadelesi ve kazanma azmi ortaya çıkıyordu.Kondisyonu sağlayan çok büyük kulüplerde çalışmış olan Stefano Marrone,mücadele ve kazanma azmini baştan sona oturtan Mustafa Denizli'dir...
Fabian Ernst takım savunmasını neredeyse tek başına toplamıştır,orta sahaya ayar vermiştir,ekstra olarakta hücumu cilalamıştır...
Yusuf Şimşek gözlerimizin pasını silmiştir.Sadece bu mu?Hayır,gözlerimizin pasını silerken rakiplerin puan hayallerinide silip atmıştır birçok maçta...
Demek ki transferlerde oturmuştur,sonuna kadar doğrudur...
Bu işin takımın taktiği ile ilgili olan kısmıdır.Birde futbolcular üzerindeki maharetlerini anlatalım;
Cam Adam;evet kamuoyunun sık sık sakatlandığı için bu lakabı taktığı isim Gökhan Zan.Gökhan Zan'a sakatlanmamayı öğretti Mustafa Denizli.Garip dimi,nasıl olur böyle bir şey?Olay şundan ibaret;Gökhan Zan fiziksel olarak ülkedeki en sağlam futbolculardandır.Ondaki sorun tamamen kafasındaki karışıklıklardan kaynaklanmaktadır.Yani sorun fizyolojik değil psikolojiktir.Mustafa Denizli Gökhan Zan'ın psikolojisini düzeltmiştir.Ve Gökhan Zan ikinci yarıda oynadığı futbolla ben bu ülkede stoper sözkonusuysa varım demiştir...
Ekrem Dağ;bu futbolcuyu takıma alan Ertuğrul Sağlam'dır.Ama onu Beşiktaş'a kazandıramamıştır ne yazıkki.Aldığı gibi yanına çekmiştir.Mustafa Denizli gelir Ekrem'de olan hızı,hırsı,mücadeleci yapıyı görür ve biranda ülkenin hatrı sayılır beklerinden biri haline getirir.Hem sağda hem solda.Bunun yanında kurt hoca Ekrem'de olan ofansif yeteneğide unutmayıp gerektiği zamanlarda sonuna kadar kullanmıştır.Ekrem Mustafa Denizli'nin jokeri olmuştur...
İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman;bu ikili sezon başında kampta teknik direktörlerinin gözü önünde iki defa kavga etti.Kadro dışı kaldılar,daha sonra affedildiler.Takımda ve camiada hocaya olan güven,saygı sarsıntıya uğradı.Bu ikili takıma olumsuz yönde etki yaptılar.Hem oynadıkları futbolla hemde kaptanlık sıfatı altında sergiledikleri bu tavırla.Mustafa Denizli geldikten sonra birdefa bu ikili tam anlamıyla barıştılar.Bu takım açısından son derece önemliydi.Gelelim Mustafa Denizli geldikten sonra oynadıkları futbola.Hiç kuşkusuz Toraman'da,Üzülmez'de hayatlarının en iyi sezonlarından birisini Mustafa Denizli geldiktan sonraki dönemde yaşamışlardır.İkiside inanılmaz faydalı oldular.Şampiyonlukta emekleri çok büyük...
Edouard Cisse;devre bittiğinde Cisse herkes tarafından gönderilmesi gereken ilk isim olarak gösteriliyordu.Ernst'te gelince,herkes gidecek gözüyle bakıyordu.Çünkü ilk yarıda inanılmaz kötü,inanılmaz vurdumduymaz bir Cisse vardı.Ama ikinci yarıda Ernst ile birlikte inanılmaz uyumluydular.Hatta son dört beş haftanın baş mimarlarından biri Cisse'dir.Mustafa Denizli Cissedeki kaybolan hırsı,isteği,kazanma arzusunu ortaya çıkarmıştır.Bu farkı anlamak için eski Cisse ile G.Saray maçında atılan ikinci golden sonraki sevinçte Cisse profilini incelemek yeterli...
Yusuf Şimşek;işte en önemli isimlerden birtanesi.35 yaşında,çokta iyi olmayan bir büyük takım macerası.Mustafa Denizli gözünü kırpmadan alın diyor.Yusuf geliyor çok önemli anlarda ortaya çıkıyor,takımını birçok maçta ipten alıyor.Kurtarıcı rolünü layıkıyla üstleniyor.Bunun yanında coşuyor,coşturuyor.Yusuf Şimşek'i 35 yaşında takım 6.sıradayken 1 milyon € verip almak yürek ister.İşte bu yürek Mustafa Denizli'de fazlasıyla mevcut...
Gelelim camiaya verdiklerine,arkadaşlık adına yaptıklarına.Yani takımı takım yapan unsurlardaki icraatlarına;
Alınan kötü sonuçlardan sonra sürekli iddalı açıklamalar yapmıştır.Sürekli kesin konuşmuştur.Bu inanmışlığın bir belgesidir.Böyle konuşarak aynı zamanda hem takımın inancını dik tutmuş hemde camianın inancını yitirmesine izin vermemiştir.Yani,takıma ve camiaya inancı aşılamıştır...
Musfata Denizli takımın başına geçtikten sonra hiçbir yönetici takım otobüsü ve takım uçağıyla seyahat etmemiştir.Bu herkes görevini yapsın anlamına gelmektedir...
Öncelikle Toraman ve Üzülmez'i takıma tekrar adapte etmiş,arkadaşlığı pekiştirmek adına takıma sürekli yemek verip,çeşitli organizasyonlar düzenlemiştir.Çok önemli bir noktaya değineceğim;yemek organizasyonlarında futbolcular yemek yerken,Mustafa Denizli ayakta bir baba edasıyla sofranın başında durmaktadır.Bu herşeyin özetidir...
Ve çok büyük anlamlar taşıyan iki olay;G.Saray maçından önce her maçtan önce olduğu gibi futbolcular tek tek tribüne çağırılıp yumruk şov yaptırılmak istenmiştir.İşte burada çok ilginç bir olay gerçekleşmiştir.Hangi futbolcunun ismi söylenirse söylensin 11 isim aynı anda gelmiştir.Yani takım hepbirlikte 11 kez tribüne gelmiştir.Bu biz takımız anlamını taşımaktadır.Tribünde bu görüntüden sonra yaşanan duygu yoğunluğunu anlatmaya kelimeler yetmez.İşte bu muhteşem olayın mucidide Mustafa Denizli'dir.Olay şöyle ortaya çıkmıştır.Soyunma odasında futbolcular "hepimiz birimiz,nirimiz hepimiz" nidaları atar.Bunu gören Mustafa Denizli; "madem böyle söylüyorusunuz,tibüne tek tek çağırıldığınızda hepiniz gidin ve hepinizin bir olduğunu herkese gösterin" demiştir...
Son olay ise Denizli maçında oyuna sonradan giren İbrahim Üzülmez'e kaptanlık pazubandını vererek,bu takımın gerçek ve büyük kaptanı sensin mesajı...
Çok büyüksün Mustafa Denizli çok...
6 yıl aradan sonra bize bu büyük mutluluğu yaşatan herkese teşekkürler.Gerçekten çok güzel bir duygu.ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM!!!
Teşekkürler Büyük Mustafa...
Teşekkürlar Üç Büyük Mustafa...
Teşekkürler Mustafa Denizli...
Teşekkürler Yıldırım Demirören...
Teşekkürler futbolcular...
Teşekkürler yöneticiler...
Teşekküler tüm kulüp çalışanları...
Teşekkürler Büyük Taraftar...
Teşekkürler Beşiktaş'ım...
![]()
Çok değerLi bir ŞampiyonLuk aLdık gerçekten, insan resimLeri görünce de duyguLanıyor, o sevinç, o başarmanın verdiği haz ve mutLuLuk gerçekten müthiş birşey.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İkinci yarının başından itibaren iyi futbol oynadı Beşiktaş. Ligde şampiyonluğu en çok hakeden takımdı bu yıl. Yusuf - Ernst ve en başta Mustafa Denizli faktörü çok etkili oldu bunda. Tebrikler..
Kartondan yaptıkları kupayı damacana sandım xD
Beşiktaş'ı hak ettikleri bu şampiyonluktan dolayı kutlarım. Darısı yeni sezonda bizim başımıza...
Tebrikler Beşiktaşım.Bu iki şampiyonluğuda hak ederek kazandık.Emeği geçen herkesi kutluyor,sonsuz teşekkür ediyorum.
Bizi bu sevinci yaşatmakta katkısı bulunanlara teşekkürü ve tebriği borç biliyorum.En başta hocamıza,futbolculara,yönetime,taraftarımıza,kulüb ümüz için her kademede görev yapan kısacası emeği geçen herkese..
Uzun süredir özlem duyulan şampiyonluk çok görkemli bir şekilde geldi.Çifte kupayla..Başarının nasıl geldiğini nelerin rol oynadığı konusuna falan girmeyeceğim.Anıl en ince ayrıntısına kadar yazmış zaten.Onun üstüne yazılacak yazı yok.Bu vesileyle bir teşekkürde ona.
Umarım bu şampiyonluk gerilemekte olan imajımızın tekrardan yükselişe geçmesini sağlar,gelecek senelerdede Beşiktaş'ı başarılı olarak görmemizi sağlar..İnşallah..
So what?
Saike
Beşiktaşlı değilim,İbrahim Üzülmez'i de sevmem fakat o kupanın Delgado ve Nobre yerine bu takımda yıllardır var olan bir oyuncu tarafından yani İbo tarafından kaldırması daha hoş olurdu.Bir terlik kavgası yüzünden olmayacak şey bence
Laylalalay ooo Beşiktaşşş
Şampiyonnnn !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"