Diyarbakır Karpuzu Kafana Fena Düşmüş AMa İyi Gidiyosun![]()
Diyarbakır Karpuzu Kafana Fena Düşmüş AMa İyi Gidiyosun![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hiç Sorma Hocam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iki maçtada yenildik
Last edited by BaGa TaRKaN : 01.Haziran.2009 at 04:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
23.Hafta
Kırıkkalespor 1-0 Pazarspor
Biz Bütün İhtiyaçlarımızı Karadeniz Pazarından Alırız
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
24.Hafta
Karşıyaka 0-1 Kırıkkalespor
Kaf Dağından İstediğimizi Aldık
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
25.Hafta
Kırıkkalespor 1-0 Konyaspor
Altan'ın da Formunun Yükselmesi İşimize Çok Yarıyor
[IMG][/IMG]
Last edited by BaGa TaRKaN : 01.Haziran.2009 at 06:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aman Diyim Yolun sonu oLmasın
Moralini de Bozma Kardesim.
Güzel Gitmişsin..
Yok Hocam Olumlu Anlamda SöyledimUfuk Görünüyor Desem Daha İyi Olcaktı Sanırım
![]()
27.Hafta
Kırıkkalespor 1-0 Kartalspor
Evimizde Küme Düşmemek İçin Son Çırpınışlarını Sergileyen Rakibimiz Karşısında Puan Kaybetmemeliydik Öyle de Oldu Ama Rakibin Bu Kadar Sert ve Sakatlamaya Yönelik Oynaması Oyunu Çirkefleştirmekten Başka Bişey Değildi.
Sakatlarımız Artıyor Umarım En Az Kayıpla Ligi Hakettiğimiz Yerde Bitiririz
[IMG][/IMG]
Süper ligde oynayabilecek regebnler arama zamanı geldi![]()
28.Hafta
Antalyaspor 1-1 Kırıkkalespor
Zorlu Antalya Deplasmanında Öne Geçmemize Rağmen Üstünlüğümüzü Koruyamadık 1 Puanla Ayrıldık. Önemli Olan Puan Çıkarmaktı Sonuçtan Memnunum
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Doğu Avrupa ve Balkanlardan Harıl Harıl Oyuncu Tarıyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanırım Herkes Şampiyonluğa İnandı
[IMG][/IMG]
Last edited by BaGa TaRKaN : 01.Haziran.2009 at 14:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
30.Hafta
Malatyaspor 2-1 Kırıkkalespor
Son 70 Dakikaya Kadar Sahada Pek Bir Varlık Gösteremedik Son Dakikalardaki Çabamız Maçı Çevirmeye Yetmedi 8 Maç Sonra Yenilgiyi Tattık
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son 4 Haftaya Girilirken Heyecan İyice Artıyor Düşme Ve Yükselmede Kritik Virajdayız.
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son 4 Haftada Kalan Maçlarımızda Oynayacağımız Maçlarda İddaasız Takım Yok O da Bizim ŞansımızaDüşme ve Yükselmeyi Bizim Maçlar Belirleyecek
[IMG][/IMG]
Last edited by BaGa TaRKaN : 01.Haziran.2009 at 15:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonluk kutlu olsunSüper Lige başarılar
![]()
Teşekkür Ederim Darısı Sakaryaya. Bi Sakarya Kariyeride Ben Açacağım. Eski Seride Sapancaspor ile Bayağı İlerlemiştim Süper Lige Çıkartmıştım Ama Hep Orta Sıralarda Tamamladık En iyi Derecemiz 7.likti onda da Uefayı Kıl Payı KaçırdıkNe Kupa Kazandırabildim Ne de Şampiyonluk ama Düşmedikde 6 Sezon Geçirdim Süper Ligde Sonra Sıkılınca Bıraktım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Sanırım Pek Sevenim Yokİlgi Az
![]()
Napalım Şansımıza. Kendi Çapımızda İlerleyelim Bari
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Gözlemcim Daha Öncede Belirttiğim Gibi Doğu Avrupa'da Oyuncu Taramasındaydı ve Bir Kaç Oyuncuyu Sizlerle Paylaşıyorum Yeni Sezonda Mücadele Etmek İçin 3 Yabancı Hakkım Daha Var Sizlerin Görüşüyle de Gereken Oyuncuları Alacam Yardımlarınızı Esirgemeyin
[IMG][/IMG]
Last edited by BaGa TaRKaN : 03.Haziran.2009 at 03:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güney Amerika'da da Çalışmalarımız Sürüyor Ama Şimdilik Ordaki Personelimizden Haber Yok Adam Kayıplara Karıştı Galiba Ne Gören Var Ne Duyan Rio Karnavalına mı Katıldı Nedir?
Gözlemcimin Bulduğu Diğer Oyuncular:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Forvet Olan Çok İyi Duruyor Gibi. Süper Ligi Kaldırabilir mi Bilmiyorum Sonuçta GS BJK FB Karşı Oynayacaklar![]()
Kulüp Her Ay Ufak Meblağlarda da Olsa Zarar Ediyor Sanırım Para Konusunda Sıkıntı Yaşayacağım Bulunan Oyuncular Kulübe Gelmek İstiyor Ama Bonservis ve Maddi Kaynak Sorunu İşi Zorlaştırıyor Kiralama Yoluna Başvuracam Ama Enterasandır Avrupa Hiç Oyuncu Kiralayamadım.
Avrupadan Oyuncu Kiralama Önerilerinizi Bekliyorum
Şampiyonluk Hayırlı oLsun
Yabancı KOnusunda Sözleşmesi Biten Veteranlara bakabilirsin
Teşekkür Ederim Hocam Ama Daha 4 Hafta Var Belki Mucize Olur İşi Şansa Bırakmayım![]()
Biri Forvete Biri Orta Sahaya Birde Defansa Kaliteli Adam Katmak İstiyorum En Azından Yanında Oynayanlara Güven Vermesi Lazım.
İki Senedir Oynadığım Taktik: 4-3-1-2, 4-2-1-2-1, 4-1-3-1-1, 5-3-2
Rakibe Göre Değişiyor ve Değişik Kombinasyonlarıyla Oynuyorum.
Kardesim. Bence 2 TaktikBElirle.![]()
Devamını bekliyoruz
Kariyerimi Baştan Sona İlgiyle Takip Eden Özel Dostlarıma Şükranlarımı Bir Borç Biliyorum Destekleriniz İçin Sonsuz Teşekkürler. Takip Edende Etmeyende Herkesin Canı Sağolsun. Sonuçta Oynadığımız Oyundan Zevk Almaya Çalışıyoruz.
Evet Turnuva ve Güney Afrika'daki Ajax CT Kariyerim Nedeniyle Biraz Ara Verdim Ama Tekrar Devam Ediyoruz.
Arkadaşlar Kalan 4 Maçımızı Tamamlayıp Gelecek Sezonki Hazırlıklarımızı ve Transferlerimizi Tamamlayıp Lige Başlamak İçin Kollarımızı Sıvadık.
Ve 1976-1977 Ruhuyla Yeniden Süper Ligdeyiz...
Bu Sefer Gelişmiş Kocaman Bir Kent Ve üniversitesi Ve Sanayisi Olan Şehirle Süper Ligdeyiz...
33 Yıl Sonra Sessiz Bir Efsane Yeniden Doğuyor...
Bu Sefer Kalıcı Olmak Için Geliyoruz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YÖNETİMİN ŞAŞKINLIK VE MUTLULUK İÇİNDE GÖSTERMİŞ OLDUĞU TEPKİ
[IMG][/IMG]
Last edited by BaGa TaRKaN : 06.Haziran.2009 at 17:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
32.Hafta
Güngören Belediyespor 0-2 Kırıkkalespor
Küme Düşen Rakibimizi El Sallayarak Uğurladık
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
33.Hafta
Kırıkkalespor 1-1 Orduspor
Kendi Sahamızdaki Son Maçımızda Kazanamadık Ama Şampiyonluğun Tadınıda Tattık. Oyuncular ve Taraftarlar Hep Beraber Şampiyonluk Coşkusunu Çılgınlar Gibi Kutladı
[IMG][/IMG]
Last edited by BaGa TaRKaN : 06.Haziran.2009 at 17:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
34.Hafta
Kayseri Erciyesspor 2-2 Kırıkkalespor
Terfi ve Şampiyonluğu Zafer Sarhoşluğuyla Çılgınlar Gibi Kutlayan Takımımız Disiplinden Taviz Vermeden Son Maçıda Mükemmel Oyunuyla Kayseriden Yenilmeden Dönerek Lige Ne Kadar Konsantre Olduğunu Herkese Kanıtladı ve Alnının Akıyla Hak Ederek Başarıya Ulaştı
[IMG][/IMG]
Last edited by BaGa TaRKaN : 06.Haziran.2009 at 17:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by BaGa TaRKaN : 06.Haziran.2009 at 18:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)