Sayfa 32 / 480 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Beşiktaş'ın Tevezle ılgılendıgı ve Tevezınde gelmeye sıcak baktıgı gıbı bı gercek varken dıkkatlerın bu topuz olayında olması bnce ıyı oldu. Rahat rahat tevezle anlassınlar bızımkılerde bızde rahat edelım bu sene sampıyonlar lgınde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mercenary View Post
    Beşiktaş'ın Tevezle ılgılendıgı ve Tevezınde gelmeye sıcak baktıgı gıbı bı gercek varken dıkkatlerın bu topuz olayında olması bnce ıyı oldu. Rahat rahat tevezle anlassınlar bızımkılerde bızde rahat edelım bu sene sampıyonlar lgınde.
    Niye kimsenin haberi yok bu gercekten?

Herkes topuzda topuz dıo mıllet baska bısıye bakmıorkı. Tevezın manUdakı kıralık suresı doldu ve bonservısının sahıbı sırkette onun ıcın takım arıyor. ıngıltere ıspanya almanya ve turkıyeden teklıf geldıgını hem sırketı hemde menejerı dogruladı ve tevezle ılgılenen tek turk kulubude besıktas. tevez nıe bıze gelmeye sıcak bakıo dersende sampıyonlar lıgınde oynayacak olmamazdan dolayı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tevez'in gelmesi durumunda Tevez için yıllık 5.5 milyon euro kiralama bedeli ödenecek ve Tevez`in anlaşmalı olduğu MSI Foot menajerlik firmasınada 1.5 milyon euro ödenecek.

Demirören elini cebine atsın artık getırsın Carlitosu.
    Last edited by Mercenary : 13.Haziran.2009 at 05:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Tevez'i Liverpool istiyor. Ki kankası Mascherano'da orda. Liverpool mu Beşiktaş mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

soru mu bu şimdi tabii ki BEŞİKTAŞK! değil Liverpool der
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

ölede yıllık 5.5 mılyon euro dıorum bana bı kulup yıllık bu kadar verecek dırek kanka manka dınlemem

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kanka istiyosa Delgado'yu satmayız kanka olurlar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mercenary View Post
    ölede yıllık 5.5 mılyon euro dıorum bana bı kulup yıllık bu kadar verecek dırek kanka manka dınlemem
    İngiltere'de bu rakamlar rahatlıkla verilebiliyor yalnız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

hergun bırımız gıderız kankası oluruz yeterkı gelsın dıorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İngiltere'de bu rakamlar rahatlıkla verilebiliyor yalnız.

haklısın ama dunya capındakı krız sayesınde pek rahatlıkla verebıleceklerını dusunmuorum. ayrıca tevezın baglı oldugu sırketın Turkıyeyı onemlı bı pazar olarak gormesı ve yatırım ılla yapmak ısteyecegınıde goz onunde bulundurmak lazım tevezın besıktasa gelmesı sırket acısından taze pazara acılmak demektır. zaten gorduk kı oyuncu ıstedıgı kulupte oynayamıo gene en sonunda para konusuo
    Last edited by Mercenary : 13.Haziran.2009 at 05:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Beşiktaş'ın bütçesi Liverpool'dan daha mı fazla şimdi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Liverpool'u geçtik, en yakından Manchester City istiyor bu oyuncuyu (ki bizim takımı komple satın alacak güçleri var ) ayrıca dış basında hiç Beşiktaş'ın Tevez'le ilgili bir haberine rastlamadım ben
    Owen'a niye talip olmuyoruz, sözleşmesi de bitti

Topuz o kadar imza atmam Fener'e dedi imzaladıNihat da olumsuz cevap vermiş galiba Bjk'ye transferi için..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Evet Nihat ta Demirören`e geLmek istemediğini söyLedi ve o transfer de yattı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tevez Türkiye'ye gelmez, kim uyduruyor bunları çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tevez Türkiye'ye gelmez, kim uyduruyor bunları çok merak ediyorum.
    Kiziroğlu Mustafa Bey olmasın?

Nihat'ın gelmeyeceği belliydi 3 yıldır Türkiye'ye gelmem diyor. Hayırlısı başka hayal kırıklığı yoksa, Başkanımıza istekte bulunalım.

Enterokinaz Misafir

Tevez şu yaşında, şu performansında neden gelsin ki Türkiye'ye ? Hangi mantığa sığar bu ?

Michael Owen demiş yukarıda bir arkadaş, olmayacak bir transfer değil. Ama Owen müzmin sakat, tekrar sakatlanması halinde hem Beşiktaş hem de Owen zarar görmüş olacak. Bence riskli bir adım olur.

http://www.tumgazeteler.com/haberleri/carlos-tevez/

walla bi bakın ıstersenız gazetelerde cıkan tevezle ılgılı haberler ben ısterım gelmesını acıkcası

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tevez bu gün ben geLmek istiyorum dese hadi diyeLim bonservis konusunda kuLübü iLe anLaştın, oyuncu zorLuk çıkaracak, bir şekiLde oyuncuyu da ikna ettim diyeLim, bu sefer Avrupa nın daha önde geLen kuLüpLeri sana yar etmeyecektir.

Tevez gibi bir isim imkansızdan ötedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gazeteler Robinho - Guiza takasını da yazıyor. Yakında Messi de yazacaklar zaten.. Gazetelere bakarsak takımlarımızın her sene ŞL'de final oynaması lazım, çünkü onlar rüya kadrolar kuruyorlar.

Tevez çok kaliteli bir oyuncu, kariyerinin zirvesinde diyebileceğimiz bir dönemde, Türkiye'ye niye gelsin, Premiership'te oynamaya devam edecek bence. Alacak takımında Manchester City olacağını düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Skysport'da haber çıktı zaten. Robinho, Tevez'i istiyor diye.
    (/s)

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gazeteler Robinho - Guiza takasını da yazıyor. Yakında Messi de yazacaklar zaten.. Gazetelere bakarsak takımlarımızın her sene ŞL'de final oynaması lazım, çünkü onlar rüya kadrolar kuruyorlar.

Tevez çok kaliteli bir oyuncu, kariyerinin zirvesinde diyebileceğimiz bir dönemde, Türkiye'ye niye gelsin, Premiership'te oynamaya devam edecek bence. Alacak takımında Manchester City olacağını düşünüyorum..
    Liverpool ihtimali de dolaşıyor ortada sanırım, daha kuvvetli ihtimal gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tevez bu gün ben geLmek istiyorum dese hadi diyeLim bonservis konusunda kuLübü iLe anLaştın, oyuncu zorLuk çıkaracak, bir şekiLde oyuncuyu da ikna ettim diyeLim, bu sefer Avrupa nın daha önde geLen kuLüpLeri sana yar etmeyecektir.

Tevez gibi bir isim imkansızdan ötedir.
    Elbette. Üstelik Tevez'in alacağı yüksel bedelden ötürü takımda kopukluk olacak. Senin de yazdığın gibi bize yar etmezler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence City ihtimali daha kuvvetli, çünkü ilk 11 garantisi ve daha fazla para alma şansı var.

sakary Ali Misafir

tevez üstüne basa basa söyledi şampiyonlar ligine giden bir takımda oynamak istiyorum diye o yüzden Cİtye gitmez bence

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    tevez üstüne basa basa söyledi şampiyonlar ligine giden bir takımda oynamak istiyorum diye o yüzden Cİtye gitmez bence

Enteresandır Şampiyonlar ligine gidiyoruz bizde, Tevez gelir bakın, Beşiktaşlı duruşu görüyorum ben onda
    Last edited by eXcitinG : 13.Haziran.2009 at 18:20 Reason: Ciddi İmla hataları giderildi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Chelsea'ye gider muhtemelen, bonservisi hala Abramovic'in arkadaşının elinde.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tevezin Besiktas transfer konusunda ne isi var

Bonservisinin bulundugu sirketin kiralamaya niyeti yok, ha Besiktasta bonservis icin odencek 30 milyon sterlin varsa tamam.

Man.City ye gider, Manchester sehrinde bi duzen kurmus fazla bozmaz bana gore

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Arkadaşlar gözlerinizi açın,iyi okuyun;

M.Topuz yanında hiçbir Beşiktaş'Lı yönetici olmadan.Bırakın yanını kilometrelerce uzakta.Baskısız.Kayseri'de,Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'ye söyledi bunları...

Hala iradesi dışında söyledi diyorsanız,Allah Rahmet Eylesin.Yorum yapmaya gerek yok zaten...
    Baskı olmadan, hiçbir yönetici olmadan gördük hangi takımı seçtiğini Anıl. Günlerdir savunduğun şey sona erdi, Topuz amcanın oğluymuş gibi konuştun sürekli, bu kadar kendinden emin konuşmamalıydın, sonuçta dediklerinin hiçbiri olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tekrar söylüyorum,ben ordan burdan Forza'dan duyduklarımla yazmadım.Tanıdığım bir abim M.Topuz'un yanında tatildeydi.Hergün beraber yiyip içiyorlardı.Ben güvendiğim kişinin ağzından yazarım...

Tanımadığım,etmediğim kişilerin duyumlarıyla yazmam...

Bizim başından sonuna kadar savunduğumuz şey M.Topuz'un sözünden dönmemesiydi.Döndüğü taktirde zaten F.Bahçe'ye gideceği belliydi ve öyle oldu...

Tekrar söylüyorum,Aziz Yıldırım Kayseriye gidene kadar M.Topuz'un tavrı aynıydı.Ama Aziz Yıldırım dediği gibi gitti aldı...

Bu yüzden bir kere daha helal olsun diyorum kendisine...

Şunuda unutmayalım,Deniz daha iyi bilir.Olayın içine hertürlü siyasiler girdi M.Topuz'u ikna etmek için.Kayserispor eski başkanı ve Kayseri'de nam salmış Mete Eke bile girdi araya.Dediğim gibi bunları daha iyi bilir Deniz.Ben Mehmet Topuz'a hiç mi hiç kızmıyorum.Beşiktaş'lı olduğunuda hala biliyorum...

Neyse şunu bilin yeter.Ben oradan,buradan,tanımadığım kişilerden duyduklarımla yazmadım buraya yazmamda...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Egemen Fenerbahçe böLümünde uyarı yapmıştım geçmişte yazıLmış mesajLardan aLıntı yaparak şimdi hesap sorar vari tavırLara girmeyin diye..

Devam etmessen sevinirim. AçıkLamaLar yapıldı zaten, haLa ne ima etmeye çaLışıyorsun, Can sıkmak mı amacın ?

Mesaj Yetkileri