Banada uygun 10 temmuz gelirim herhalde.
Banada uygun 10 temmuz gelirim herhalde.
Bende Baran Abimin ısrarları sonucunda katılma kararı aldım buluşmaya. 10 Temmuz'da bi işim yok muhtemelen, çok büyük bi ihtimal geliyorum. Teşekkürler ciğerim abicim.![]()
Öyle cekinmek olmaz. Imkani olan herkes bulusmaya gelsin. =)
Abi çekindiğimi kim söyledi, sadece kararsız kaldım, Serkan abi beni yolda banlar diye tırstım.![]()
Gelenlere lafımız yok, gelmeyenleri banlayacağım.Yolumun zerinde oturuyorsundur belki, o zaman gelip geçerken banlarım, doğru.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Benim tatile ne zaman gideceğim belli değil ama 15 Temmuz sonrası gideceğim.
Ben tatile giderken yazarım buraya, ona göre ayarlanır tekrar.![]()
Eskiden hiç bilmezdim o tarafları, sonra bir ara sıkça gidip geldim, bu dönemde yine o taraflara uğramıyorum. Rahat olabilirsin.Bucaspor'u da severim, renklerinden ötürü.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yurt dışı zaten 10 altın. İlk ben topluyorum ha, fazla fazla getirin, kaçarken yarı yolda bitmesin paralar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İzmir'e gelsem bile katılabileceğimi sanmıyorum.
(/s)
10 altin miBen gelmiyorum bulusmaya, hatta mümkünse ucak biletimi iptal ettirip yaz tatilini burada gecirmeyi düsünüyorum.
![]()
aslanlar bende geleyim bari..
şaka bir yan bakalım ne olacak
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bende İzmirli sayılırım, her yaz ordayım![]()
İlk günün kimde olacak diye kura çektim kendim çıktım, 2 Serkan en Son Baran. Artık Almanyaya gitmeden ona sıra gelirmi bilmem![]()
İsotcan![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kurtulma yok olm.
Her geldiğin gün için yine altın getireceksin ama verdiğin altınları alabilirmisin orası muallak![]()
Olm ben özel konugum, hatta bu bulusmanin organizatörüyüm.
Beni kücük burjuva emellerinize alet edemezsiniz.![]()
Haydaaa 10 Temmuz mu? Olmadı şimdi
Bende geliyorum buluşma Karşıyaka'da olursa çok iyi olur malum 90 kuruş oldu![]()
Ben nerede olursa olsun nasılsa otobüse bineceğim için sorun değil.Ya da gelin, Bayraklı'da, sahilde buluşalım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yaşar abiye söyleyin o da gelsin![]()