herkeze başarılar...
favorim manu ama arsenal de süpriz yapabilir.
o orta saha bi uyum sağlarsa Allah muhafaza çok fena şeyler olabilir
oyumu da arsenal'e verdim valla manu'ya verecekken..
neyse sağlık olsun dostluk kazansın.
herkeze başarılar...
favorim manu ama arsenal de süpriz yapabilir.
o orta saha bi uyum sağlarsa Allah muhafaza çok fena şeyler olabilir
oyumu da arsenal'e verdim valla manu'ya verecekken..
neyse sağlık olsun dostluk kazansın.
Serkan'ın transferleri gördüm tamam dedim, Arsenal şampiyon olur bu kariyerde![]()
Fikstürde problem olduğundan topluca ekliyorum:
Chelsea maçında herşey yolunda giderken Gerrard'ın atılması ve ardından yediğimiz 3 gol bizi birkaç maç boyunca etkiledi.Gerrard 4 maç ceza aldı, bunun dışında Keirrison ve N'gog'ta sakatlanınca kadro sıkıntısı devreye girdi.City maçında uzatmalarda Zhirkov'un frikiğinden gelen golle 2. kez yıkıldık..
Son maçta aldığımız galibiyet, Gerrard'ın ve Keirrison'un dönüşü ise moralleri bir hayli düzeltti.İlk yarıda rakiplerimizle oynayacağımız maçlarda fikstür avantajı elimizde.Manchester ve Arsenal ile üst üste Anfield'da karşılaşacağız.Bu maçlar hayati önem taşıyor..
Devre arası takıma en az 3 takviye yapmayı düşünüyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Barclays Premier League
4.Hafta
Fazla söze gerek var mıTek üzüntümüz WBA deplasmanında 90+2 de golü bulup 90+3 'de beraberliğe razı olmaktır..Liverpool maçı da bizim çok önemliydi..Rakip öne geçsede 10 kişi kaldıktan sonra son 20 dk'da buldugumuz 3 gol ile önemli bir galibiyet aldık..15.Hafta Arsenal ve 18.Haftadaki Man Utd maçlarını içerde oynayacagız..Yani sezonun sonlarında şampiyonluk yarışında iki rakibimize konuk olacagız..Dolayısıyla içerdeki bu iki maçta puan kaybına tahammülümüz yok..
Chelsea'nin sadece 2 puan L'Pool'un 5 puan kaybı var herkes diğer lig maçlarını kazanıyor gibi birşey..
Arsenal ve ManU maçlarınıda bekliyoruz
Favorim doludizgin
Puan Durumunu bekliyoruzz...
Benimde fikstür baya birikti toplu ekliyorum
Forvetlerimizin hepsi sakat.Son 2 haftada paf takımın golcüsü Danny Wellbeck ile oynadık.Son dakikalarda yedik golü en son maçta.
Olsun inanıyoruz bu ligi zirvede bitireceğiz.Chelsea'nin kazandığı şanslı galibiyetler elbet sona erecektir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Premiership 4. Hafta
Yine 1-0 kazanıyoruz. Bu sefer çift forvet denediğim için çok pozisyon verdik.
ŞL C Grubu 1. Maç
Galatasaray karşısında zorlanmadık ve rahat bir galibiyet aldık.
Premiership 5.Hafta
85. dakikada yediğimiz golle ilk puanlarımızı kaybettik.
Premiership 6.Hafta
Sezonun ilk büyük maçı 2-2 sona erdi. Evimizde kazanmak istiyorduk ama olmadı. 2 puan kaybettik. Güzel ve zevkli bir maç oldu.
ŞL C Grubu 2. Maç
Ligde 2 haftadır kaybedilen puanların acısını Roma’dan çıkardık. Yazık oldu adamlara.
Premiership 7.Hafta
Newcastle’ın yerine de golü biz attık, 3 gol attığımız maçı 2-1 kazandık.
Premiership 8.Hafta
14. dakikada Diarra kırmızı kart gördü ve sonrası çok zor geçti bizim için ve ilk mağlubiyetimizi aldık.
ŞL C Grubu 3.Maç
Celtic'i evimizde 4-1 ile geçiyoruz. O maçın sssini alamadım.
Rahat bir maç oldu, zorlanmadan kazandık.
Premiership 9.Hafta
Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadık. Senna coştu gidiyor.
Premiership 10.Hafta
4’ledik 3 maç üst üste ve takibimizi sürdürüyoruz.
Premiership 11.Hafta
Rakip son sıralarda olmasına rağmen çok zorlandık ve 3 puanı tek golle kurtardık.
"YÜCE ATATÜRK"
Tüm ekiler iyi gidiyor ama favorimizin arkasındayız![]()
Chelsea arayı açmış gibi bakalım kim yakalayacak.![]()
Devre arasına lider gireceğiz, taraftarlarımız hiç endişe etmesin.Sol bekte sıkıntı yaşıyorum, eğer yönetim para verirse ya da oyuncu satarsam defansa ve sol beke takviye yapacağım sadece.
"YÜCE ATATÜRK"
müthiş bir kariyermiş cidden yeni gördüm daha . favorim arsenal . herkese başarılar , arsenale biraz daha fazla başarılar![]()
Liverpool ve Chelsea maçlarını deplasmanda oynayacağız. İlk devre bittiğinde liderin 5-6 puan gerisinde olsak bile üzülmeyeceğim. Gerçi ben liderliği hedefliyorum ilk devre sonunda da ama.
Teşekkürler, bu arada ŞL'de aynı grupta yer aldığımız Galatasaray diğer 2 maçını kazandı ve şu anda 6 puanla 2. sırada. Gruptan çıkma ihtimalleri yüksek.
"YÜCE ATATÜRK"
Arsenal alacak ligi iyi gidiyoruz![]()
Lig Başında oldugu gibi Şimdide Chelsea'nin Arkasındayız . Lig ve Şl Bizim olacak !![]()
Siz sabaha kadar uğraşın.Her türlü zorluklara rağmen şampiyon Manu olacakForvetsiz de oynasak şampiyonuz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Chelsea arayı açmıs ama 4 menajerinde ilk 4 te olması cok güzel bir olay![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sol tarafta Malouda inanılmaz yetersiz arkadaşlar bizde ligde harikalar yaratan oynadıgı lig maçlarında 2 gol ve 6 asisti bulunan Zoran Tosic'i Manu'dan 14M€ vererek takımımıza kattık..Kimse merak etmesin bizde yanlış olmaz izleyin ve görün şampiyonu selamlayın![]()
Süper gidiyorsun Chelsea bozma. Sana inananları mahçup etme..
Tosiç güzel de ManU niye sattı anlamadım xD
Aslan Armalı İngiliz Aslanı Chelsea'yi destekliyoruz
1905'de doğdu bu renkler...![]()
Liverpool Fırtınası
Ligde Sunderland maçıyla başlayan galibiyet serimiz sürüyor.Sakat ve cezalı oyuncularımızın iyileşmesiyle formumuzun zirvesine eriştik.Tek kaybımız ise Lig Kupası'nda ki Manchester maçı oldu.O da teselli olur artık Murat Özdemir ve ekibine..
Transfer sezonunun açılmasıyla bir sağ bek, bir orta saha ve bir sağ kanat oyuncusu kadromuza dahil olacak.Transferlerin hepsi bitmiş durumda.İsimleri ise yarın açıklayacağız..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Primership
Primership
Primership
Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi
Son maçta eğer Juve'ye kaybedersek ve Atletico Madrid'de Porto'yu yenerse gruptan çıkamıyoruz ve Uefa'ya gidiyoruz.Atletico maçlarının 2'sinide kaybettik grupta gerçekten çok sinir bozucu bir durum.Şansımız tutmuyor bir türlü onlara karşı.
Puan Durumu
Man.Utd 9p
Juve 7p
At.Mad. 7p
Porto 5p
Lig Kupası
Son 20 dakikasını 10 kişi oynadığımız maçta gereken rakibe gereken ders verildi
Lig Kupası Çeyrek Final
4 Büyük takımdan sadece biz kaldık Lig Kupasında yarı finale.Rakibimiz Hull City - Man.City maçının galibi olacak.
FA Cup
Rakibimiz Chelsea oldu
Tosic Transferi
Zoran Tosic'i ilk önce Liverpool istedi ve kulüple bir fiyatta anlaştık ancak Tosiç ile Liverpool arasında pazarlıklar bir türlü son bulmadı ve anlaşamadılar.Aynı şansı Chelsea kulübüne de tanıdım ve Ezeli Rakibimiz olan Chelsea Tosiç ile anlaşma sağladı.Daha sonradan bu transferden vazgeçmek bize yakışmazdı.Verdiğimiz sözün arkasında durduk ve Tosiç'i Chelsea'ye gönderdik.Hayırlı olsun.Bu arada Chelsea'ye sattığımız Nani ve Tevez'den sonra 3.oyuncu oldu.
RONALDİNHO Geliyor...
Hem sol açık hem de orta sahanın ortasına beyin arayan Manu , İtalya'da mutlu olmayan Ronaldinho'yu getiriyor.Sambacı oyuncu için kulübü Milan'a 24 ayda 44 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.Yıldız oyuncu Manu'da oynayacak olduğu için çok heyecanlı olduğunu söylerken sevinci gözlerinden okunuyordu.
Diğer Transfer Haberleri
Hem sol açık hem de forvet arkasına oyuncu arayan Manu R10'un transferinden sonra bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.
Gündemdeki transferler ;
Ribery (B.Münih-30 Mn Euro gözden çıkarıldı)
Cristian Rodriguez (Porto-14 Milyon Euro gözden çıkarıldı)
David Silva (Valencia-40 Milyon Euro gözden çıkarıldı)
David Villa (Valencia-50 Milyon Euro gözden çıkarıldı)
Zlatan İbrahimovic ( 60 Milyon Euro gözden çıkarıldı)
Ancak R10'dan sonra yapılacak transferlerde geniş bilgi verilmezken bu isimlerin haricinde de transfer olabileceği kaynaklardan alınan bilgiler arasında.
Manchester ın transfer listesi Realinkine birebir benziyorRonaldinho yakısır Manchestera
![]()
TariboWest
Ronaldinho geldi zaten.Devre arasında takıma katılacak.
Solda Ronaldinho sağda Ronaldo ortada ise Rooney olacak.Önünde Henry.
Rooney'e Barça'dan teklif var.Karşılığında Eto'o yada Messi'yi istiyoruz.Her iki oyuncu içinde üste belli bir miktar para vermeyi gözden çıkardık ancak Barcelona bu transferlere pek sıcak bakmıyor.
Bir de Kaka, ona da 70 Milyon euroya kadar teklif yaptım ancak kabul etmedi Milan.