Beyaz forma omuzlarında kırmızı-siyah çizgi avr o formada gzl msla... Beyendim...
Beyaz forma omuzlarında kırmızı-siyah çizgi avr o formada gzl msla... Beyendim...
Ben sadece bizim kLasik çizgiLi siyah beyaz formayı beğendim.DiğerLeri daha ayrıntıLı düşünüLüp daha güzeL oLabiLirdi.Sanki son anda karar veriLmiş havası var apar topar yapıLmış gibi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Siyah-Beyaz olsun camurdan olsun her turlu alirim
ben formalari begendim belki duz siyah forma hos olmamis gozukuyor onunda sebebi gecen yil lyon`un giydigi formanin tipkisinin aynisi olmasi.vel hasil bu sezon belli araliklarla kendime 5 forma almayi dusunuyorum; 2 cubuklu,1 kalin cubuklu, 1 siyah ve 1 beyaz forma alacagim kismetse
![]()
Şu çubuklu forma bu seneye kadar gördüğüm en güzel formalardan çok güzel olmuş Beşiktaş'ım adına rico paşaya da çok yakışıyor çubukludan alıcam forma alınca![]()
beyaz forma çok güzel diğer formalarada biraz özen gösterilseydi mesela çubuklu formaya
Bence daha yaratıcı olunabilirdi.Ama yinede beyendim bjk sonuçta![]()
FM Gazetesi
2009-2010 forma tasarımlarını bu konu altından paylaşabilirsiniz.
(/s)
Beşiktaş Umbro ile yollarını ayırıp Adidas ile anlaştı.Bu sene formaları Adidas yapacak...
taraftar çalışmalarımı bunlar ?
Evet,geçen sezon taraftar tasarımları baz alınarak yapıldı formalar.Bu sezonda öyle olur...
Bazıları çok güzelmiş..Her klüp taraftara bıraksın bu işi çok güzel çalışmalar çıkar ortaya..![]()