Başarılar 3ünüzede Favorim Tolga
Tolga Baseli çok yakından tanıyor
Favorim Sakaryaspor hepinize başarılar
Fenerbahçe ve Galatasaray Şampiyonlar ligi'nde 2. olarak çıkarlar bence
TSL 2.Hafta
TSL 3.Hafta
Herkes Haddini Bilecek!
Galatasaray Spor Kulübü Zorunlu Açıklama
Derbide ezeli rakibimize mağlup olduğumuz için taraftarlarımızdan özür diliyoruz.Ofsayttan yediğimiz golle mağlup olduğumuz içnide bir o kadar üzgünüz.Hakem bu gün çok kötüydü.Dengesiz kararlar verdi.Hakkımızı sonuna kadar arayacağız.
Galatasaray Yönetim Kurulu
Galibiyetimize leke sürmek isteyenler avucunu yalayacaktır..
![]()
TSL 2. Hafta
TSL 3. Hafta
-- Ligde 3 Maçımızıda Yendik . Uefada Rakibimiz Brondby Elersek Gruplardayız.
Cl 1.Hafta
Kötü Başladık..
TSL 4.Hafta
Beşiktaş
TSL 4.Hafta
PUAN DURUMU
Sizden bi yol olmaz
Şaka bi yana , 9.3.0'de Tsl artık kolay degil taktik zaten oturmuyor birde 90 dk yaslanan anadolu takımları bir ara atıp skora yatıyorlar cok zorlu olmus lig
Aykut bilir 9.1.0 de nasıldı önümüze geleni yeniyorduk![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şampiyonlar Ligi Grup 2.Maçı
TSL 5.Hafta
TSL6.Hafta
Türkiye Kupası Gruplar
![]()
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
Uefa Kupası Grubumuz
![]()
7. Hafta Puan Drumu
Ligde Şuana kadar iyi gidiyoruz Ama Aykutun Stoperlerinin Forvetden daha çok gol atması sinir bozucu. Uefada Zor bir kura çektik Umarım bir üst tura atlarız.
yok ya ts degil biz sampiyon olcaz![]()
Tüm kupaları al Tolga![]()
Hadi Tolga yap bizi şampiyon![]()
Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere deplasmanları çok kötü geçmiş FB ve GS'nin.Beşiktaş'ın UEFA grubu zor ama çıkacak güce sahip devamını bekliyoruz,başarılar![]()
Yazık valla Diyecek Laf bulamıyorum Çok gereksiz Bir kırmızı kartla 2 Puanımı Yedi Hakem.
Tolga Baseli Yenmişsin![]()
8.Hafta
8.Hafta
Gs Maçında maç ortada geçsede son vuruşları o iyi yapınca Yendi . Ligde o kadar kötü durumda degiliz . İlerki günlerde ne olacagı belli olucak . Ama Aykut Maşallah Stoperleriyle Şampiyon olcak gibi Ligde 12 Gol atmış 6 sı Lugano ve Edu.
Lugano sağolsun maçları kazandırmaya devam ediyor..![]()
Kornerleri iyi kullanıyosun Aykut.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
FENERBAHÇE
TSL 8.Hafta
GALATASARAY
Türkiye Kupası Grup Maçı
TSL 9.Hafta
BEŞİKTAŞ
TSL 9.Hafta
Çok fazla kart görüyorsunuz gibi geldi bana
Hepinize başarılar...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla Abi Sampdoria Maçındakı Kırmızı kartı Nasıl gördügümüze inanamıyorum Onların Yarı sahası içinde Holosko kaleci ile karşı karşıya Faul oluyo Holoskoya kırmızı geliyo . Ankaraspor Maçında ise Kavga çıktı ondan Kırmızılar bi anda çogaldı![]()