İki yıldır müzmim skaat olduğu için snaırım birde defansta çok oyuncu oldu olembedende kurtulsak çok iyi olur ya
İki yıldır müzmim skaat olduğu için snaırım birde defansta çok oyuncu oldu olembedende kurtulsak çok iyi olur ya
serdar umit milli takimda oynayan sarisin olan serdarmi digerimi?
sarisin olansa cok iyi transfer , cok iyi bir oyuncu olacak, digerini ise pek begenmedim izledigim kadariyla
Evet defansta oynayan
sarışın olan Serdar Aziz. Kayserispor'a gelen ise Serdar Kesimal(Siyah saçlı)
Serdar Kesimal ağır biraz,tek hamleli gibi gördüm...
Yalnız topla çok iyi...
Ümit milli takım kaptanıydı akdeniz turnuvasında erenide aynı böyle almıştık inşallah buda iyi çıkar
Fransa basınında Toulousenin 10 numarası Bryan Bergougnox ile anlaşmaya çok yakın olduğumuz haberleri geçmiş bugün bakalım iyi bir oyuncu inşallah gerçekleşir ama oyuncuya ingilteredne taliplerde varamış en ciddi bizimişiz ama
Henok Goitomdada oyuncuyla her konuda anlaşılmış ama takımı bonservis olarak 2.5 mn euro istiyomuş o fiyatın düşmesi beklenitor
Bu Kayseri yönetimini anlamak mümkün değil gereksiz mevkilere takviye yapıyorlar..Bu kadar genç oyuncuyla nasıl başarı sağlamayı düşünüyorlar ? Mehmet Topuz'un yerini Emreciksin mi dolduracak ? Cangele dışında forvetleri yok ? Bu ne kadar saçma bir transfer politikasıdır ?
Gençlere verilen önemi ben takdirle karşılıyorum çok iyi bir iş yapıyorlar geçen sezon bu takım ligin en genç ekibiydi ve 7. sırada tamamladı o kadar forvet sıkıntısına göre falan mehmet topuzu bu yıl sattık yerine emreciksin oynayacak sağda bana göre ki bence o mevkiye labileceğimiz en iyi sağ kanatı aldık kanımca zaten kayserispor şuan mehmet topuz ayarında bir oyuncu getirememz kayseriye bu çok zor takımda forvet kalamdı haklıısn ama şuan tüm çabalar forvet için birçok isimle görşülüyor mutlaka iyki forvet alınacak kaliteli bekliyoruz o transferleri transfer politikaısnı bu kadar eleştirmeni anlayamdım açıkçası
Bence de geleceğe yatırım yapmak çok güzel Kayserispor açısından. Kaldı ki kolay kolay kümeden düşmezler, çünkü başlarındaki insanlar işi bilen insanlar.
(/s)
Arkadaşım ben bu sezon şu anki mevcut kadroyla hiçbir başarı elde edilemeyeceğini düşünüyorum.İlerleyen sezonlarda bu gençleştirme çalışması meyvelerini verebilir.Ama şu sezonda başarı ''mevcut kadroyla'' çok zor...
Forvet Arıyorsun Aghahowa nın sözleşmesini feshediyorsun.Adam Uefa Şampiyonu Shaktar'a gidiyor.Neden bir yıl daha şans verilmiyor bu adama ilk yıl alışma evresiydi onun için..Aynı şey Olembe içinde geçerli.Hem bu arada Topuzdan 9 m euro kazandılar.Neden bunu transfere yatırıp kaliteli oyuncuları kadrolarına katmıyorlar.Pancrate lafı geçiyor ama olacak gibi değil
Kradeş aghahaowada kendisi istedi oyuncu kayseride kalmak istemediğini söyledi yoksa tolunay hoca hiç gönderme niyetinde değildi aghahowa zaten son maçlarda baya iyidi adam kamap girmeden menejeriyle geldi parasını ödedi gitti takımda tutamayız mutsuz olanı puroviç desen kiralıktı zaten olembe şuan gitmedi zaten takımla çlışıyor karar verilmedi henüz yabancı transferlerde kaliteli isimlerle geçiyor adımız elbet biri gelecektir ama bu takım bu kadroyla bile lige girse yine ilk8e girer
Yahu bonservis bedelini kendi cebinden ödeyip de giden adamdan daha ne hayrı beklenir ki .
Kafasında bitirmiş burayı ve gitmiş oyuncu.
Kayserispor bu zamana kadar forvet konusunda bence yanlış adım atmadı yine atmayacaktır.
Geçen sezon Gökhan Ünal gitti denilmişti ancak aldıkları isimler ; Aghahowa,Puroviç bunların 2'si de dünyaca ünlü oyuncular şanssızlıklar oldu o başka.Turgay Bahadır bile fena oynamamıştı.Oraya gereken transferler yapılacaktır ben güveniyorum Kayseri yönetimine.
Ayrıca genç oyunculara yönelmesini de takdirle karşılıyorum.Türkiye'de bu cesareti bulup da oynatan çok fazla takım yoktur,belki de hiç yoktur.
Sanıyorum 91'lı Furkan var takımda ve geçen sene baya bir maçta oynadı ve çok da iyi bir oyuncu.Onun gibi daha nice genç oyuncular çıkacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Puroviç geldiğinde ben çok heyecanlanmıştım çünkü hem genç bir oyuncydu hem sporting lizbondan gelmişti hemde iyi bir kariyeri vardı geldi sezon başında hazırlık maçlrın çoğunda golde attı sezon başladı biraz oynadı hafif sakatlandı tam tekrar takıma gircekken antremande kolu kırldı daha sonra taraftarlarla maçta söz kavgasına girdi takımda istenmeyen adam oldu ama son maçlarda çıktı gençlere hatrick yaptı gitti bu adam kayseride kalamlıydı ama bu kadar olaydan sonra oda kalmak istemedi zaten şuanda feyenoordla görüşüyomuş son bilgilere göre yani geçen yılda iyi fprvetler aldık ama olmayınc aolmuyor ama bu sene daha sağlam olacak goitom çok iyi bir isim mesela onun gelmesi iyi olacaktır inşallah o transfer olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada borgougnouxu west ham falan istiyomuş o transfer biraz< zor gibi oyuncuda demiş kayserispordan ziyade ingiltere oynamak istiyorum diye
Last edited by deniz.91 : 06.Temmuz.2009 at 04:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yav geçen sezon başında Kayseri FM'den de tanıdğım ve beğendiğim sağbek Muslu Nalbantoğlu'nu transfer etmişti. Sezon içerisinde hiç izleyemedim.Hala Kayseri'de mi? Hiç oynadı mı bu sezon merak ediyorum. Çünkü FM'de sağbekte çok iyiydi.
Muslu oynamadı serbest bırakıldı kulüp tarafından devre arasında.
De Graafschap'ta oynuyor diye biliyorum
Muslu şuan de grafshaapta öyle abartıldığı kadar iyide bir oyuncudeğilmiş yani fm abartması
Bu arada Danmarka basınında Brondby takımınd aoynayan 24 yaşındaki forvet Duncana teklif yaptığımız yazıyor oyuncu danimarkada tam bir gol makinası boyuda uzun tam tolunayın istediği modelde hayırlısı olsun bakalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu oyuncuyla tranbzonda ilgileniyormuş
Last edited by deniz.91 : 06.Temmuz.2009 at 16:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi bir oyuncu Morten Duncan Rasmussen. Ederi tuzlu olmamakla birlikte Kayserispor'dan giderken para da kazandırabilir. Umarım alınır.
Yıldızlar Kayseri'den geçti!
Kayserispor'da sözleşmesi biten yabancı oyuncuların Avrupa'da önemli kulüplere transfer olmaları dikkat çekti.
Geçtiğimiz sezon Portekiz'in Sporting Lizbon takımından kiralık olarak getirilen Milan Puroviç sözleşmesini uzatmayarak takımına geri dönerken İngiltere Premier Lig takımlarından Wigan Athletic'den alınan Aghahowa ise Shakhtar Donetsk'e transfer oldu.
Kayserispor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Julius Aghahowa'nın transferi Avrupa basınında geniş yer buldu.
Bombayı patlatıyorlar
Yıldız oyuncuları tek tek elinden kaçıran Kayserispor Kulübü Mehmet Topuz'u da Fenerbahçe'ye verince yeni yıldız isimler peşine düştü. Son günlerde birçok yabancı oyuncu ile görüşen ancak bonservis sorununu aşamayan sarı-kırmızılı camianın, ismini sır gibi sakladığı ünlü bir oyuncu ile anlaştığı ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Transferi an meselesi olan forvet oyuncunun durumun birkaç gün içinde netlik kazanacağı belirtildi.
Faruk Aydemir / Kayseri
06.07.2009Kaynak : Sporx.com
Tolunay Kafkas kafa yapısını değiştirirse ve katı savunma yapan taktiğinde değişikliğe giderse Kayseri başarılı olabilir gençlerle.
"YÜCE ATATÜRK"
Gençlerbirliğinden James Troisi ile anlaşma sağladık.
Ayrıca danimarkadaki Duncan ile görüşmeler sürüyor Oyuncunun kulübü 1.5 mn euro sitiyomuş kayserispor fiyatı aşağıya çekmeye çalışıyormuş oyuncu liginde tam bir gol makinası
Kardeş anadolu kulubüb burası 1.200 mn euroya eçkse kar kayseri için
Kayseri Troisi’yi kaptı
Kayserispor, Gençlerbirliği’nin golcü oyuncusu James Troisi ile anlaştı. Golcü oyuncu resmi imzayı atmak için Kayseri’ye geldi.Kayserispor aradığı golcü oyuncuyu nihayet buldu. Gençlerbirliği’nde başarılı bir sezon geçiren Avustralyalı James Troisi Kayserispor ile el sıkıştı. Bu futbolcu ile her konuda anlaşmaya varan Kayserispor yönetimi yarın düzenleyeceği imza töreni ile James Troisi’yi basına tanıtacak.
Öte yandan ismi sır gibi saklanan bir diğer yabancı oyuncu transferinde olumlu gelişmeler yaşandığı ve kısa zaman içinde de bu transferin biteceği belirtildi.
Faruk Aydemir / Kayseri
07.07.2009Kaynak : Sporx.com
troisi geçen sene nasıldı ? ben hiç izleyememiştim kendisini de.
13 maçta 8 golü vardı sanırsam iyi bir yetnek olarak göze çarpıyordu gençelrde
troisi iyidir.. Kayseri'yi Adana'daki maçta tek başına yenmişti 3 gol atarak.. ayakları çok hızlı özellikle..
Kayserispor'un genç oyuncuları kadrosuna katması ve oynatması çok güzel fakat bu sezon kötü geçer Tolunay hoca yollanırsa yerine gelen teknik direktörde gençler yerine daha tecrübeli isimlerle çalışmak isterse o zaman hiçbir anlamı kalmaz bu transferlerin..