Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 175 sonuç

Konu: Menajer FTH [Kariyerde 5. Sezon] [Roma&Rusya]

TSL 19. Hafta: Fenerbahçe-Sivasspor

90 dakika baskı altında tuttuğumuz Sivas kalesinde golü son dakikada bulduk. Gelen üç puan bizi bir hayli mutlu etti ve Sivas'la puan farkı bire indi.

TSL 20. Hafta: Ankaraspor-Fenerbahçe

Liderlik koltuğuna oturmak için yeterli bir sonuçtu ancak çok sıkıcı bir müsabakaydı.

Süper Lig'de son puan durumu

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi:

Akşama Şampiyon Ligi serüvenine devam edilecek, rakibimiz Milan'dı ve ilk maç deplasmanda... Bizi izlemeye devam edin

TSL 21. Hafta: Fenerbahçe-Kocaelispor

Skor güzel ancak oyun taraftarları memnun etmemiş

Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maçı: Milan-Fenerbahçe

Kıran kırana geçen mükemmel bir maçtı. Defansif oyun stili ile Fenerbahçemiz rakibine karşı büyük direnç gösterdi ancak öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Rovanşı iki farkla kazanabileceğimizi düşünüyorum.

UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizden Galatasaray bizleri üzerken Trabzonspor zorlu rakibi Lyon'u Fransa'da 2-0'la elemeyi başardı.

TSL 22. Hafta: İstanbul BB. Spor-Fenerbahçe

Zorlu Milan maçı ardından as oyuncuların çoğunu dinlendirdim. Kırmızı karta kadar iyidik ancak kırmızı karttan sonra BB daha baskın oldu.

*Gelecek maçlar: Beşiktaş, Güngören, Milan ve Trabzonspor.

Türkiye Kupası Yar Final 1. Maçı: Beşiktaş-Fenerbahçe

Normal taktiğimizi Beşiktaş çözdü ve maçta 2-0'lık skoru yakaladı. İkinci yarı tam saha pres ve hücum oynayan ekibimiz maçı çevirmeyi başarabildi, deplasmanda gollü beraberlik iyidir.

TSL 23. Hafta: Fenerbahçe-Güngörenspor

Zayıf rakibimiz karşısında kolay sonuca gittik. Menejerlik kariyerimde benim resmi bir maçta yakaladığım en farklı skor

Şampiyonlar Ligi 2. Tur Rövanş Maçı: Fenerbahçe-Milan

Daha iyidik ama bitiricilikte Milanlı futbolcular başarılı oldu. Avrupa serüvenimiz yine uzun sürmedi, TSL'de ligi tamamlayıp istifa etmeyi düşünüyorum.

TSL 24. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe

Kötü bir dönemdeyiz istikrar bozuldu, kötü skorlar alıyoruz. Bu sonuçla da liderden 2 puan geride 5. sıraya geriledik.

UEFA Kupası'ndaki temsilcimizde elenince Avrupa'daki son kalemizde yıkılmış oldu

TSL 25. Hafta: Fenerbahçe-Manisaspor

Şampiyonluk yarışı devam ediyor...

TSL'de 25. hafta sonu oluşan puan tablosu

26. haftadaki rakibimiz Galatasaray ve biz bu maçı alıp rakibimizin üstüne çıkacağız.

Afrika Kupası Gruptaki 3. Maç: Gana-Benin

TSL 26. Hafta: Galatasaray-Fenerbahçe

Kötü gidişatta GS derbisini kazanmak ilaç gibi geldi.

TSL 27. Hafta: Fenerbahçe-Ankaragücü

Liderliği geri aldık, yelkenler şampiyonluğa açıldı.

TSL 28. Hafta: Denizlispor-Fenerbahçe

Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı: Fenerbahçe-Beşiktaş

İlk maç İnönü'de 2-2 sonuçlanmıştı ve bu skorda bize yaradı, finaldeyiz.

Türkiye Kupası finali belli oldu:

TSL 29. Hafta: Fenerbahçe-Bursaspor

Takım agresifleşti maçları on kişi tamamlar olduk, bu mağlubiyet şu aşamada hiç hoş olmadı.

Türkiye Ligi'nin en'lerini seçiyoruz:

TSL 30. Hafta: Konyaspor-Fenerbahçe

Fernandez günündeydi

Süper Lig'de son durum

TSL 31. Hafta: Fenerbahçe-Ç.Rizespor

Kariyerimdeki en farklı skor, söylenecek bir şey yok. Rakip zayıf... Beşiktaş ile aynı puanda şampiyonluk yarışı devam ediyor.

Türkiye Kupası Finali: Kayserispor-Fenerbahçe

Türkiye Kupası'nı bir kez daha müzemize götürme başarısını yakaladık. Finale yakışır bir müsabaka oldu.

TSL 32. Hafta: Fenerbahçe-Kayserispor

Şampiyon adaylarından birini yarıştan kopardık.

TSL 33. Hafta: Gaziantepspor-Fenerbahçe

Öne geçtik tamam dedim bir su içmeye gidebilirim, döndüğüm berabere bitmiş.

Şu an BJK 2 puanla farkla lider, haftaya 34. maçlar oynanıyor ve final maçı var: Fenerbahçe-Beşiktaş... Beraberliğin dahi BJK'yi şampiyon yapacak maçta en büyük avantajımız Saracoğlu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Türkiye Kupası hayırlı olsun. Ligde ise Besiktası yenip sampiyon olacagını düsünüyorum.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Türkiye Kupası hayırlı olsun. Ligde ise Besiktası yenip sampiyon olacagını düsünüyorum.
    Hiç seni yanıltır mıyız

ŞAMPİYON FENERBAHÇE

TSL 34. Hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş

İşte şampiyon kadro...

Şampiyonluk yolu...

İşte 2010-2011 Turkcell Süper Ligi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tebrik ederim.Güzel bir sezon geçirmişsin.

Gana Milli Takımı

Afrika Kupası Gruptaki 4. maç: Gana-Madagaskar

Gana ile kolay grubumuzu tamamlamak üzereyiz. Bu arada Rusya'dan teklif bekliyorum

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Tebrik ederim.Güzel bir sezon geçirmişsin.
    Teşekkür ederim, ligde son saniyeye kadar güzel çekişme oldu ancak Avrupa'da beklenen olmadı. Kararsızım takım değiştirip değiştirmemekte, bensiz belki daha iyi sonuçlar alabilirler Avrupa

Şimdi biraz dinlenme zamanı koca ligi bir günde bitirdik sayılır

sizlerinde tavsiyesini beklemiş olayım

Menejer Fatih takım değiştirsin mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam avrupada daha iyi başarılar yakalayabilecek kadron var biraz takviye yapıp en az 1 sezon devam et derim ama senin oyunun senin zevk alman daha önemli

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kardesim Fenerbahce ile Avrupa da basarı zor. Kendimden biliyorum. Takıma ne yıldızlar getirdim. İyi oynadım ama onlar bi kere geldi gol ve elendim. Bence Fenerbahce ile devam et.
    TariboWest

sakary Ali Misafir

Şampiyonluk maçı harika olmuş süper oldu tebrikler 2 kupada böylece kaç yıldı ya baya bi aradan sonra kupayıda aldın

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam avrupada daha iyi başarılar yakalayabilecek kadron var biraz takviye yapıp en az 1 sezon devam et derim ama senin oyunun senin zevk alman daha önemli
    Sağolasın, tavsiye uyup bir sezon daha Fenerbahçe ile devam edeceğim

Kardesim Fenerbahce ile Avrupa da basarı zor. Kendimden biliyorum. Takıma ne yıldızlar getirdim. İyi oynadım ama onlar bi kere geldi gol ve elendim. Bence Fenerbahce ile devam et.
    Bir sezon deneyeceğim bizden götüreceği bir şey olmaz ya

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Şampiyonluk maçı harika olmuş süper oldu tebrikler 2 kupada böylece kaç yıldı ya baya bi aradan sonra kupayıda aldın
    Türkiye kupasını ilk sezonumda aldım, kaç yıl sonrasını hatırlamıyorum benim için türkiye kupası benimle var oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe ile devam etmen iyi olmuş. Ligde oynadığından daha farklı, Zico döneminde oynadığımız gibi oynatırsan Fenerbahçe'yi avrupada başarı gelebilir. Transfer dönemi de durgun geçmesin. Başarılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe ile devam etmen iyi olmuş. Ligde oynadığından daha farklı, Zico döneminde oynadığımız gibi oynatırsan Fenerbahçe'yi avrupada başarı gelebilir. Transfer dönemi de durgun geçmesin. Başarılar.
    Bu sezonda Fenerde kalmayı düşünürken şok bir gelişme oldu.

Son Dakika Gelişmesi

Gana milli takım menejeri Fatih görevinden istifa ederek Rusya milli takımının başına geçti. Basına bir açıklama yapan Fatih, 'Avrupa Şampiyonası'na ve Dünya Kupası'na daha güçlü bir ekiple devam etmek istiyorum. Kariyerim için Rusya'nın daha çok katkısı olacağına inandığım için burdayım. Tabi başarıya giden yolda hep beraber tam gücümüzle çalışacağız hem kendimizi geliştireceğiz hemde ekibimizi.' diyerek Rusya ile başarıdan başarıya koşma arzusunu taraftarlara aşılamak istedi.

Fatih Rusya milli takımı ile ilk sınavına haftaya çıkıyor.

Şok Şok Şok

Fenerbahçe'nin yeni menejeri Mendiondo oldu.

Yönetimin neden böyle bir değişikliğe gittiğini anlamış değilim, milli takım değiştirmemin ardından Aziz Yıldırım görevime son verdi.

Bu gelişme üzerine Fatih kariyeri hakkında önemli kararlar alması gerekli artık. Fatih hedefini Avrupa'da bir kulüp yönetmek olarak belirledi. Türkiye'den gelecek cazip tekliflerede açık olduğunun altını çizdi.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri 8. Maç: İsviçre-Rusya

İlk maçımızda galibiyet çok önemli bir faktördü. Son dakikaya kadar savaşan yeni ekibim aradığı golü son dakikalarda buldu.

Bu galibiyet sonrası grupta puan durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa'da başarılı olup tekrar Fenerbahçe'nin başına geçmeni bekliyoruz, yarım kalmış işini tamamlamak için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Milli takım bazında iyi işler çıkarıp iyi bir kulübe gitmek hedef, tabi Fenerbahçe'de de işler kötü gider menejer değişikliğine giderse tekrar dönebilme ihtimalim olacaktır

Avrupa Şampiyonası Elemeleri 9. Maç: Rusya-Finlandiya

İlk yarı kaleyi tutmayan 5 şut, ikinci yarı 15 pozisyon ve galibiyet. Fenerbahçe'de uyguladığım taktiği Rusya'da da devam ettiriyorum.

Bu maçla aldığımız galibiyet bir şey değiştirmedi, sıralamada üstümüzde olan rakiplerimiz puan kaybetmedi.

Last edited by fthz : 12.Temmuz.2009 at 05:30

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

aziz baskan yapacagını yapmıs. Sen Daha iyilerine Layıksın kafana takma
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Azizin ruslarla ilgili kötü bi anısı ve ya bi geçmişi var galiba

sakary Ali Misafir

İlginç Aziz Yıldırıma bak

Hadi başarılar inşallah istediğin takıma gidersin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ondan değildir o... Teknik adamın görevine son vermek alışkanlık yapmış aziz yıldırım'da

Rusya ile devam et ,mutlaka avrupada iyi bir kulüpten teklif gelir başarılar dilerim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Bakın hiç aklıma gelmemişti Azizimin Rusya anıları, bir gün yine kesişeceğiz Azizim deyip bavulumu topladım Teşekkürler arkadaşlar, Fenerbahçe'den kovulmuş menejer sıfatını üzerimizden kısa sürede atacağız

Avrupa Şampiyonası Elemeleri 10. Maç: Rusya-Moldova

Zayıf rakibimiz karşısında farkı ilk yarıda bulduk. İkinci yarı üç genç ismi sahaya sürerek milli formalarına alışmaları için fırsat verdik, ikinci yarı skora gidemeyen ekibimiz baskısından taviz vermemişti.

Gruptaki puan durumunda son tablo:

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Vay Aziz Yıldırım kovmus seni. Hicbişey anlamadım ben bu işten. Neyse tekrar Fenerbahcenin basına dönmen dileğiyle.
    TariboWest

Vay Aziz Yıldırım kovmus seni. Hicbişey anlamadım ben bu işten. Neyse tekrar Fenerbahcenin basına dönmen dileğiyle.
    Sağolasın Ümit, 3 sene üst üste şampiyon yap olacağı bu olsun

Avrupa Şampiyonası Elemeleri 11. Maç: Macaristan-Rusya

Gruptaki ciddi 3 rakibimizden biri ve bizle aynı puanda olan Macaristan'a karşı boyun eğdik. Şüphesiz bu sonuç bizi tehlike altına itti. Son maçta Hollanda'yı yensek bile ikili averaj nedeniyle Avrupa Şampiyonası gidemiyoruz.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri 12. Maç: Rusya-Hollanda

Güçlü rakibimiz karşısında skor sıkıntısı yaşasakta rahat bir oyunla galip gelerek grubumuzu tamamladık. İkili averaj nedeniyle gruptan çıkamayan ekibimizde Rusya Federasyonu menejer Fatih'in koltuğu sağlam açıklaması yaptı.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

gruptan cıkamaman kotu olmus

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Avrupa Sampiyonasına katılmaman kötü olmus. Bence istifa et ve yeni bir kulüple anlas.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sağlık olsun, bir kulüp takımıyla anlaşana kadar Rusya'yı bırakma, dünya kupasında zirveye oynayacak takım için çalışmalara başla şimdiden.
    "YÜCE ATATÜRK"

Dünya Kupası için Rusya'nın başındayım arkadaşlar, kulüpler bazında da liglerin bitmesini bekleyeceğim. Tabi bu arada ciddi kulüplerden teklif gelirse değerlendireceğiz

Ve ilk Osasuna'dan ilk teklif geldi ancak ben maaşımı düşük buldum onun için kabul etmedim

Bir gün sonrasında da B. Rovers'dan teklif geldi, kabul edilmedi.

Temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe gruplarını 2. tamamlayarak bir üst tura çıktılar.

UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimiz Galatasaray ve Kayserispor yoluna devam ederken Sivasspor grubunda sonuncu olarak Avrupa macerasına veda etti.

Last edited by fthz : 13.Temmuz.2009 at 05:09 Reason: uefa

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hayırlısı artık. Yeni kulübünü merakla bekliyorum.
    TariboWest

Acelemiz yok, boşta da değiliz rahatız

2014 Dünya Kupası Eleme Grupları belli oldu

Grupta kendimize rakip olarak İngiltere'yi görüyor ve hedefimizi grup birinciliği olarak tayin ediyoruz

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş Roma'ya toplamda 6-2, Fenerbahçe Valencia'ya toplamda 2-0 yenilerek elendi.

UEFA Kupası'nda ise temsilcimiz Galatasaray, Leverkusen'i eledi bir üst turda da yine bir Alman rakip Hoffenheim'i toplamda 2-2 ile geçmeyi başardı.

2014 Dünya Kupası elemeleri için hazırlıklarımız başladı. Bu doğrultuda ilk hazırlık maçımızda güzel baskılı futbol sergiledik ancak skor üretemedik.

Hazırlıklarımıza iki maç ile devam edeceğiz. Bunlardan ilki haziran ayında Kanada ile, ikincisi eylül ayında Türkiye ile olacak.
    Last edited by fthz : 13.Temmuz.2009 at 07:00 Reason: hazırık maçı

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri